evet arkadaşlar bu sabah tartıldım kilom 72,6 yani 1 kilo daha gitti.haftasonu dikkat etmeye çalıştım ama misafirimde vardı biraz ipin ucu kaçtı.ama yinede iyi diyorum geçen haftadan bu yana 1 kilo gitti.leslie işe yarıyor bayanlar kesinlikle!
tebrikler canımlesliye devam encede işe yarıuyor walk walk walk
bugün ben oruçluyum dolayısıyla sabah 4,5 gibi yediğim menüyü yazıcam:
1,5 dilim t.t. ekmek
1 yumurta haşlanmış
1 kk peynir
4 zeytin
2 marul biraz maydonoz
2 çay k. pekmez
2 bardak şekersiz kuşburnu çayı
Allah kabul etsin canım. Günler kısa ya insan iftara çok acıkmıyor bu zamanlarda. Akşama dikkat et emi, abartma :)
akşama yemeyi planladığım menü
yarım kıymalı pide
ayran
eve gidince 2 kepçe mercimek çorba
yeşil çay
Aaaaa ondan nefret etme onu sevvvv ama adını deiştirelim daha çok seviceksin.Adı rejim,diyet yerine sağlıklı beslenme olsun tamammı? Ben şu zamana kadar hiçbir diyette,rejimde başarılı olamadım.Nezaman ki sağlıklı beslendim az buçuk kalori hesabı yaptım ozaman başarılı olmaya başladım.Bence sabah o poçayı yicene yerine başka bişey ye.İllada pastane ürünleri yemek istiyosan karafırında tam buğday unlu üzümlü kurabiyeler satılıo ondan bi iki tane yiyince güzel doyuruyo insanı.Bide nesfit yiyebilirsiin kurumeyveli olanlar şeker ihtiyacını çok güzel karşılıyo hemde lezzetli olduğu için zevk alıyosun o kahvaltıdan zaten light sütte içebiliosun miss gibide doyurucu.Haftasonuda biraz kaçırmışsın ama hangimiz kaçırmıyoruz ki ama önemli olan hafta içi sağlıklı beslenerek dengelemek.Ohhh öylee güzel eriycez kii çok güzel olcazz işteeee
teşekkürler canım dediğin kurabiyelere haftasonu bakıcam.benim işyerim şehrin dışında kalıyo biraz çevrede pastane yok.iş yerine puaça ve simit getiriyolar bende arada alıyorum.haftaiçi evde kahvaltı yapma imkanım olmuyor.genelde simit yada puaçayla kahvaltı yapıyorum.inşallah güzel güzel eriycez..
Kepekli çekirdekli simitlerde güzel oluyo simidi getiren arkadaş sana ondan alabilir.Yani benim minnacık zayıf ablam bile o simidin tadını seviyo çok lezzetli:)
arabu sabah yediklerim
1 tane zeytinli puaça
1 ayran
şimdide nescafe içiyorum şekersiz azıcık süttozu katılmış
susamlı simit susamdan dolayı tercih edilmiyor sanırım kalorisi yüksek die?
1 galetaara
1 litre su
1 kuru incir
1 galeta
öğlen:
yarım kaseden az sebze çorbası
1 tane tavuk sarma (tavuğun içine bezelye patates ve havuçtan oluşan bi karışım koyup sarmışlar)
2 çataldan az tel kadayıf
ara
çok az gofret
yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?