serenay ne kadar az yiyosun öyle doyuyosan süper.. ben öğle yemeğimi söyleyim
yarım kase tavuk çorba
kızarmış tavuk but
az bişey patates kızartma
iki tane vezir parmağı tatlı (2 tanesini de yanıma aldım öğleden sonra çayla yiycem)şimdide neskafe içiyorum
az önce kahveyle birlikte o iki tatlıyı da yedimdayanamadım napıyım gümledi gitti bile :124:
doyuyorum canım.az yediğim halde yerimde debelenip duruyorum,çok yesem vayy halimee.
kabızlık var ijlal ,,çok şişim. gece yatarken laksatif aldım 2 tane ama tık yok daha.sabahtan beri (hatta dünden berii) hiç wc çıkmadım düşün.benim motor bayaaa sağlam
menün güzelmiştee; ooo vezirin parmağının 2 tanesini yemesen iyi olurmuşda,gümlemiş gitmiş artık yapacak birşey yokkakşama telafi edersin.
kabızlık büyük sorun canım..bende de oluyor dönem dönem..ama sabah kahvaltısını ayranla yapmıştım o çalıştırdı..biraz yağlı yemek de farkettiriyor..benim motor baya sağlam demişsin ya çok güldüm
öyle amaa (2 laksatife başka motor olsa dayanmazdı heralde )
15 tanecik beyaz leblebi yedim
günaydın
nerdesinnn ijlal
selam serenay benim işyerimde ufak bi değişiklik sözkonusu taşınmam gerekiyor yeni yerde de bilg. kurulumu falan zaman alabilir o nedenle bi süre giremiycem siteye.sen istersen burdan yazmaya devam et canım.görüşmek üzere
selam serenay benim işyerimde ufak bi değişiklik sözkonusu taşınmam gerekiyor yeni yerde de bilg. kurulumu falan zaman alabilir o nedenle bi süre giremiycem siteye.sen istersen burdan yazmaya devam et canım.görüşmek üzere
merhaba kızlarbilg.kuruldu ancak bu süre zarfında ben diyetten vazgeçtim..kendimi zayıf sevmedim..canım ne isterse yiyorum..tabi abartmıyorum anlaşılan çünkü kilom çok artmıyor..durumlar böyle bende..burayı seviyorum ancak kilo vermek istemiyorum.. muhabbetine yazıcam sanırım..görüşmek üzere öpüldünüz..
merhaba canım, özledim seni gel bi öpeyim
ijlalcim kendini nasıl beyeniyorsan öyle kal canım.fazla abartıpta kilo alma amaa.
benim daha verilecek 17 kilom var,anlıycan malesef ben halaaa buralarda olucam tatlım.
sen olmayınca bende 2 gündür kendi günlüğüme yazmaya başladım .arada gelir yorum yaparsan sevinirim...
ijlaaal aramıza geri dööööönnn..... kaçarak kurtulunmaz savaşa savaşa kurtulucaz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?