hoşgeldin canım bende 172 boyunda 79.5 kg yim 74 kg sende çok kötü durmuyordur bence ben 74 olsam keşke çok ii oluyor
şöyle söyleyim sana,benim bütün yağlarım karın ve midede toplanmış.pek hoş durduğu söylenemez.42 bedene giriyodum en son.baktım gördüm kilo aldı başını gidiyo buna bi dur demek lazım dedim. 3 hafta bitecek nerdeyse ama dediğim gibi 72 leri göremedim henüz.akşamları yarımşar saat spor yapıyorum leslie dediklerini.mekik çekiyorum çok yorgun değilsem(100 adet) umarım istediğimiz kilolara gelirirz..
bu arada az önce bir elma bir galeta daha yedim ve bir bardak yeşil çay içtim..
şöyle söyleyim sana,benim bütün yağlarım karın ve midede toplanmış.pek hoş durduğu söylenemez.42 bedene giriyodum en son.baktım gördüm kilo aldı başını gidiyo buna bi dur demek lazım dedim. 3 hafta bitecek nerdeyse ama dediğim gibi 72 leri göremedim henüz.akşamları yarımşar saat spor yapıyorum leslie dediklerini.mekik çekiyorum çok yorgun değilsem(100 adet) umarım istediğimiz kilolara gelirirz..
bu arada az önce bir elma bir galeta daha yedim ve bir bardak yeşil çay içtim..
canım leslinin 4 big mili çok güzel kolları falanda çalıştırıyor toplamda 8500 adım atıyorum her defsındaa adım sayar varda bende
cnm tatlı krizlerine giriyorsan yiyeceğin tatlıları öğün olarak ye, yani o ıspanak yerine öğlen yemeğinde 1 gofret ya da top keklerden ye böylece fazladan kalori almazsın.Tabi bunu haftada 1,2 gün falan yap yoksa sağlıksız olur.
selam cnm günlüğün hayırlı olsun
diyet konusuna cok takma inan takınca daha zor gidiyor kilolar tecrübeyle sabit
ben de sana gerekli desteği sağlamaya çalışırım
neyi nasıl yemen gerektiği, beslenme spor hakkında vs...
her türlü soruya açığım desteğe de elimden geldiğince varım...
tekrardan hayırlı olsun
sevgiler...
(ifadeler mesaj kısmının altında üstüne tıklayınca ekleniyor:))
Mrb canım hayırlı olsun hepimize zayıflama programlarımız. Hedefleri büyük tutup süreyi kısa tutunca verilen kilolar bir süre sonra geri dönüyor. Bu yüzden hiçç canını sıkma. Vereceğiz Allah'ın izniyle yeter ki kararlı olalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?