İjlal'in Diyet Günlüğü

ülker çikolatalı gofret 215 cal cikkk mişşşşşş(güzel şeyler neden kalorili olurki sanki)

bende tuhaf bi moddayım ülkerin altınbaşak bisküvisini yedim şimdide saman gibi olan kalorisi düşük ama olsun ne gerek vardı niye yedim

günaydıınn..yine kar başladı bahar uzakta..
sabah
1 ayran 1 simit ve 6-7 zeytin
dün akşamda problem yok..serenay naptın akşam yedinmi gofreti merak ettim :129:

günaydın canım

dün gofret yemedim malesef
1 portakal yedim(içim yanmıştı sanki)

akşamda 2 parça kıymalı pide yedim(tek kadar vardır heralde)başkada birşey yemedim

sabah : 1 ince dlm. kepekli kızarmış ekmek , 10 gr. peynir , 7 zeytin , 1 tek şekerli çay (başım çok ağrıyordu,hap içmek için 7:30 da yedim)

evet canım portakal yemekle iyi yapmışım
akşam pide süprizz oldu,eşim haberim yokken almış gelmiş. gofretide yemiş olsaydım çok kalori almış olurdum

sabah : 1 ince dlm. kepekli kızarmış ekmek , 10 gr. peynir , 7 zeytin , 1 tek şekerli çay

arada : 1 nescafe , 1 çik.gofret

öğle : 2 ince dlm. kepekli ekmek , 6 yk. kuru fasülye

sabah : 1 ince dlm. kepekli kızarmış ekmek , 10 gr. peynir , 7 zeytin , 1 tek şekerli çay

arada : 1 nescafe , 1 çik.gofret

öğle : 2 ince dlm. kepekli ekmek , 6 yk. kuru fasülye

serenay ne kadar az yiyosun öyle doyuyosan süper.. ben öğle yemeğimi söyleyim
yarım kase tavuk çorba
kızarmış tavuk but
az bişey patates kızartma
iki tane vezir parmağı tatlı (2 tanesini de yanıma aldım öğleden sonra çayla yiycem )şimdide neskafe içiyorum

az önce kahveyle birlikte o iki tatlıyı da yedim dayanamadım napıyım gümledi gitti bile :124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…