• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki aile aynı şehirdeyse

Tartoletti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2017
45
24
3
35
Hanımlar merhaba, sorunum şu ki biz gurbette, eşimin ailesi ile benim ailem aynı şehir hatta aynı mahalledeler. Üç yıllık evliyim. Bekarken sevine sevine gittiğim memleketim artık tam bir işkenceye dönüştü evlenince. Heryerde eşit kalmaya çalışma bi oraya bi buraya sürekli çekiştirilme hali, sürekli eşya toplama bi evden öbür eve. Zaten kendi aileme de düşkün biri değildim artık hiç gitmek istemiyorum. Ne duşa rahatça girebilme ne kendime vakit ayırabilme hiçbirşey kalmıyor sürekli görev gibi oraya git buraya git, geldiğini duyarlarsa ayıp olur şuraya da git. Ya çirkef olup kalp kırıcam ya da alttan alıp yorgunluktan mahvolucam. Var mı bu şekilde olan ben mi abartıyorum?

Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz? Onlar nerede?

Bosversene ne istiyosan onu yap bizimde durum ayni idi ilk zamanlar senin gibi sikinti cektim ondan sonra esimle karar aldik o nerde mutluysa orda takiliyor bende nerde vakit gecirmekten hoslaniyosam ordayim
Arada igneleniyoruzda amann baskalari icinmi yasiyacagiz

Bir gidişinizde ailenizin,bir gidişinizde eşinizin ailesinin yanında kalın aynı mahallede valiz topla götür eşya taşı olayı zahmetli olur. Kırmadan eşyalarımız orda gece orada kalalım diyin. Gitmek istemediğiniz yere de zaten vaktimiz sınırlı. Gitmek istemiyorum diyerek gitmeyin.Kırılan kişiye de vaktimiz sınırlıydı gelemedik dersiniz.

Bir şeyi istemeye istemeye yapmaktansa hiç yapmayın daha iyi. Ben öyle daha huzurlu oluyorum çünkü,size de bunu tavsiye ederim.

Hanımlar merhaba, sorunum şu ki biz gurbette, eşimin ailesi ile benim ailem aynı şehir hatta aynı mahalledeler. Üç yıllık evliyim. Bekarken sevine sevine gittiğim memleketim artık tam bir işkenceye dönüştü evlenince. Heryerde eşit kalmaya çalışma bi oraya bi buraya sürekli çekiştirilme hali, sürekli eşya toplama bi evden öbür eve. Zaten kendi aileme de düşkün biri değildim artık hiç gitmek istemiyorum. Ne duşa rahatça girebilme ne kendime vakit ayırabilme hiçbirşey kalmıyor sürekli görev gibi oraya git buraya git, geldiğini duyarlarsa ayıp olur şuraya da git. Ya çirkef olup kalp kırıcam ya da alttan alıp yorgunluktan mahvolucam. Var mı bu şekilde olan ben mi abartıyorum?
İzin zamanınızda kiralık apart tutun.
Yeme içme ailelerde olur ,
Akşam evinize gelirsiniz.

Gurbet dediğiniz yurtdışı mı yoksa yurtiçi mi? Kaç km?

Özlediğiniz için mi gidiyorsunuz? Mecbur olduğunuz için mi?(tatil için para ayıramadığınız için mi)

Ben de eskiden ailemle zaman geçirmekten hoşlanırken artık sıkılıyorum ve rahatsızlık hissetmeye başlıyorum

Anneme ve kardeşime yaz tatiline giderken uğradık. Sonra tatile gittik.

Babama da yolda uğrayıp 2 gece kaldık.

Bayramda direkt yurtdışına tatile gittim.

Siz de bayramlaşmak için gidiyorsanız gidip arefe ile ilk geceyi orada geçirin, sonra denize kaçın.

Yıllık izinse gidip 2 gece bir ailede, 2 gece diğer ailede kalıp yine tek başınıza tatile çıkın.

Arada özleyince onlar size gelip 1 hafta kalsın.

Ben aynı durumdayım
Üstüne bi de benim ailemle eşimin ailesi görüşmüyor
Aynı mahallede köşe kapmaca oynuyoruz. Benim tarafa yeni geldik diyoruz, eşimin ailesindeyken benimkiler görür diye evden çıkamıyoruz falan.
Çünkü önce onlara gittin davası olacak, bıktım valla

bir zamanlar bende öyle baska sehirdeydim gelince zor oluyordu hele de sürekli ailelerin bizde kalın ısrarları cidden yorucu ama çok kasmaya da gerek yok kaç gün kalıyorsunuz bilmem ama 3 gün birinde 3 gün birinde kalın yada herkes kendi ailesinde kalsın.

Keşke bizimkiler de aynı mahallede olsaydı. Ben memlekete gidince il ve ilçe arasında çocukla mekik dokuyorum düşün... benim bir arkadaşım sizin durumunuzdaki. Kendi ailesinde kalırdı, kayınvalidesine de her gün uğrardı. Bence bu güzel

Çok haklısınız bir dönem ben de yaşamıştım kendi evini benimseyemiyor insan gitmemek en iyisi

Back
X