- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi SugarPlumFairy
-
peki kendine daha ne yaparsın ki, sonuçta gelmiş seni bulmuş bela. çok sevdiğini söylediğin kardeşine de yazık ediyorsun.bana bi zarar daha verirse, bilmiyorum artık ona daha neler yaparım
Dizileri izleye izleye bu hale geldik
Tesadüf eseri tanışsan hadi neyse diyeceğim de bile bile kendini ateşe atmışsın.
Bana kalırsa ayrılmalısın..
İleride yüz yüze bakabilecek misiniz düşün istersen ?
Olan bir tek çocuğun kardeşine olur.
Boşuna günahını alma derim.
Sonuçta ne bu ilişkiye iyi niyetle başlamışsın, ne de ilişkinin sonu iyiye gidiyor..
..belkide kardeşini korumak adına verecek. ama verecek..bana bi zarar daha verirse, bilmiyorum artık ona daha neler yaparım
..belkide kardeşini korumak adına verecek. ama verecek..
eninde sonunda olacak bunlar.. . bu yazdıklarımı ya yaşarsınız yada yaşamazsınız.yaşamak istemiyorsanız çekilirsiniz..
seçim size kalmış.
bence siz çook fazla türk filmi ve pembe dizi izlemiş ve bilinçaltınıza kazınmış gibime geldi, kendi kendinize bir macera yaratmışsınız ...................
intikammışşşş
benden sana nasihat istersen tatlım, böyle intikam peşinde koşarsan canı yanan sen olursun ............
çok üzülürsün bu filmin sonundaaaaaaaaaaaaaaaa
seneryoya dönelim birazzzzz..............
sanki sen o oğlan la nişanlansan ya da evlensen abisi bırakırmı sanıyosun rahat huzur verecekmi sana
demezmi kardeşine oğlum bu zamanında benimle yani evli bir adamla gezdi tozdu.................................
sen ne kadar desende ben onun evli olduğunu bilmiyodum kardeşi bence sana değilde abisine inanır.......:26::26::26::26:
hadi sana inandı desek bunu ömrün boyunca yüzüne çarpar durur.................
veeeeeeeeeeee
bence bu film mutlu sonla :123::123:bitmezzzzzzzzzzzzzzzz....................ama son karar senin tabiiiiiiiiii
ya o değil de ciddi sölüyorum bu senaryo hoşuma gitti. biri çekse de izlesek. valla tutar.
Bence bu yazıyı buradaki bayanlara değil de bir yapımcıya okutsaydınız sağlam dizi çıkardı.
Bu derdinize bizim çare olmamız imkansız, ama bana sorarsanız sizin çare olmanız bile zor.
ilk mesajında sahtekar yerine koyması da bi nevi hakarettir
4 ayda ne kavgası edeceksin ki zaten
ama bu durumu öğrenince sevgilinle iyi bir kapışırsınız bence. malesef.
bence bitir bu ilişkiyi daha fazla bağlanmadan. sana da yazık ona da.
kardeşin haberi varmı önceden abiisyle birlikte olduğunuzdan???bazı arkadaşlar senaryoya gel yazmışlar ama ben mideye gel yazabilirim ancak buna...yazık masum bi insanın günahına girmişsin adam evliymiş onun adiliği deyip yakamı kurtardım diye sevineceğine bide gidip kardeşine bulaşmışsın bence sen hayatında bi atraxin istemissin bu intikam filmide dallasa dönmüş...yol yakından bi çaresine bak derim çünkü bi kız arkadaşım vardı 3 yıllık sevgilisi askere gidince adamın erkek kardeşiyle askere görmeye falan gitti hep sürekli çocuk askerdeki abisinden haber vermek için kızı arıyodu konuşuyolardı sonra ne oldu biliyomusun kız bu erkek kardeşe aşık oldu askerdeki abiyi bıraktı...aradan 1 yıl geçti çocuk ailesiyle tanıştırmaya getirdi abiside evde babaları bile evdeymiş,tabi abi çıldırıyo kuduruyo ve okadar insanın içinde ben bunları bunları yaşadım bu kızla beni gece eve alıyodu senide alıyomuydu falan diye herşeyi anlatmış herkesin içinde...daha sonra kız evlilik dışı hamile kaldı bi çocuktan ailesi çocuğu red etti evlendiler kızın teyzesinin harabe gecekondu evinde kalıyolardı...ehhh eden bulur
iyi de ben eğer sevmeye başlamasaydım 1 ay olmadan bırakcaktım bi his bağlanma oluşmadan
sevmeye başladım onu, kandırmıyorum abisinin beni kandırdığı gibi hislerim gerçek.. anlattığınız hikayedeki abi masum, burada sinir olacak abiye ise herşey müstehak fark burada.
yine de bu olayı artık sonuca bağlamaya karar verdim[/QUOT
evet bencede bi sonuca bağlamak lazım zaten çünkü ipler kopmak üzere sanırım...benim o hikayede anlatmak istediğim farklı bişey aslında yani benim hikayemdeki abi aile ile tanışınca bunu bunu yaşadım diye rezil kepaze etmiş sizdeki abide karaktersiz biri belliki oda büyük ihtimalle böyle şeyler atar ortaya hadi korkudan hiç sesini çıkaramadı bu durum gizli kaldı türk filmlerindeki gibi,yinede vicdan azabı öldürür eritir sizi daha fazla bağlanmadan bitirin bence bu işi...
iyi de ben eğer sevmeye başlamasaydım 1 ay olmadan bırakcaktım bi his bağlanma oluşmadan
sevmeye başladım onu, kandırmıyorum abisinin beni kandırdığı gibi hislerim gerçek.. anlattığınız hikayedeki abi masum, burada sinir olacak abiye ise herşey müstehak fark burada.
yine de bu olayı artık sonuca bağlamaya karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?