akşamı 2 kepçe mercimek çorba, yeşil salata ve yeşil çayla kapatıcam inşallah
sorma ya,bizim gibi insanlar hep dikkat etmek zorunda ne yazk ki,benim kız kardeşim var.bu hayat hep böyle kontrollümü geçicekonu yeme bunu yeme spor yap off ya ne kötü mis gibi yemekler dururken şu yediklerimize bakın.20 li yaşlar en güzel yaşlarmış yesende kilo almıyosun ama yaş ilerdikçe metabolizmda yavaşlıyor maalesef.ne kötü bişey şu kilo denen şey..böğürtlenli pastaya bayılırım ben nasıl gözümde tütüyor anlatamam..off ya nefret ediyorum rejimden ama devam edicem tabi mecburen..
orucumu açtım yarım pide ayran üstüne ince küçük bi gofret de ekledim birazdan işyerinden çıkıcam umarım akşam da kendimi firenlerim
akşamı 2 kepçe mercimek çorba, yeşil salata ve yeşil çayla kapatıcam inşallah
sorma ya,bizim gibi insanlar hep dikkat etmek zorunda ne yazk ki,benim kız kardeşim var.
bildim bilelli aynı kiloda 47 haytı boyunca 50 rakamını hiç görmedi.23 yaşında
bu yediklerinle doymamışındır.istersen kendine yağsız bi salata yap.salata yoktu menüde.
eveet dün akşam yediklerimi yazıyorum
işten çıkmadan önce 1 tane kuru incir
eve gidince 2 ya da 3 kepçe mercimek çorba yanında yeşillik
leslie mi yaptım 45 dakika
yeşil çay yanında 1 dilim ayva
vee bugün yine orucum sabah 4,30 gibi yediklerimi yazayım
1,5 dilim t.t. ekmek
5 adet zeytin
1 kk peynir
2 marul biraz maydonoz
1 haşlanmış yumurta
3 çay k. pekmez
2 bardak kuşburnu çayı içine birer kesme şeker attım ama karıştırmadım
uyumadan önce 100 adet mekik çektim
Ne denirki bu menüye süperr yaa harikasın gerçekten azmine hayranım.Akşam yemeğinde çorba salata ikilisi çok zayıflatıyo.Hızlı bi çıtırlık yakalıycaksın sankim=)
Allahımm üşenmemiş gecenin 4.30 u kalkmış 100tane mekik çekmiş harikasın vallaha.Buarada Allah kabul etsin oruçlarını.Bende çok özeniyorum tutmak istiyorum ama uyku çok tatlı geliyo.Uyanamıyorum bittürlü bide kilo alcam diye korkuyorum.Gerçi yedikten sonra saat 7.30da kalkacağım için çokta kilo aldırmaz.Benide teşvik edinn yaaa=)
az sonra orucumu açmak için 1 kupa hazır domates çorbası bir kaç tuzlu krakerle beraber
afiyet olsun Allah kabul etsin canım
bunlardan sonra ne yiceksin bakalım
bu sabah
2 dilim t.t. ekmek arasına acı biber salçası ve kk büyüklüğünde peynir
şekersiz çay
ara (10,30 gibi)
1 elma
çubuk kraker fazla olmuş,kraker olmasa harika menü,teşekkürler canım.dün akşam tüm yediklerimi baştan yazayım
orucumu açtıktan sonra (4,30 gibi)
1 kupa hazır domates çorbası
1 pakete yakın çubuk kraker
1 light bisküvi
1 kuru incir
1 tabak yumurtalı ıspanak (6 gibi)
4 kaşık yoğurt
yeşil çay(8 gibi)
5 avuç ayçiçek çekirdeği
2 dilim ayva
1 portakal
11,30 gibi 1 bardak çubuk tarçınlı yeşil çay
çubuk kraker fazla olmuş,kraker olmasa harika menü,
günü harika kaptmışsın.
ben bugünde oruçluyum,inş. bu akşma kaçamk yapmıcam söz verdim....
afiyet olsunnnn...
Dünkü menü fena deil çubuk kraker çekirdek falan derken geçmiş gün.Şunu farkettim ki aslında çok yemiyorsun.Sadece aburcuburu kessen ya da haftada bi iki güne indirsen miss gibi erirsin kesemiyorumda diyorsan zaten az az yiyosun bişey yapmaz umarım.Baya tuzlu yemişsin dün vucutta su tutar böyle şeyler tartıda fazla cıkarsan korkma su dur o =) bugünde güzel gidiyosun =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?