İintikam derken düştüğüm durum..

ben de öyle bişey düşünüyorum.yani biraz eksik ve çarpıtarak anlatmayı

Birincisi abisinin hatasini kardesine mal edemezsiniz. Kardesinin canini yaksaniz abisine ne olacak? Hic birsey! Adam yoluna devam edecek olan kardesine olacak.PLanladigin intikam yerine bile ulasmaz bunu belirtmek isterim.

Ikincisi intikam almaya akil yoracagina keske 2 yilda acik gozlu biri olsaydin. Evli biriyle bosa vakit harcamamis olurdun!

Yarası olan gocunur

o nedenle gerçeği tam anlamıyla bilmemesi gerekiyor sanırım

Yaa aynı bir diziye benziyor,kesin fake bu konu ..Artık yemezler:))Hatta ilerde de diyeceksın kı ikimiz de evliyiz
ama eskı sevgılımle gızlıce ılıskı yasıyoruzzz..Meger ben onu sevıyormusuuummm vayy:))

bence insanları kınamadan önce bi durup düşünün ben de evli insanlarla birlikte olanları çok kınıyodum hem de hakaret boyutunda ama bilemeden olsa böyle bişeyin içine düştüm.
insan sevdiğinde gözü kör oluyor, akıl,zeka kar etmiyor çocuğun bile zor inanacağı şeylere inanacak hale geliyor.
dilerim siz de kınadığınızı yaşamazsınız.

o nedenle gerçeği tam anlamıyla bilmemesi gerekiyor sanırım

Arkadaşların demek istediği, yanlış kişiyle zamanını harcıyorsun. Onun kötü olduğunu demiyorum yanlış anlama.
Sen kardeşiyle birlikte olduğun sürece, abisi hep hayatında olacak. İlla ki gözgöze geleceksiniz. Onu her gördüğünde eski günleri hatırlayacaksın, sana yaşattıklarını hatırlayacaksın. Bu şekilde mutlu olabileceğine, herşeyi unutabileceğine inanıyor musun?

eeee son durum ne simdi??

Eger bu konu gercek ise.. Kimsenin günahini almak istemem..

Sizin bi zamanlar intikam alma girdiginiz duyguya, birgün "simdiki sevgiliniz" de girebilir ve sizi bu sekilde arkanizdan vurabilir.

O yüzden kendi basina gelmesini istemedigin seyleri, baskasina yapma!!!

inan geçmişe dair herşeyi sildim. nefretim bile kalmadı, o sanki bi yabancı gibi

Bir de şöyle düşünelim.

Konu sahibi eski sevgilisinin kardeşiyle tesadüf eseri tanışıp,
aşık da olabilirdi.
Daha sonra abisiyle de tesadüfen karşılaşıp, ilişkisine devam edebilirdi.

O zaman da yine suçlu mu olurdu?
Bence hayır.

Kadınların intikamı acı olur, ama olan yine kendisine olur.

Ben sana bu konuda hak veremiyorum. Seni kinamiyorum ama belliki saf bi insan degilsin, bu kadar intikam planlari yapip gidip kardesini okullarda bulabildigine gore; elbet sevgilinin evli oldugunuda kolayca anlayabilirdin. Bir erkek seni israrla belli bir sure sonra evine goturmuyorsa, geceleri cikamiyor eve erken donuyorsa, birden fazla telefonu varsa, birileri aradiginda kose bucak kaciyorsa, ailesiyle tanistirmaktan cekiniyorsa.... bu liste boyle uzar gider. Evli birinin evli oldugunu anlamanin cok yolu var bu tarz erkekler diken ustunde olur ayrica. Nasil anlamazsin 2 yilda evli oldugunu? Elbet bir falso verier 2-3 ayda maksimum ortaya cikardi bu olay adam evli koskoca kurulu bir duzeni saklamaya calisiyor kolay mi??? Ki sen 2 yilda anca cozmussun olayi!

Simdi intikam cabalarin cok gereksiz bence olayin hicbir alaksi yok kardesiyle... Birde kusura bakma ama adamin evli olmasina takilmadim hadi bilmiyordun diyelim fakat kardesiyle beraber olmak... agir olacak ama nasil bir midedir?Bu ailenin karsisina temiz bi sekilde cikamazsin sen... Ayrica yalan ustune yalan soyluyorsun hic bi yere varamazsin. Rezil olmadan herkese birak bu adami.

durum şu, oyun diye başladığım kardeşi sevdiğimi, kaybetmek istemediğimi anladım
abiyle yüzleşmekten hep kaçtım ve bu durumu zararsız atlatmak istiyorum

keşke abisini hiç tanımadan kardeşi hayatıma girseydi diyorum bazen ama hiç suçum olmayan bi geçmiş yüzünden bu haldeyim. tek hatam kardeşiyle tanışma şeklim ve niyetim

mağdur olanın inandırıcılığ daha fazladır, buna güveniyorum
bakın size olacakları az çok söyleyeyim.
eninde sonunda ağabeyle karşılaşacaksınız. çünkü o aileye gireceksiniz.
ağabey sizi görecek. ilk belki tepki vermeyecek. çünkü yanında eşi falan olacak belki. ama ne yapacak biliyor musunuz. yapması gerekeni..
zaten bunu görünce sizin niyetinizi anlayacak. belkide kardeşini korumak isteyecek. onu kullanarak intikam almak istediğinizi düşünecek ki ilk baştada amacınız buydu. kardeşini birde çok seviyorsa bir gün çekecek. ve anlatacak herşeyi. aramızda kalsın bir hata yaptm yanlş yaptım. ama o hatam sevgilindi diyecek. seni kullanıyor. benden intikam almak için senle diyecekki. asla onu sevdiğinizi düşünmesi mümkün değil. kim olsa bunu düşünmez zaten.
sonra nemi olacak. o kardeş sizi bırakacak. ve ağzına geleni söyleyerek hemde.. ben ilk mesajda dedim ya size bırakın kaybolun diye. bunun için dedim.. bunlar olacak .yaşanacak. .

Son düzenleme:
Dizileri izleye izleye bu hale geldik

Tesadüf eseri tanışsan hadi neyse diyeceğim de bile bile kendini ateşe atmışsın.

Bana kalırsa ayrılmalısın..

İleride yüz yüze bakabilecek misiniz düşün istersen ?

Olan bir tek çocuğun kardeşine olur.

Boşuna günahını alma derim.

Sonuçta ne bu ilişkiye iyi niyetle başlamışsın, ne de ilişkinin sonu iyiye gidiyor..

bana bi zarar daha verirse, bilmiyorum artık ona daha neler yaparım

4 ayda ne kavgası edeceksin ki zaten
ama bu durumu öğrenince sevgilinle iyi bir kapışırsınız bence. malesef.
bence bitir bu ilişkiyi daha fazla bağlanmadan. sana da yazık ona da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…