İjlal'in Diyet Günlüğü

sorma ya,bizim gibi insanlar hep dikkat etmek zorunda ne yazk ki,benim kız kardeşim var.
bildim bilelli aynı kiloda 47 haytı boyunca 50 rakamını hiç görmedi.23 yaşında

orucumu açtım yarım pide ayran üstüne ince küçük bi gofret de ekledim birazdan işyerinden çıkıcam umarım akşam da kendimi firenlerim

bu yediklerinle doymamışındır.istersen kendine yağsız bi salata yap.salata yoktu menüde.

kardeşin çok şanslıymış canım.bizde böyle hayatımızı kaç gram aldık kaç gram verdik diye tamamlıycaz napalım en azından bizim gibi olanlar çoğunlukta buda insana moral veriyor o akşam yediklerimin arasında salata yoktu canım.yapmayı planlamıştım fakat yapmadım.o menüyle doydum aslında çünkü o akşam dışarda işimiz vardı eve geldiğimde çok yorgundum yanlış hatırlamadıysam çorba bile içmemiştim.

eveet dün akşam yediklerimi yazıyorum

işten çıkmadan önce 1 tane kuru incir
eve gidince 2 ya da 3 kepçe mercimek çorba yanında yeşillik
leslie mi yaptım 45 dakika
yeşil çay yanında 1 dilim ayva

vee bugün yine orucum sabah 4,30 gibi yediklerimi yazayım

1,5 dilim t.t. ekmek
5 adet zeytin
1 kk peynir
2 marul biraz maydonoz
1 haşlanmış yumurta
3 çay k. pekmez
2 bardak kuşburnu çayı içine birer kesme şeker attım ama karıştırmadım
uyumadan önce 100 adet mekik çektim

eveet dün akşam yediklerimi yazıyorum

işten çıkmadan önce 1 tane kuru incir
eve gidince 2 ya da 3 kepçe mercimek çorba yanında yeşillik
leslie mi yaptım 45 dakika
yeşil çay yanında 1 dilim ayva

Ne denirki bu menüye süperr yaa harikasın gerçekten azmine hayranım.Akşam yemeğinde çorba salata ikilisi çok zayıflatıyo.Hızlı bi çıtırlık yakalıycaksın sankim=)

Allahımm üşenmemiş gecenin 4.30 u kalkmış 100tane mekik çekmiş harikasın vallaha.Buarada Allah kabul etsin oruçlarını.Bende çok özeniyorum tutmak istiyorum ama uyku çok tatlı geliyo.Uyanamıyorum bittürlü bide kilo alcam diye korkuyorum.Gerçi yedikten sonra saat 7.30da kalkacağım için çokta kilo aldırmaz.Benide teşvik edinn yaaa=)

pembecim dün öğlen yediklerim biraz kaloriliydi sanki o yüzden akşam çok fazla açlık hissetmedim hatta kuru incir bana iyi geldi diyebilirim akşam öyle yeme krizlerine girmedim.evet gece mekik çektim çünkü genelde akşamları yatmadan önce çekiyordum görevimi aksatmayım dedimyediklerini hafif tutarsan oruç kilo aldırmaz bence.bende 4,30 gibi yiyip 7,10 da kalkıyorum.akşamda az bişey yiyince midem şişiyor.sanırım kendisi küçüldü az bişeyle doymayı öğrendi yani benim oruçlu olduğum günler aldığım kalori diğer günlerden fazla olmuyo sanki.sana da tavsiye edereim kısa günlerde tutabilirsin bencebir de ben haftada iki gün tutuyorum.5 hafta tutmam gerekiyor 2 haftası bugün bitiyor.

bu akşam yemeyi planladığım menü

4,5 gibi orucumu açıcam inşallah işyerinde olduğumdan bi kaç light bisküviyle geçiştiricem eve gidince yumurtalı ıspanak yanında iki kaşık yoğurtla ve 2 tane t.t. ekmek 2 saat sonra yeşil çay ve meyve yerim gibime geliyor

afiyet olsun Allah kabul etsin canım
bunlardan sonra ne yiceksin bakalım

teşekkürler canım.dün akşam tüm yediklerimi baştan yazayım

orucumu açtıktan sonra (4,30 gibi)
1 kupa hazır domates çorbası
1 pakete yakın çubuk kraker
1 light bisküvi
1 kuru incir
1 tabak yumurtalı ıspanak (6 gibi)
4 kaşık yoğurt

yeşil çay(8 gibi)
5 avuç ayçiçek çekirdeği
2 dilim ayva
1 portakal

Son düzenleme:
çubuk kraker fazla olmuş,kraker olmasa harika menü,
günü harika kaptmışsın.
ben bugünde oruçluyum,inş. bu akşma kaçamk yapmıcam söz verdim....
11,30 gibi 1 bardak çubuk tarçınlı yeşil çay

afiyet olsunnnn...

çubuk kraker fazla olmuş,kraker olmasa harika menü,
günü harika kaptmışsın.
ben bugünde oruçluyum,inş. bu akşma kaçamk yapmıcam söz verdim....

afiyet olsunnnn...

Allah kabul etsin orucunu.kraker şu ülkerin ince çubuk krakerlerindendi.bana ayçiçeği fazla gibi geldi onun kalorisi yüksektir gibime geliyor.neyse artık dün geçti bugüne bakalım.umarım kaçamaksız tamamlarsın günü

Dünkü menü fena deil çubuk kraker çekirdek falan derken geçmiş gün.Şunu farkettim ki aslında çok yemiyorsun.Sadece aburcuburu kessen ya da haftada bi iki güne indirsen miss gibi erirsin kesemiyorumda diyorsan zaten az az yiyosun bişey yapmaz umarım.Baya tuzlu yemişsin dün vucutta su tutar böyle şeyler tartıda fazla cıkarsan korkma su dur o =) bugünde güzel gidiyosun =)

doğru diyosun dün akşam kilom biraz arttı bende ne yedimki diyodum tuzlu yediğim içinmiş meğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…