İintikam derken düştüğüm durum..

peki ilk kandıranın yaptığı yanına mı kalacak?

ne kadar çok meraklıymışız kadın milleti olarak senaryoları okumaya ve izlemeye,ki ; alttaki takipçi sayısı da bunu doğruluyor. :)
eğer bu senaryo doğruysa sonuç da herkes kendi kaderini yaşar,yolun sonunun belli olucağı bir konuyla ilgili neyin öneri yada fikri alınıyo onuda anlamış değilim...amaç herkesi nasıl ilgi alanım haline getirmekse,bravo başardınız.... :)

off entrikaya bak .
burcun ne güzelim senin :)) intikamcı kız bari sonunu iyi getirebilseydin canım

sizin daha kontrollü sıradan yaşıyosunuz diye neden sizin gibi olmayan herkes size yalan gibi geliyor?
bide aklınızca dalga geçme çabaları:) komiksiniz ama yazdıklarınız değil kendiniz:)

sıradan olmayan yaşam abinin cezasını kardeşe ödetmeye kalkmaksa evet sıradan bir yaşamı tercih ederim ben.

şu anda sevgiline aşık bile olsan bu intikam bana doğru gelmedi.asla kadınların ezilmesinden yana değilim ama bu başka birşey.

erkeğin elinin kiri kadın yapınca kötü mü ile ilgisi yok bu konunun.

kontrollü sıradan derken kötü bişey gibi demedim yanıldınız demek ki her denilenin altında kötü bişey aramamak lazımmış.
malesef sizin gibi hakaret etme meraklısı değilim:)

saçma olacak ama çok merak ettim bi$eyi
nasil sorucam onuda bilmiyorum :)

merak ba$a bela
abisiyle yakinla$man ne kadar yakindin yani .. anlami$indir herhalde :)

yeni sevgilin abisini atsa atamaz satsa satamaz,iki karde$ omur boyu berebaer olur
karde$ karde$ biçaklami$ dönüp geri kucaklami$ derler
bu i$in sonunda olan sana olacak gibi geliyor

insan kayinina abi der bizim toplumumuzda
abi dedigin insan senin ex sevgilin olacak
bu durum benim sorudan daha çok saçma

bu durumda tek çıkar yok bazı şeylerin gizli kalması sanırım

Çok özür dilerim. Biraz da ALLAH a bıraksanız artık ?
İntikam peşiyle, bir masumun kalbine girerken neredeydi o evli adamla ilgili kendinize işleyen vicdanınız ?
Sizdeki vicdan sadece kendinize mi işler ?
Peki sizin yaptığınız bu kötü olay sizin yanınıza mı kalacak ?
Ödeştiniz hayatla . Masumdunuz günahınıza girdiler.
Masumdu günahına girdiniz . Bence bırakın bittiği yerde.

intikamsa alınacak ,suçsuz bir insanı kullanarakmı olmalı. bakın sadece yaptğınızın hala normal olduğunu düşünüyorsunuz. değil lütfen anlayın artık bunu...
çünkü arada günahsız bir insan var. ve o bunu haketmiyor.

Niye herkes senaryo diyor boyle olaylar yok mu ? Sadece dizilerdemi oluor ?dizilerde zaten hayattan esinlenilmiyor mu ?
Ne cok gitmissiniz kizin ustune senaryo diye,senaryoysa okuyup gecersin bu kadar basit..

bu durumda tek çıkar yok bazı şeylerin gizli kalması sanırım

him i$ler iyice kari$ti
olay sadece bulu$up kahve içmek deil galiba ( bu zamanda boyle sevgililikde yok herhalde zaten :) )
yol yakinken dön bu yoldan bence
dunyada erkekmi yok , ba$kasini elbet bulursun

pekii abinle arkada$ligimiz oldu vs , evli oldugunu soylemedi desen
yalan deilde eksik anlatsan nolur ki
abisi derinleere inersede iftira dersin bu yalan olur ama :44:

ilk mesajında sahtekar yerine koyması da bi nevi hakarettir

Konu doğru da , yalan da olsa sıfatınız bu . Kabul edin. İki türlü de sahtekarsınız .
Hem sahtekar , sahtelik yapandan gelir, tıpkı beste yapana bestekar dendiği gibi. Hakaret filan değil.
Şahsen bu konunun yalan olması sahteliğini , bir masumun günahına girme sahteliği ile kıyaslarsak ilk ihtimaldeki sahteliği sonuna kadar tercih ederdim.

bence 2.kandıranın da yanına kalmasın.

senın kalbın kalp, ötekinin kalbi nedir?

iyi de beni kandıran kişiyle mutluluğum söz konusu olamazdı, kandırılan bi başka kadın daha vardı
eğer o geçmişe takılmazsa biz mutlu olabiliriz, benim kötü bi niyetim yok artık, kandırıp kaçmayı düşünmüyorum ki artık

canım benim senın nıyetın kötü demiyorum ben, ama geçmişe takılır insan
hele de geçmiş böyle bir geçmişse...

arkadaşıyla sevgılı olsaydın
belkı zar zor da olsa kabullenırdı, ama ağabeyi bu kişi.

sen, ablanla daha önce sevgılı olan bir erkekle evlenır mıydın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…