İintikam derken düştüğüm durum..

Bence eski sevgiliniz öğrenirse kardeşine daha önce birlikte olduğunuzu hatta daha da ileri giderek iftira boyutunda şeyler anlatabilir. Böyle bir durumda da aile bağları kuvvetliyse size değil abisine inanabilir. Sana inansa bile aklında soru işareti kalır bu da ileriki zamanlarda ilişkinizde sorunlar yaratabilir

yani size kalsa her kadın biraz eli yüzü düzgünse her erkeği elde edebilir.. özgüveninizi sevdim.
keşke böyle olsa. her kadın istediğiyle beraber olabilirdi..üzgünüm ama erkeklerde seçicidir...

konuyla alakasız da türk erkeğinin çok da seçici olduğunu düşünmüyorum.
bakımlı, güzel, kültürlü zeki bir kadın hayatında kimse olmayan bir erkeği rahatlıkla tavlayabilir.

o nedenle kafam karışık ya. ya ilk dürüst olup söylemek var
ya da bi şekilde gizlemeye devam etme seçeneği kafam ondan çok karışık

niyeyse çok inandırıcı gelmedi konu...önce evli abisi,sonra kardeşi sonra ailesiyle tanımış vs...
gecen gün bir cengiz olayı vardı ona benzeyecek gibi)) adı bıdık cengiz miydi ki???? acep burdan çok yazdık kulaklarını çok çınlattık intikamını mı alıyoki))))

Abisiyle ilişkinin derecesini merak ettim açıkçası..
Yargılamak için değil sana bu işin olurunu olmazını buna göre söylerim ben..
Hiç bir erkek abisiyle sarmaş dolaş olmuş,yakınlaşmış biriyle seviyorum diye evlenmek
istemez diye düşünüyorum:26:
Bir de bu öğrenilirse kv,kp kısımlarını düşünmek bile istemiyorum
Yok ben macera severim,yaşayacağım karmaşalara,aksiyonlara hazırım diyorsan
devam et ilerlet..
Yok ben korkarım uğraşamam kimseyle diyorsan çocukla resim çekil abisine yolla gizliden
Yine içi cız eder delirir intikam almış olursun düşündüğün gibi.
Sonra da ayrıl bağrına taş bas bu işten hayır çıkmaz çünkü:18:

konuyla alakasız da türk erkeğinin çok da seçici olduğunu düşünmüyorum.
bakımlı, güzel, kültürlü zeki bir kadın hayatında kimse olmayan bir erkeği rahatlıkla tavlayabilir.
bu kıstaslar keşke her kadında olsa.. bu saydıklarınız olduktan sonra değil türk erkeğini ,birleşmiş milletlerdeki her erkeği tavlayabilir kadın. gelgelellim bu kıstaslar da öyle sizin dediğiniz gibi (.daha önceki mesajnıa dayanarak ) diyorum kii her kadında yoktur.
neyse olayımız bu değil. ben yineleyim. siz yine kaybolun. çünkü O türk filmlerinde yaşanan sonları yaşamayın..
birde kardeş katilli falan olurlar bunlardan biri. mazallah..Allah korusun. dağlara taşlara.....
ha. arada birde sizde kaynarsınız. bu genç yaşta yazık olmasın size..

sen intikam alıcan diye adamın kardeşinin suçu ne ben onu anlamadım.burda suçlu duruma düşecek olan sensin.sende nasıl bir mide varki oyun dahi olsa kardeşiyle olabiliyorsun pes.2yıl boyunca anlamamanda bir garip

keşke çevremizde herkesten uzaklaşabileceğimiz bi yol olsa
abi kısmı düşündürüyor, çünkü ne derece manyak olduğumu biliyor, kendi hayatını mahvetmeyi göze alabilir mi diye düşünüyorum, çünkü o susmazsa ben de susmam

abisi tırsık bi tip, dehşetli bişey çıkmaz eminim de sussa yeter bana.
hatta olabilediğince karşılaşmamak daha şuan tercihim

inandırıcılığı olmadıgını düşünüyorum..eger gercekse de Allah yardımcın olsn bu işin içinden çıkılmaz

Eskı sevgılıne kötülük edeyım derken en büyük kötülüğü kendıne ve şuan kı sevgılıne yapmışsın.
Bırı senın duygularınla bu şekılde oynasaydı?
Eğer amacın eskı sevgılıne ders vermek ıntıkam almak olsaydı eğer
kardeşınle senı görmesını sağlardın ve oyunu bıtırırdın
Ama bakıyorum sen bı oyundan baya zevk almışsın ve devam ettırıyorsun, tebrıkler.

Aşık olduğunu asla düşünmüyorum
1. Sende kı sadece ıntıkam almak ıçın, ıçındekı kın öyle büyük kı yaptıklarının farkında bıle değılsın.
2. Aşk, iki kardeşle çıkmak, sevgılı olmak kadar mıdesızce bırşey olamaz
3. Eğer şuan kı sevgılın bu durumu öğrenırse yapacaklarından korkmalısın bence,
eğer bunu bırı bana yapmış olsa, ağız burun kırmakla bırakmam, cümle aleme rezıl ederım!

Ve son olarak, hangı sözlükten çıktığını merak ettım, kankılerın zıyaretçı modunda bızı gözetlıyor da, onlarada selam olsun

İlk defa bir konuya ne yorum yapacağımı şaşırdım...
Şayet bu olay gerçekse, çok zor...
İki ucu b.klu değnek tabirinin cuk oturduğu bir olay...

Eğer abisiyle cinsel olarak ta bir şeyler yaşadıysanız, durum çift kat zorlaşır bana göre...

Susacağından eminseniz; 2 seneyi hiç yaşanmamış sayar ve birbirinize uzaylı muamelesi yaparsınız...Unutursunuz ikiniz de...
Adam susabilir, işin ucunda kendi evliliği ve ailesi de var çünkü...

Ama yine de -şahsi fikrim-, bu işin sonu pek hayırlı olmayacağa benziyor..

Son olarak; Kardeşini sevmeye başlamanız, size iyi bir ders olmuştur umarım...
Bir daha ki sefere, hiç bir şeyden haberi olmayan, günahsız ve masum insanları intikam planlarınıza alet etmemeyi öğretmiştir size...

eger gercekten basina bu kadar korkunc bisey geldiyse durust olup anlatmalisin eger gercek asksa bisey olmaz biraz sarsinti yasarsiniz tabi ama sonra barisirsiniz durust ve gercek bi iliskiniz olur ama abiysiyle pek gorusmemenz gerekr bu durumda erkek arkadasnla beraber sanki yani

Son düzenleme:

Senaryoyu beğenmiştim ama çalıntı çıktı
Eger doğruysa biran önce söyleyin anlatın durumu .
Yoksa avlanan siz olacaksınız. .

peki bu olayı öğrenince ikinci sevgili de sizin kardeşinizi kullanarak intikam almak isterse

iğneyi kendimize çuvaldızı baskasına batırıcaz

Bunu abi öğrenecek ,kardeş öğrenecek ,abinin eşi öğrenecek ,annesi babası öğrenecek sonra hep birlikte mutlu ,huzurlu yaşamaya devam edecekler !!!? Ben ilerleyen bölümlerde kızın 'sevgilisini' terk etmesini isterim.Çünkü o da nasılsa ona derin bir sevgiyle bağlı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…