benim bunla alakalı bi konum vardı canım... ama kullanıcı yorumu alamadım pek...
son olarak sözlümle modokoyuda gezdikten sonra o tarz mobilya bulamazsak ikeadan almaya karar verdik...
modelleri bile sectik... koltuklarımız ektorp ve manstad olcak
tv üniteleri falan da besta zaten, biz mutfagımızı bile ordan begendik
kullanmaya senden sonra başlarım buyuk ihtimal sen benden once evleniyosun :123:
hala almamış olursak yorumlarını beklerim
Ablamin Yatak odasida Ikea´dan. Yatagi tam bir hayal kirikligi. 2 sene olmadan yataklari gicirdamaya basladi. Sag sol dönerken sanki her an bin bir parcaya bölünecekmis gibi ses cikartiyor. Bir tek aldiklari dolaptan memnun.
İkea'dan yatak odası,oturma odası,koltuk vs. mobilya,eşya alanınız var mı kızlar? Sağlamlığı konusunda kararsızım.:26:
Nişanlıyım ve kombin olarak evimiz için bi kaç eşya beğendim. Gerçi kütüphane,ufak komodin ve raflarını kullanıyoruz ailemle yaşadığım evde,memnunuz ama yine de sormak istedim çünkü almak istediklerim daha büyük parçalar....
Evli arkadaşlardan ya da bekar olsa da evde kullananlardan fikirlerini bekliyorumŞimdiden teşekkür ederim kızlaaaar...
Yorumsuz bırakmazsanız seviniriiiim
canim bende yemek masami ve yatak komidinlerimi ikea dan almistim yani görünüs olarak guzel ama saglamligi berbat yani oyuncak gibi cok dandik
Ben koltuklarımı ikeadan aldım. Üçlü, ikili ve puf şeklinde, deri. Bayağıdır kullanıyorum, çok da memnunum. Berjerlerimi de (poang) ikeadan aldım, onların kılıflarını da deri seçtim. Temizliği de kolay oluyor. Bunun dışında kütüphanem, oğlumun odası komple ikea. Onlardan da çok memnunum.
Bu arada ben de mutfağımı ikeadan yaptırmayı düşünüyorum. Yaptıran arkadaşlardan yorum almayı ben de çok isterim...
ben ev eşyalarımın çoğunu ikeadan aldığım için birkaç tavsiye verebilirim............
kütüphane olarak kesinlikle billy i tercih ediyorum o zaman....
biberoncum ne kadar guzel kitaplıgın benimkide böle bişey olur heralde boydan boyaa
temizliği zor oluyor mu annem tozlanır durmadan toz alman gerekir diyoda acık kitaplık icin
Sağol canım benim, ama temizlik kısmını hiç sorma. :) Gerçi ne alsam bu kadar kitapla ve ıvır zıvırla zor olacaktı. Eşim hiç olmazsa cam kapakla kapatalım dedi, ortadaki gibi hepsini yapalım demişti ama hem ben hepsi öyle olsun istemedim, hem de dvd rafları yüzünden kapak yapmak imkansız oldu. Yine de en az kapaklı kısım tozlanıyor elbette diğer yerlere göre. Günlük temizlik yaparken bütün bibloları indirip mikrofiber bezle siliyorum (en kısa zamanda da o ıvır zıvırlardan kurtulmak istiyorum, sadece resimler kalsın yeter), genel temizlikte de eşim sağolsun yardım ediyor, kısım kısım indirip siliyorum...
çok şaşırdım. ben de tersine hiç memnun değilim billy'den. raflarında eğrilme oldu. evde çok kitap olduğu için başka odalarda da kitaplıklar var, onlar lack ve expedit ve daha dayanıklı çıktılar. tabii herkesin kendi görüşü ve seçimi.
Doğrudur, o yüzden dedim ilk serilerin şansıdır belki diye. Siz ne zaman aldınız bilmiyorum ama maliyeti düşürmek için ve daha fazla satabilmek için zaman zaman mobilyaların malzemelerini değiştiriyor olabilirler. Mesela serinin adını hatırlamıyorum ama üstü cam ve altı tahta kapaklı olan 2 kapaklı bir dolap almıştım ikeadan, iç raflarından birini kesip başka yerde kullanmamız gerekti, kesince gördük ki içi bildiğimiz mukavva, alt ve üstte incecik suntaları var. Yani rafın içini görmeseniz (ki kesmeden anlama şansınız yok) ve ağır bir şeyler koysanız kesin eğrilir. Expeditlerin ara rafları billy'den daha kalındı yanlış hatırlamıyorsam, onlar da mutlaka dayanıklıdır, ayrıca görüntüleri de çok hoş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?