Doğuma Hazırlık Ikea busunge uzayabilen karyola

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Elenora004

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
265
63
18
Bu karyolayi kullanan varmi kizlar ikeadaki uzayabilen karyola.3 kademeli en kucuk orta ve genc yatagi oluyor.elimde bi ufak besik var en fazla 1 yasa kadr kulanabilcegim.oda icin karyolayi almayi dusunuyorum memnun kalan yada kalmayan varmi acaba :)

Bu karyolayi kullanan varmi kizlar ikeadaki uzayabilen karyola.3 kademeli en kucuk orta ve genc yatagi oluyor.elimde bi ufak besik var en fazla 1 yasa kadr kulanabilcegim.oda icin karyolayi almayi dusunuyorum memnun kalan yada kalmayan varmi acaba :)
Fotografi varmi ikeada birden fazla uzayan karyola var.demirli olanlar ferforje tipi birde ahsap olanlar ben demirli aldim cok pisman oldum tavsiye etmemdemire kafasini vuruyor rahat bir yatak degil bence benim tavsiyem bazasiz alcak 90*190 yataklardan alin cok uzun sure kullanir.kenarlarina hazir dusmemesi icin aparat takiliyor E Elenora004

Screenshot_2017-05-30-10-42-50.webp
evet canim ahsap olanlardan istiyorum.de.ama fiyati da 670 lira olunca kararsiz kaldim.kullanisliysa dusunmeden alacamda kullanissiz biseyse okadr paraya yazik.

Eki Görüntüle 2001909 evet canim ahsap olanlardan istiyorum.de.ama fiyati da 670 lira olunca kararsiz kaldim.kullanisliysa dusunmeden alacamda kullanissiz biseyse okadr paraya yazik.
Bu kullanisli olabilir ben ahsap almamistim ferforjeli olanlar varya ondan almistim.ama bu guzel sonucta genc olana kadar yatabilir.ahsap olmasida iyi ebatlari kac kucuk olmasin.birde yatagini ikeadan almayin guzel olmuyor.

Evet ferforjelerde cok hos gorunuyor..ebatlarina bakmadim hic.ama genc yatagi kadr genis degildir heralde.bende tam yatagini soracaktim onlarida mi uzayabilenlerden almamiz gerek ki

Back
X