Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle düşünüyorum ama en son ki olayda kim doğru söylüyor anlamadım böyle bi kelimede nasıl uydurulur biter kelimesi...Sıkmayın canınızı mekana sığanlar sığar sığmayanlar dışardan bakar :) sonuçta sonradan eklendiler. Olayın üstüne gitmeyin kapatın gitsin. Tadını çıkatın herkese hee diyip geçin.
İsteme olayı evde olacak sonra mekana geçilecek.. ama son kelime onlar gelmezse biter bu iş gibi bi kelime nasıl uydurulur öyle dedi diyor annem kime inanıcam bilemedimKıyamam ya bu mutlu günlerde aileler neden boyle şeyler çıkarır anlamıyorum. iki tarafta kendine gore hakli sanki
isteme olayı keske evde olsaydı sizinki isteme değil de sanki söz gibi olmuş.
Özür dilemek için degil yüzleşicekmiş...Kp arayıp özür dileyeceğine göre pek sorun kalmaz bence.Her özel günde gerginlik,stres oluyor.Cok üzerinde durmayın bence.
Haklısınız ama biter kelimesini kullandıysa cok kırılırım annemde uyduracak degil ya bilemiyorum yeminler etti adam demedim diye istemiyolar heralde diye düşünüyo onlardaHayırlısı artık. Zorlu bi sürece gireceksiniz. Bol bol sabır...
Dahaa bismillah. Keşke tek sorun bu olsa :)
Gözünü korkutmak gibi olmasında hazırlıklı ol. Dahil olmamaya çalış. Sen kendi hayallerinle mutlulugunla ilgilen.
40 kişide olsa. 20 kişide, evde de olsa kafede de farketmez... sen sadece makyajını elbiseni sevgini mutlulugunu düşün. Gerisi dert etme.
Başka sehirden gelecekleri için biarada olsun dediler kabul ettik 40kişi olacağını düşünemedik.. 15dedkleri için baştaBir gün önceden isteyip bir gün sonra kafe gibi bi yerde eş dost toplansanız söz için daha iyi değil mi. Sonuçta isteme aileler arasında özel olsa daha iyi olurdu.
Zaten ufak biyer tuttuk ama anca sığılacak biyer salon degil dedik. Bohca degil sadece baynlara yazma erkeklere havlu birde nişanda hatıraşık olarak şişe, magnet veriyolar ya onlarGelen her kişi için ayrı bohcami veriyorsunuz?ben mi yanlış anladım.Benim bildiğim aile içindeki anne baba kardeş yenge gibi çok yakınlara verilir.bunun dışında 15 den 30 a çıkmaları ve size haber vermemeleri çok saçma.sonucta siz agirliyacaksiniz o kadar insanı.bence ufak bir yer tutun.Ama hediye işini bilemiycem.
İki tarafıda nasıl idare edicem bilemiyorum dediginiz gibi mutlu olmak varken üzgünüm..Sonuç hiç kimseyi tam anlamıyla mutlu edemezsiniz doğru bildiğini yapmalı rest çekilecek yerde rest çekmeli
Mutlu bir olayı mı üzüntüyü kargaşayı mı paylaşnak bu
Bi arkadaşın dedigi gibi he deyip geç. Annen hatrın için eyvallah eder. Belki gaza geldi bi anda öyle dedi ama snra pişman oldu oğlundan çekinip inkar etti. Olabilir. Bu durumlarda gayet normal.Haklısınız ama biter kelimesini kullandıysa cok kırılırım annemde uyduracak degil ya bilemiyorum yeminler etti adam demedim diye istemiyolar heralde diye düşünüyo onlarda
Daha iyi.Boylece kim doğru söylüyor bilirsiniz.Ona göre düşünürsünüz.Özür dilemek için degil yüzleşicekmiş...
Başka şehirden 30 kişiyi nasıl getirmeyi başaracaklar acaba. Okdr insanın yatması kalkması var. Yoldan gelecekler hiç dinlenmeden git denmez. Yemek yedirmeden olmaz. Vs vs bi sürü ayrntı. Bunları uygun dille konuşup çözerler aslnda. Kendilerinede fuzuli masraf bu.Başka sehirden gelecekleri için biarada olsun dediler kabul ettik 40kişi olacağını düşünemedik.. 15dedkleri için başta
Olayın biride burda zaten istesemde uzak kalamıyorum bişey oluyor anası babası beni arıyo belkide benide saydıkları için sözüme önem verdkleri için yada ben ailemi ikna edeyim diye. Annemi babamı araması gereken yerde bana arayıp söylüyorlar ailem bunada kırıldı.Bi arkadaşın dedigi gibi he deyip geç. Annen hatrın için eyvallah eder. Belki gaza geldi bi anda öyle dedi ama snra pişman oldu oğlundan çekinip inkar etti. Olabilir. Bu durumlarda gayet normal.
Kaynanam çocugunun üstüne yemin etmişti bi konuda nişanlıyken. Tmm dedim geçtim ama yalan oldugundan adım kdr eminim. Anne babam yalan söylemez çnkü.
Siz de artık dengeyi sağlamaya çalışın. İki taraf her sürtüştügünde her sorun oldugunda siz irdelemeyin bence. Ne kdr uzak kalırsanız bu olaylardn okdr mutlu olursnz bence.
Sen boşver bunları. Elbisen ne renk. Saçını nasıl yapacaksın. Damat ne giyecek vs bunları dert et sen :)
Bakalım anlaşılır inşallahDaha iyi.Boylece kim doğru söylüyor bilirsiniz.Ona göre düşünürsünüz.