ıkea mobılyadan alısverıs yapanlar

hel_in

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
4.838
200
363
IKEA mobilyadan bir koltuk begendim cok almayi planliyorm bu sekilde hic koltuk almadim hani perakende buyuk yerlerden ikea koltuk uzun sure gotururmu bizi saglam mi urunleri kullanan arkadaslar mobilyalarini fikrinizi solerseniz cok sevinirim optum

bunu urunu dusunuyorum

Son düzenleme:
Oğlumuzun yatağını dolabını ve kütüphanemizi ikeadan aldık.yatak 3 dolabımız 1,5 senelik kütüphanemiz daha yeni ve şimdilik memnunuz

Canim ikeadan mobilya alma taraftari degilim cok begeniyorum bende ama kalite olarak cok kotu ikea ben sadece aksesuar alirim oradan sehpa aldim koltuk alanlar oldu kullanilan malzeme cok kotu hemde pahali malzemesine gore umarim yardimci olmusumdur

Canim ikeadan mobilya alma taraftari degilim cok begeniyorum bende ama kalite olarak cok kotu ikea ben sadece aksesuar alirim oradan sehpa aldim koltuk alanlar oldu kullanilan malzeme cok kotu hemde pahali malzemesine gore umarim yardimci olmusumdur

mobilyasini kullandinizmi peki

Oğlumuzun yatağını dolabını ve kütüphanemizi ikeadan aldık.yatak 3 dolabımız 1,5 senelik kütüphanemiz daha yeni ve şimdilik memnunuz

yatakta peki gicir gucur salanma varmi bide siz mi kurdunuz ekip mi kurdu

Biz kendimiz kurduk yatağı ve demir zaten sağlam bişey gıcırtı yok.dolaplarida biz marangoza kurdurduk.

Biz kendimiz kurduk yatağı ve demir zaten sağlam bişey gıcırtı yok.dolaplarida biz marangoza kurdurduk.

anliyorum garantisi sanirim iki yil diye dusunuyorum ben kuramam zaten kendim de nakliye montaji yapilmasi lazim

500 lira verip orta sehpa aldık camlı. Beyaz olduğu için birçok yeri soyuldu. Evet çok güzel tasarımlar var ama sağlam değil.
Koltuk takımı için Kelebek Mobilya tek geçerim. Çok kaliteli.

Bazı ürünleri çok kaliteli, bazı ürünleride çok adi ve basit. köşe takımı aldım, Bir süre idare eder dedim ama gerçekten çok sağlam ve kaliteli çıktı.

İster ücret karşılığı, isterseniz kendiniz kurulumunu yapabiliyorsunuz. bazı zamanlarda nakliye bedava oluyor.

ben ikeadan baya bi aksesur aldım

mutfak masamı ve sandalyelerimide ordan aldım
ama masadan beklentim 2-3 yıl idare etsin sonra balkon masası yaparım dedim
ama 2 yıl oldu hala memnunum iyi gidiyo yanlız kenarına su dökülmüştü kenarı babarmış

kütüphane aldım ondan gayet menunum ama kütüphane ne işe yarar kitap koyarsın o kadar bende koyyorum şimdilik bi sorun teşkil etmedi

bebişim 8 aylık yaza ona ordan bi gardolap bide minik demir bi yatak alcam
amacım 3 sene falan idare etsin kırıcak dökücek zmanında kırsın döksün kendi seçimlerini yapabileceği zman adam gibi bi oda alırım diyorum

bence mobilyadan ne beklediğin çok öenmli ......... idare etsin diyosan alabilirsin ama uzun yıllar dayansız garantili olsun diyosan tercih etmemelisin

fotodakı koltu almayıdusunuyorum 3 lusunu

yanı tek basıma copsuz usum olarak yeter sankı bana evlenıce en ıyısını alıcam ısallah yatakl gıdırdarsa kotu sandalye masa takımı varonu alım dıyorm

bıde halı alıcam

Son düzenleme:
Ben de mutfak masami ordan aldim yeni aldik sma bir mobilyaci kizi olarak begendim urunlerin yelpazesi cok genis aslinda kaliteli de var adii de . Biz de sizin begendiginizin duz renklisini begendik aslinda ama babam ordaki urunlerin cogunu mobilyaci gozuyle baktiginda begenmedi ... oyle olunca biz de pek cesaret edemedik aslinda.... aslinda o kadar parayi verdikten sonra uzerine 500 daha ilve edebilirsen yatas enza ksnyon modelini de tavsiye ederim . Gerci biz o modeli mobilyaciya yaptirmayi dusunuyoruz ya bakalim.... yatas da o model 1800 lira mobilyaci bize aynisina 1300_1400 arasi bir fiyat verdi...

kose takımım bı tane vbar ama yatastan aldım ama ıkılı alıyım dıyorm bırde dusunuyırm yrın gene bakıcam ole gezıyorm

İkeanın tarzını çok beğeniyorum.
Benim yatak odam komple ikea,fakat sağlam değiller.
Yalnızca görüntü olarak güzel.
Koltuk takımını bilmiyorum fakat yatak odası tahtalı mobilya vs olanlar için taşınırken kullan at gözüyle bakıyorum.

Ben yatak odamı ordan aldım, henüz 2 yıldır kullanıyorum şu an memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…