- 8 Nisan 2015
- 384
- 95
- 98
- 42
- Konu Sahibi sariyapraklar
-
Iyi günler hanımlar kısaca özel sektörde çalışıyorum ve 10000 civarı ihtiyaç kredisi çekmeyi düşünüyorum altın alayım bu dönemde yükselir diye düşünüyorum suan düşüş olsada 2 yılda odemeyi bitirmeyi planlıyorum sizce mantıklı mi
Kredi çekip altın alacaksınız ve hemen hemen 2 yıla böldüğünüzde aylık 700 tl gibi bir rakam yapıyor..
Ben olsam onun yerine üzerine 100-150 TL daha koyarım her ay 1 çeyrek 1 gram altın alırım.. Aynı hesap. Üstelik suan işyerlerinin ne olacağı belli değil, kredi ile altın alma fikri bence saçma . Siz bilirsiniz
Aaa pardon ben 15 binden hesapladım..Biz 20 çektik aylık 695
Sizin hesap yanlis
Çekmek mantıklı degil mi boyle kriz dönemlerde yükselir fazlasıyla çıkartmak mi faizini
300 ün altına düşmeden altın almayı mantıklı bulmuyorum. ayrıca piyasalar bir alem bence abd faizi sıfıra çektiği için bizim merkez bankası da aradaki gap i azaltır yani faiz düşürür. Dolayısıyla kredi çekmek için faizlerin biraz daha düşmesini bekleyip altına 300 civarında girin bence. Hayırlısı bakalım ölmez de sağ kalırsanız hem borcunuzu öder hem kazanırsınız inşallah. Normalde finans piyasalarını takip ederim ama şu aralar para pul hiç gözümde değil gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?