- Konu Sahibi SugarPlumFairy
-
him i$ler iyice kari$ti
olay sadece bulu$up kahve içmek deil galiba ( bu zamanda boyle sevgililikde yok herhalde zaten :) )
yol yakinken dön bu yoldan bence
dunyada erkekmi yok , ba$kasini elbet bulursun
pekii abinle arkada$ligimiz oldu vs , evli oldugunu soylemedi desen
yalan deilde eksik anlatsan nolur ki
abisi derinleere inersede iftira dersin bu yalan olur ama :44:
Konu doğru da , yalan da olsa sıfatınız bu . Kabul edin. İki türlü de sahtekarsınız .
Hem sahtekar , sahtelik yapandan gelir, tıpkı beste yapana bestekar dendiği gibi. Hakaret filan değil.
Şahsen bu konunun yalan olması sahteliğini , bir masumun günahına girme sahteliği ile kıyaslarsak ilk ihtimaldeki sahteliği sonuna kadar tercih ederdim.
ben de öyle bişey düşünüyorum.yani biraz eksik ve çarpıtarak anlatmayı
canım benim senın nıyetın kötü demiyorum ben, ama geçmişe takılır insan
hele de geçmiş böyle bir geçmişse...
arkadaşıyla sevgılı olsaydın
belkı zar zor da olsa kabullenırdı, ama ağabeyi bu kişi.
sen, ablanla daha önce sevgılı olan bir erkekle evlenır mıydın?
o nedenle gerçeği tam anlamıyla bilmemesi gerekiyor sanırım
Birincisi abisinin hatasini kardesine mal edemezsiniz. Kardesinin canini yaksaniz abisine ne olacak? Hic birsey! Adam yoluna devam edecek olan kardesine olacak.PLanladigin intikam yerine bile ulasmaz bunu belirtmek isterim.
Ikincisi intikam almaya akil yoracagina keske 2 yilda acik gozlu biri olsaydin. Evli biriyle bosa vakit harcamamis olurdun!
o nedenle gerçeği tam anlamıyla bilmemesi gerekiyor sanırım
çözüm yolunu bulmuşsun,umarım abisi de biraz fazla ve çarpıtarak anlatmaz.
Arkadaşların demek istediği, yanlış kişiyle zamanını harcıyorsun. Onun kötü olduğunu demiyorum yanlış anlama.
Sen kardeşiyle birlikte olduğun sürece, abisi hep hayatında olacak. İlla ki gözgöze geleceksiniz. Onu her gördüğünde eski günleri hatırlayacaksın, sana yaşattıklarını hatırlayacaksın. Bu şekilde mutlu olabileceğine, herşeyi unutabileceğine inanıyor musun?
bence insanları kınamadan önce bi durup düşünün ben de evli insanlarla birlikte olanları çok kınıyodum hem de hakaret boyutunda ama bilemeden olsa böyle bişeyin içine düştüm.
insan sevdiğinde gözü kör oluyor, akıl,zeka kar etmiyor çocuğun bile zor inanacağı şeylere inanacak hale geliyor.
dilerim siz de kınadığınızı yaşamazsınız.
eeee son durum ne simdi??
Eger bu konu gercek ise.. Kimsenin günahini almak istemem..
Sizin bi zamanlar intikam alma girdiginiz duyguya, birgün "simdiki sevgiliniz" de girebilir ve sizi bu sekilde arkanizdan vurabilir.
O yüzden kendi basina gelmesini istemedigin seyleri, baskasina yapma!!!
Bir de şöyle düşünelim.
Konu sahibi eski sevgilisinin kardeşiyle tesadüf eseri tanışıp,
aşık da olabilirdi.
Daha sonra abisiyle de tesadüfen karşılaşıp, ilişkisine devam edebilirdi.
O zaman da yine suçlu mu olurdu?
Bence hayır.
Kadınların intikamı acı olur, ama olan yine kendisine olur.
bakın size olacakları az çok söyleyeyim.mağdur olanın inandırıcılığ daha fazladır, buna güveniyorum
bakın size olacakları az çok söyleyeyim.
eninde sonunda ağabeyle karşılaşacaksınız. çünkü o aileye gireceksiniz.
ağabey sizi görecek. ilk belki tepki vermeyecek. çünkü yanında eşi falan olacak belki. ama ne yapacak biliyor musunuz. yapması gerekeni..
zaten bunu görünce sizin niyetinizi anlayacak. belkide kardeşini korumak isteyecek. onu kullanarak intikam almak istediğinizi düşünecek ki ilk baştada amacınız buydu. kardeşini birde çok seviyorsa bir gün çekecek. ve anlatacak herşeyi. aramızda kalsın bir hata yaptm yanlş yaptım. ama o hatam sevgilindi diyecek. seni kullanıyor. benden intikam almak için senle diyecekki. asla onu sevdiğinizi düşünmesi mümkün değil. kim olsa bunu düşünmez zaten.
sonra nemi olacak. o kardeş sizi bırakacak. ve ağzına geleni söyleyerek hemde.. ben ilk mesajda dedim ya size bırakın kaybolun diye. bunun için dedim.. bunlar olacak .yaşanacak. .
bakamadım işte. yanına kar kalsın istemedim. çok acı çektim o öylece hayatına devam etmesin istedim.
ayrılmayı ben de düşündüm ama şu anki sevgilim hep küçüklüğümden beri hayal ettiğim gibi birisi, 4 ay oldu bir kere bile kavga etmedik. hiç bu denli anlaşabildiğim birisi olmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?