İintikam derken düştüğüm durum..

bence siz çook fazla türk filmi ve pembe dizi izlemiş ve bilinçaltınıza kazınmış gibime geldi, kendi kendinize bir macera yaratmışsınız ...................
intikammışşşş
benden sana nasihat istersen tatlım, böyle intikam peşinde koşarsan canı yanan sen olursun ............
çok üzülürsün bu filmin sonundaaaaaaaaaaaaaaaa
seneryoya dönelim birazzzzz..............
sanki sen o oğlan la nişanlansan ya da evlensen abisi bırakırmı sanıyosun rahat huzur verecekmi sana
demezmi kardeşine oğlum bu zamanında benimle yani evli bir adamla gezdi tozdu.................................
sen ne kadar desende ben onun evli olduğunu bilmiyodum kardeşi bence sana değilde abisine inanır.......:26::26::26::26:
hadi sana inandı desek bunu ömrün boyunca yüzüne çarpar durur.................
veeeeeeeeeeee
bence bu film mutlu sonla :123::123:bitmezzzzzzzzzzzzzzzz....................ama son karar senin tabiiiiiiiiii

iyi niyetle başlamasam da şu an gerçekten hiç bir kötü niyetim kalmadı..

ya o konuda elim boş değil evli olduğunu bilmediğime dair yazışmalar ve konuşmalar ilk intikam niyetimden dolayı tutmuştum
hala da belki lazım olur diye saklıyorum

Bence bu yazıyı buradaki bayanlara değil de bir yapımcıya okutsaydınız sağlam dizi çıkardı.
Bu derdinize bizim çare olmamız imkansız, ama bana sorarsanız sizin çare olmanız bile zor.

ya o değil de ciddi sölüyorum bu senaryo hoşuma gitti. biri çekse de izlesek. valla tutar.

Bence bu yazıyı buradaki bayanlara değil de bir yapımcıya okutsaydınız sağlam dizi çıkardı.
Bu derdinize bizim çare olmamız imkansız, ama bana sorarsanız sizin çare olmanız bile zor.

demeyin öyle entrika sever narin arkadaşımız alınıyor,

ben dedim hakaret ediyo oldum

ilk mesajında sahtekar yerine koyması da bi nevi hakarettir

kardeşin haberi varmı önceden abiisyle birlikte olduğunuzdan???bazı arkadaşlar senaryoya gel yazmışlar ama ben mideye gel yazabilirim ancak buna...yazık masum bi insanın günahına girmişsin adam evliymiş onun adiliği deyip yakamı kurtardım diye sevineceğine bide gidip kardeşine bulaşmışsın bence sen hayatında bi atraxin istemissin bu intikam filmide dallasa dönmüş...yol yakından bi çaresine bak derim çünkü bi kız arkadaşım vardı 3 yıllık sevgilisi askere gidince adamın erkek kardeşiyle askere görmeye falan gitti hep sürekli çocuk askerdeki abisinden haber vermek için kızı arıyodu konuşuyolardı sonra ne oldu biliyomusun kız bu erkek kardeşe aşık oldu askerdeki abiyi bıraktı...aradan 1 yıl geçti çocuk ailesiyle tanıştırmaya getirdi abiside evde babaları bile evdeymiş,tabi abi çıldırıyo kuduruyo ve okadar insanın içinde ben bunları bunları yaşadım bu kızla beni gece eve alıyodu senide alıyomuydu falan diye herşeyi anlatmış herkesin içinde...daha sonra kız evlilik dışı hamile kaldı bu çocuktan ailesi çocuğu red etti evlendiler kızın teyzesinin harabe gecekondu evinde kalıyolardı...ehhh eden bulur

Son düzenleme:

iyi de ben eğer sevmeye başlamasaydım 1 ay olmadan bırakcaktım bi his bağlanma oluşmadan
sevmeye başladım onu, kandırmıyorum abisinin beni kandırdığı gibi hislerim gerçek.. anlattığınız hikayedeki abi masum, burada sinir olacak abiye ise herşey müstehak fark burada.
yine de bu olayı artık sonuca bağlamaya karar verdim

Bir de bizim senaristler konu sıkıntısı cekip,yabancı uyduruk dızılerı çekiyorlar ..
Gelseler ya k.k ya ..
Konuya bak hay maşallah ..

tatlım bence bu senaryoda abi masum değil, ama daha sonrası için konuşursak sende masum değilsin
sevdim diyosun önce abisini sevmişsin onun foyası çıkınca meydana kardeşi çıkmış kardeşini sevmişsin senin için sevmek kolay gibime geldi.........................sırada kim var abisini sevdin kardeşini sevdin şimdide en küçük kardeşlerimi eğer varsaaaa. tabiiiiiiiiiiiiiii.....................
hadi bırak bırak bak nasılsa kolay seviyon sen başka birinide seversinnnnnnnnnnn..................

Iyide sen bunu bir turlu anlamiyorsun, yaptigin seyler abisine gram zarar vermez, olan kardesine oluyor. Abisine kizip kardesinden intikam almaya calismak da sizi en az intikam almaya calistiginiz abi kadar kotu yapar sizi. Sizede hersey mustahak o zaman sevgilinizin abisinden hic bir farkiniz kalmamis. Zarar verecekseniz direk abisiyle ugrasin kardesinin hayati ayri, kaderi ayri yasantisi ayri.... ona yaptiginiz hicbirsey yerini bulmaz sizi daha kotu bir insan yapar.

bide abiden gözün korkmuş kardeşe saldırmışsın gibi geldi ayy çok üzüldüm gece gece yazık ama ah almak iyi değildir...keskin sirke küpüne zarar dedikleri bu olsa gerek...

Bende ilgiyle okuyorum, konu dışı yazanları, senaryo diyenleri, bakalım başrolde kimler olacak?
Kaç kere söylendi size, inanmıyorsanız yazmayın, konuyu geyiğe çevirmeyin diye...

SugarPlumFairy, intikam alicam derken zararli cikmissin. Bende yillar once eski sevgilimden boynuzu yedikten sonra gittim onu en yakin arkadasiyla cikmaya basladim sonrada olan bana oldu
Bu intikam isleri saglam isler degil guzelim..
Gel gelelim eski sevgilinin kardesine, sen daha once bu cocukla tanismismiydin? yani sonucunda bilmiyordum filan ayaklarina yatabilirsin eger is ciddiye binerse ama eski sevgilin napar inan tahmin bile edemiyorum. Ya sizi rahat birakmaz yada karisiyla biseyleri bozmamak icin susar.
Masallah bu hikayede aski memnu'yu gecmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…