- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
- Konu Sahibi SugarPlumFairy
-
yani size kalsa her kadın biraz eli yüzü düzgünse her erkeği elde edebilir.. özgüveninizi sevdim.
keşke böyle olsa. her kadın istediğiyle beraber olabilirdi..üzgünüm ama erkeklerde seçicidir...
Bence eski sevgiliniz öğrenirse kardeşine daha önce birlikte olduğunuzu hatta daha da ileri giderek iftira boyutunda şeyler anlatabilir. Böyle bir durumda da aile bağları kuvvetliyse size değil abisine inanabilir. Sana inansa bile aklında soru işareti kalır bu da ileriki zamanlarda ilişkinizde sorunlar yaratabilir
o nedenle kafam karışık ya. ya ilk dürüst olup söylemek var
ya da bi şekilde gizlemeye devam etme seçeneği kafam ondan çok karışık
bu kıstaslar keşke her kadında olsa.. bu saydıklarınız olduktan sonra değil türk erkeğini ,birleşmiş milletlerdeki her erkeği tavlayabilir kadın. gelgelellim bu kıstaslar da öyle sizin dediğiniz gibi (.daha önceki mesajnıa dayanarak ) diyorum kii her kadında yoktur.konuyla alakasız da türk erkeğinin çok da seçici olduğunu düşünmüyorum.
bakımlı, güzel, kültürlü zeki bir kadın hayatında kimse olmayan bir erkeği rahatlıkla tavlayabilir.
Abisiyle ilişkinin derecesini merak ettim açıkçası..
Yargılamak için değil sana bu işin olurunu olmazını buna göre söylerim ben..
Hiç bir erkek abisiyle sarmaş dolaş olmuş,yakınlaşmış biriyle seviyorum diye evlenmek
istemez diye düşünüyorum:26:
Bir de bu öğrenilirse kv,kp kısımlarını düşünmek bile istemiyorum
Yok ben macera severim,yaşayacağım karmaşalara,aksiyonlara hazırım diyorsan
devam et ilerlet..
Yok ben korkarım uğraşamam kimseyle diyorsan çocukla resim çekil abisine yolla gizliden
Yine içi cız eder delirir intikam almış olursun düşündüğün gibi.
Sonra da ayrıl bağrına taş bas bu işten hayır çıkmaz çünkü:18:
bu kıstaslar keşke her kadında olsa.. bu saydıklarınız olduktan sonra değil türk erkeğini ,birleşmiş milletlerdeki her erkeği tavlayabilir kadın. gelgelellim bu kıstaslar da öyle sizin dediğiniz gibi (.daha önceki mesajnıa dayanarak ) diyorum kii her kadında yoktur.
neyse olayımız bu değil. ben yineleyim. siz yine kaybolun. çünkü O türk filmlerinde yaşanan sonları yaşamayın..
birde kardeş katilli falan olurlar bunlardan biri. mazallah..Allah korusun. dağlara taşlara.....
ha. arada birde sizde kaynarsınız. bu genç yaşta yazık olmasın size..
Geçen haftalarda TRT'de 'Böyle Bitmesin' adlı dizide aynı olay konu alınmıştı.
Sonuç:Küçük kardeş kıza fena halde aşık olmuştu.
Abinin hanımı olayı çözdü.
Abi kardeşe evlenmek istediği kadınla önceden bir geçmişi olduğunu onunla evlenemeyeceğini söyledi.Küçük kardeş evlenemedi.
bu konu ne kadar cok ziyaretçinin ilgisini cekmiş kızlar asagıya bir bakın...
sen intikam alıcan diye adamın kardeşinin suçu ne ben onu anlamadım.burda suçlu duruma düşecek olan sensin.sende nasıl bir mide varki oyun dahi olsa kardeşiyle olabiliyorsun pes.2yıl boyunca anlamamanda bir garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?