İjlal'in Diyet Günlüğü

ben aydın'dayım canım.bende seviyorum memleketimi. iştee çok değişken havası var.1 günde 4 mevsim yaşayabiliyoruz. 1 tane oğlum var canım 13 yaşında ,bende 33 yaşındayım.evett adım serenay.
senin boyun uzun canım,benim 1,63 falan. benim alt tarafım bacaklarım basenim yok ince,üst tarfım var göbek yüzünden.göbeğim çekildimi zayıf oluyorumm.
sen ideal kilona ulaştın sayılır ne güzel. ahh bende bi zayıflayabilsem.
bir zamanlar 30 kilo vermiştim 87 den 57 inmiştim. o iradeyi şimdi bulamıyorum kendimde. 5-6 sene kilo almadım korudum.sonra iş değişikliği,çevre değişikliği derken kilo aldım. bidee kışn alıyorum yazın veriyorum benn.yazın 64 kiloydum kışın 73 oluverdim.nasıl bir bünyem varsaa anlamadım gitti.yaş geçtikçe kilo vermek zorlaşıyor sanırım ijlalcim

senin gerçek isminmi canım.sen nerde yaşıyorsun?

benimde gerçek ismim serenaycım.ben ankaradayım üniv.de burda okudum işimde burda.ankaralı oldum yani.severim ankarayı.ama aydında çok sempatik gelir bana ailemin oralarda yazlığı var.bilirim oraları.rüzgarı boldur.bende 33 yaşındayım evliyim henüz çocuğum yok.1,5 yıl oldu evleneli. bakalım çocuk kısmetse olur.benimde üst kısmım kilo almaya müsait üsttekiler gidince hiç problem kalmıyo kışın kilo alınır zaten canım harekette fazla olmuyo kışın havada soğuk olunca insan yiyip oturuyo ve sonuçta kilo oluyo.üzülme yazın zayıf olmak değilmidir önemli olan kışın bi şekilde kamufle oluyolar yazın öyle olmuyo ama..yaşlada alakalı doğru diyosun.sağlık olsun canım napalım olduğu kadar artık..senin menülerin de gayet sade daha ne olsun bi tek hareket eksik sende bence o problem bende de var.. malesef tembelim..

ankaraya hiç gitmedim,nasip olmadı.kuzenim ankarda çok soğuk olduğunu söylüyor.aydında kış güzel geçiyor aslında,ama bu kış sert geçti malesef.bende 18 yaşımda evlendim canım,çocuk yaşta diyebilirim.inşallah allah sanada nur topu gibi bir evlat nasip eder.evin neşesi oluyor.büyüyünce dinlemiyor seni ama olsunn,napalım.benimki ergenliğe giriyor artık.
ijlalcim ben yaza girmeden kilomu verip,yazın rahat olmak istiyorum ama mümkün olmuyor pek.neyse sağlık olsun diyelim,önce sağlık.bundan sonra biraz sıkmaya çalışcam.vereyimde kurtulayım biran önce.gündüz işyerinde hareketsiz sayılırım ama akşam eve gidince hiç durmuyorum.yemek bulaşık çamaşır evin işi 3-4 sattim ayakta geçiyor.vaktim olursa egzersiz yapıyom işte o kadar.

amin canım inşallah Allah hayırlısını versin.genç yaşta evlenmişsin.sanırım çocuğun erkek.Allah bağışlasın maşallah.çocuk olunca işin fazla oluyodur tabi senin.sporda olduğu kadar artık serenaycım napıcaksın hem işde çalış hem evde vakit kalmaz.

evet canım erkek.7.sınıfa gidiyor.evin işi,elin işi derken çocuğun dersleriyle bile ilgilenemiyorum desem yeridir.kendi çapında büyüyüp gider işte.napıcaksın hayat,çalışmak zorundayız.olduğu kadar diyelim.

öğlen ne yedim
yarım kase sebze çorbası
2 tane kadınbudu köfte
yeşillik
2-3 kaşık sütlaç

serenay senin çizelgende gözükmüyor bilgin olsun..bir de yine merakımdan soruyorum profildeki resim senin resminmi küpeli bi kadın resmi olan?

öğlen ne yedim
yarım kase sebze çorbası
2 tane kadınbudu köfte
yeşillik
2-3 kaşık sütlaç

menün süper canım

serenay senin çizelgende gözükmüyor bilgin olsun..bir de yine merakımdan soruyorum profildeki resim senin resminmi küpeli bi kadın resmi olan?

çizelgem bende gözüküyor amaaa. :44: yok o ben deyilim canım

sabah : 1 elma

ara : 1 portakal

öğle : 1,5 a yakın simit , 1 kase tarhana çorbası , 1 dlm. tahin helvası

sabah : 1 elma

ara : 1 portakal

öğle : 1,5 a yakın simit , 1 kase tarhana çorbası , 1 dlm. tahin helvası

senin menün daha güzelmiş canım..tahin helvası güzel olur pişman olma yediğine..öğleye kadar elma ve portakal yemişsin sadece helvadan bişey çıkmaz.bu arada çizelgen gözüktü canım sorun yok..

senin menün daha güzelmiş canım..tahin helvası güzel olur pişman olma yediğine..öğleye kadar elma ve portakal yemişsin sadece helvadan bişey çıkmaz.bu arada çizelgen gözüktü canım sorun yok..

tahin helvasına bayılıyorum,ama çok kalorili kilo aldırıyor.yedim gitti artık 1 dilimden birşeycik olmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…