Ihtıyaçları çok fazla

Bu arada kadınla aynı muhtarlıga bağlıyız muhtar karşı komsumuz konusayım ama şimdiye kadar pek bir işe yaradıgı görulmedı.
O zaman ilçe belediyeye ve ilçedeki kadın kollarına ulaşın bence, bazı ilçe belediyelerde belediyenin bağlı olduğu teşkilatla o teşkilatın kadın kolları koordineli çalışıyor, çoğu ev eşyasını tedarik ediyorlar, belediye düzenli olarak alışveriş çeki veriyor, kışlık yakacak yardımı yapıyorlar.

O zaman ilçe belediyeye ve ilçedeki kadın kollarına ulaşın bence, bazı ilçe belediyelerde belediyenin bağlı olduğu teşkilatla o teşkilatın kadın kolları koordineli çalışıyor, çoğu ev eşyasını tedarik ediyorlar, belediye düzenli olarak alışveriş çeki veriyor, kışlık yakacak yardımı yapıyorlar.
Teşekkür ederim Mune. Yarın sabah ilk işim bunun içinde ugraşacağım. Elimden gelen budur deyip gidebileceğim bir durum değildi. Ondan buraya yazmak istedim ki güzel sonuçlarda çıktı.

Tabiki ızücü. Ama zaten bakabildigide yok anlattığınıza göre.
en önemli kısım çocuğun eğitimi.
Geliri olanlar zorlanirken, çocuk arada ziyan olmaz insallah.
Allah yardımcıları olsun
Seneye okula başlayacak o kadar küçük. 🙏 🙏 Çok haklısınız ama bilemedim hayatlarına dokunmak ıstıyorum ama yanlıs karar sebebi olayım istemiyorum.

İkiside yok ev kira 300 lira gibi bi rakam. Zaten tipik köy evi bir oda bir mutfak diyebiliriz. Diğer yardımlar için çok konuşamadık ama çocugu elinden alsınlar ıstemıyor oralara basvurursa çocuk gidecek diye korkuyor.
Ne alakası var, insanlar çocuğuma bakacak durumum yok diye yada engelli-hasta çocuğuma bakıyorum diye yardım alıyor
Fakir kağıdı çıkarsın
Muhtara durumu bildirin
Belediyeye kaymakamlığa müracaat edin
Aş evleri var hiç duymadınız mı? Hergün sıcak yemekleri olur sofralarında ücretsiz
Hatta derneklere yardım kuruluşlarına başvurun ev yada bakım evi konusunda da yardım alın

Teşekkür ederim Mune. Yarın sabah ilk işim bunun içinde ugraşacağım. Elimden gelen budur deyip gidebileceğim bir durum değildi. Ondan buraya yazmak istedim ki güzel sonuçlarda çıktı.
Rica ederim, kimse muhtaç olacak durumlara düşmesin inşaallah🙏
Dilerim çabalarınız sonuç verir de gereken yardım sağlanır, güzel yüreğinize sağlık😌

Yahu nerde aliyorlar çocukları anca anası babasi birakacakta alacaklar bazi ailelerde neler geliyor çocuklarin başına anca sosyal medyaya düsunce aliyorlar falan siz devleti çok mukemmel sandıniz galiba helede bu konuda

İkiside yok ev kira 300 lira gibi bi rakam. Zaten tipik köy evi bir oda bir mutfak diyebiliriz. Diğer yardımlar için çok konuşamadık ama çocugu elinden alsınlar ıstemıyor oralara basvurursa çocuk gidecek diye korkuyor.
Hayir oralara başvuru yaparsa çocuk elinden alınmaz.tam tersi çocuğa yardımla bakabilsin diye bu yardımlar yapılıyor.
Size tavsiyem hemen cimerden bu aile için yardım talebinde bulunun.
Ayrıca bulunduğunuz ilçedeki kaymakamlığa gidin sosyal yardımlaşma vakfına başvuru yapilsin.inceleme süresi var zaten o süre boşa gitmesin.
Ayrıca il sosyal hizmetlerden nakdi yardım alınabilir.bunlar bu aile için bence verilir.
Dediğim gibi çocuğu almak gibi durum olmaz kendileri istemezse kimse almıyor.

Hayir oralara başvuru yaparsa çocuk elinden alınmaz.tam tersi çocuğa yardımla bakabilsin diye bu yardımlar yapılıyor.
Size tavsiyem hemen cimerden bu aile için yardım talebinde bulunun.
Ayrıca bulunduğunuz ilçedeki kaymakamlığa gidin sosyal yardımlaşma vakfına başvuru yapilsin.inceleme süresi var zaten o süre boşa gitmesin.
Ayrıca il sosyal hizmetlerden nakdi yardım alınabilir.bunlar bu aile için bence verilir.
Dediğim gibi çocuğu almak gibi durum olmaz kendileri istemezse kimse almıyor.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Şimdilik 3 4ç5 gunluk yiyeceği ben hallettim. Battanıye yorgan falan gibi şeyler için çevremle ugrasacagım. Hem bir iki kurulusa ulastım hemde kaymakamlık vs ıcınde yarın sabah erkenden gıdecegım umarım sonuç hızlı ve guzel olur.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Şimdilik 3 4ç5 gunluk yiyeceği ben hallettim. Battanıye yorgan falan gibi şeyler için çevremle ugrasacagım. Hem bir iki kurulusa ulastım hemde kaymakamlık vs ıcınde yarın sabah erkenden gıdecegım umarım sonuç hızlı ve guzel olur.
İnsallah güzel haberler alırız Allah yardımcınız olsun.aile ve çocuk için çok üzüldüm ama illaki bir yardım alırsınız diye düşünüyorum 🙏

bana dolandırıcılık gibi geliyor nedense hep . günahlarına girmiyim ama senaryo çok müsait. gerçekse de eğer çocuğu alıcaklarsa almaları belki de daha iyidir, bu şartlarda sürünmesin. ama alıcaklarını sanmam öyle kolay değil.

bana dolandırıcılık gibi geliyor nedense hep . günahlarına girmiyim ama senaryo çok müsait. gerçekse de eğer çocuğu alıcaklarsa almaları belki de daha iyidir, bu şartlarda sürünmesin. ama alıcaklarını sanmam öyle kolay değil.
Para yardımı yapmıyoruz ki eşya ya da yiyecek alıyoruz mantıken birde komşularımızdan tanıyan bilen varmış.

Neden kadın çocuğun alınabileceğini düşünüyor?
Umarım çocuk ihmal edilmiyordur ( dilendirilmek, istismara izin vermek vb.)

Neden kadın çocuğun alınabileceğini düşünüyor?
Umarım çocuk ihmal edilmiyordur ( dilendirilmek, istismara izin vermek vb.)
Kadın yaşlı çocuk küçük ve hasta evet bakma şartları çok iyi değil ama dilendirilme falan yok.

İzmirde oturan bir kadın iş adamlarından falan para toplayarak su an yasadıkları yerı daha yasanır hale getırdı (kadın apartman vs ıstememiş evlerı su an daha iyi durumda) Bir yıllık kira verilip bir sürü eşyada alınmış çok sevindim yorum yapıp yönlendıren herkese çok teşekkür ederim. 🙏 🙏

Çocuga gelince kadınla bırlıkte kalacak ama bir aile de koruyucu aile gibi bişey olacakmjş o kısmı çok dınleyemesım masraflarını falan ustlenecekler mıs bundan sonrakı hayatında.

Çocuga gelince kadınla bırlıkte kalacak ama bir aile de koruyucu aile gibi bişey olacakmjş o kısmı çok dınleyemesım masraflarını falan ustlenecekler mıs bundan sonrakı hayatında sımd

Konuyu yoruma nasıl kapatıyorum acaba🙄

Bu işlerle Kaymakamlığınıza bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bakıyor. Kaymakamlığa giderek veya arayarak ailenin kaydı var mı bilgi edinebilirsiniz.

Sosyal hizmetlere başvursun onlar gelip evi inceliyor yardım parası bağlıyorlar

Back
X