Ya tava neticedeNiye kız
Gelismeleri yaz ama bekleriz simdi ben merak ederimBen nişanlıyken kvme şık bi çiçek ve iyi kalite bi kutu çikolata yollamıştım, nişanlıyken ötesine gerek yok bence. Bu yıl da güzel bi nevresim takımı çarşafı yastık kılıfları vs takım halinde kargoladım. Anneme de yemek takımı aldım yolladım.
Bakalım bana ilk anneler günüm için ne hediye alacaklar özellikle eşim
8 mayis yani bu pazar gunu.Anneler günü ne zaman tam olarak
Ben de merak ediyorum vallahi. Hediye almasa da olur o anneler günün kutlu olsunu duysam yeter, ay sınırdan yakalamışım anneler gününü 1 ay geç doğursam olmayacaktıGelismeleri yaz ama bekleriz simdi ben merak ederim
Oğlunu everecek köşeye koyarCiddi misin? Bence buyuk hakaret ya boyle bi hediye. İste tarzi farkli demek ki kadinin. Benim annem alir suratima atar mesela ne demek istiyorsun sen bana diye
Yuh, hepten ölücüymüs o da beOğlunu everecek köşeye koyaro yüzden takla atar
Bende öyle ama fos çıkacak nerde akıl eden hiç zannetmiyorum bana hediye gelmez kutlayan olmaz . Senin umudun varsa tüm umutsuz anneler adına o hediyeyi kucakla :))İLK ANNELER GÜNÜM BU PAZAR ÇOK HEYECANLIYIM
Ay hediye gelmese de olur eşim kutlasın yeter :)) Henüz o kadar öküzleşmedi eşim unutacağını sanmam yani gözünün önünde karısı kucağında bebek :)Bende öyle ama fos çıkacak nerde akıl eden hiç zannetmiyorum bana hediye gelmez kutlayan olmaz . Senin umudun varsa tüm umutsuz anneler adına o hediyeyi kucakla :))
İnş benimkide öküzleşmemiştir :)Ay hediye gelmese de olur eşim kutlasın yeter :)) Henüz o kadar öküzleşmedi eşim unutacağını sanmam yani gözünün önünde karısı kucağında bebek :)
Yok yok ikisi misafir. Neneler gidici. Seviyoruz altın kızları, çok tatlilar. Maksat gönülleri hoş olsun..aboo 4 kv nasıl başediyon
Öyle her sene almıyoruz ya. Bi seferberliğine böyle oldu. 1 ay kv'de kalicaklar. E şimdi kv alacağız, eşim babanneye tapar ona da alalım dedi. E tabi anneanneye de almak farz oldu.Kvnin kvsi oha ya
Sabanoglu saban gibi olmus
Allah kolaylik versin biz bi hediyeyi secemiyoz
Allah kesenize bol bereket versin de her sene alin canimYok yok ikisi misafir. Neneler gidici. Seviyoruz altın kızları, çok tatlilar. Maksat gönülleri hoş olsun..
Öyle her sene almıyoruz ya. Bi seferberliğine böyle oldu. 1 ay kv'de kalicaklar. E şimdi kv alacağız, eşim babanneye tapar ona da alalım dedi. E tabi anneanneye de almak farz oldu.
Flo dan mı aldınız ne kadar sandaletlerin fiyatı bi de kolye nasıl güzel mi ☺Bütçe ne kadar? Bugün öğle arasında anneme,kayınvalideme ortopedik sandalet aldık hatta gümüş kolye hediye ettiler,o da bana
Evet canim.Ikisi 120 tuttu. Kolyeyi çok begendim tasli bisey, ortasindada yesil tas var damla seklindeFlo dan mı aldınız ne kadar sandaletlerin fiyatı bi de kolye nasıl güzel mi ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?