- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
- Konu Sahibi Backyoureyes
Merhab
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakın ben onay beklemıyırum ama huzursuzluk cıkarıyor kafam dondu .. Yapacagını yapıyorO evde siz de yaşadığınıza göre sizin de fikirlerinize ve isteklerinize eşinizin saygı duyması lazım. Her şey için izin ve onay beklerseniz hep böyle aralarda kalırsınız.
İste huzursuzluk bir kere çıkar iki kere çıkar ta ki size saygı duyup sizin de evle ilgili bir karar verebileceğinizi kabul edene kadar. Demek istediğim bu...bakın ben onay beklemıyırum ama huzursuzluk cıkarıyor kafam dondu .. Yapacagını yapıyor
bazı ınsanlar bildigünden hiçsasmıyor bunu bılın. Duzelmiyor yanı kaybetmekse kaybetmek dıyorlar ben mı terbıye edecemİste huzursuzluk bir kere çıkar iki kere çıkar ta ki size saygı duyup sizin de evle ilgili bir karar verebileceğinizi kabul edene kadar. Demek istediğim bu...
İyi de eşinizi neden hiç düşünmüyorsunuz?Merhaba bana akıl verın.. Ablamlar yenı dukkan actı .. Su arıtma satıyorlar .. Bana yarı fıyatına sayacakbı kısmını da annem odeyecek. Aylık duzenlı param var bana 45 e felan gelecek ayda. . Rahat oderım yanı. Ablam ılle takacagım bugun gelip dıyor esım kıyamet koparıyor .. Bıraz bekle benı mahcup edıyorsun dıyor senden para ıstemıyorum dedım ben halledecem dedım ne halın varsa gor dedı cıktı gıttı .. Simdi ablam gelse taksa evde huzursuzluk cıkacak ablmda cok ısrr edıyor benı sevdıgı ıcın asla kar almıyacak bakın o yuzden bu kadar rahat .. Ablama yok desem nıye nnkorluk yapayım kocama bıse desem komplekse gırıyor of ne olur bıse deyın
acelesı şu bu iş yeri dayımla ortak dayım agır adamdır .. 3 gelıyorsa bana 4 e saydılar yanı bin lira eksık kadar. Sımdı esım dun abkama tamam dedı dusunecegım dedı dayıma da fıyat sorduk oda cok az fıyat verdı bana jest yaptılar arayıp ablamı soruyorlatmıs taktınız mı dıye nanakorluk olmuyor muBence biraz bekleyin acelesi ne..eşinizin de gönlü olsun..
keske elimde olsa iki tarafa da soz gecıremıyorum.. İki arada kaldım esım zaten ıstıyor ama mahcup oluyormus bunda mahcup olacak ne var ?İyi de eşinizi neden hiç düşünmüyorsunuz?
Adam belli ki kendini kötü hissediyor,ne var azıcık bekleseniz.
işte sevınıyor anladınız mı kardesıme ıyılık yaptım dıyor aklınca dunde esımle konustular şakalasarak.. İkiside ılımlıydı esıme anlattm kompleks yapıyor ucuza sayıyorlar dıye kı parasını da ben odeyecegım herdeyı hesap vermeme ragmen ne bu baskınlıkIyide ablanin ne acelesi var ki? Beklesin biraz niye israr ediyor?
Bilmem, kendisine sorsanız?keske elimde olsa iki tarafa da soz gecıremıyorum.. İki arada kaldım esım zaten ıstıyor ama mahcup oluyormus bunda mahcup olacak ne var ?
Kocan kusura bakmasin ablanla iliskinede karismasin.Merhaba bana akıl verın.. Ablamlar yenı dukkan actı .. Su arıtma satıyorlar .. Bana yarı fıyatına sayacakbı kısmını da annem odeyecek. Aylık duzenlı param var bana 45 e felan gelecek ayda. . Rahat oderım yanı. Ablam ılle takacagım bugun gelip dıyor esım kıyamet koparıyor .. Bıraz bekle benı mahcup edıyorsun dıyor senden para ıstemıyorum dedım ben halledecem dedım ne halın varsa gor dedı cıktı gıttı .. Simdi ablam gelse taksa evde huzursuzluk cıkacak ablmda cok ısrr edıyor benı sevdıgı ıcın asla kar almıyacak bakın o yuzden bu kadar rahat .. Ablama yok desem nıye nnkorluk yapayım kocama bıse desem komplekse gırıyor of ne olur bıse deyın
sımdı bu ne alaka :) soruyorum zaten merak etmeyın anlasılabılme adına yazdım bunu yoksa esımı sıze sormam :)Bilmem, kendisine sorsanız?
Eşinizle iletişiminiz hiç yok anlaşılan.
parasını da ben oduyorum annemde oduyor sızcede ben mı hatalıyım gereksız bor tavır degıl mıKocan kusura bakmasin ablanla iliskinede karismasin.
acelesı şu bu iş yeri dayımla ortak dayım agır adamdır .. 3 gelıyorsa bana 4 e saydılar yanı bin lira eksık kadar. Sımdı esım dun abkama tamam dedı dusunecegım dedı dayıma da fıyat sorduk oda cok az fıyat verdı bana jest yaptılar arayıp ablamı soruyorlatmıs taktınız mı dıye nanakorluk olmuyor mu
esımı ıkna ettım ama onun dert ettıgı ucuza saymaları ve ablamın gelıp takıyorum demesıBeklesin neden bu kadar ısrar ediyor ki ablanız?
Eşimi ikna ediym getirir takarsın de bence.
Bir şekilde ikna olur.
bakın odemesını ben yapacagım ve annem esım bunu bılıyoriyide size fiyat vermişler karşılığında cevap almaları lazım. asıl onların ki emrivaki oluyor.
fiyatı vermişler eşin düşüneceğim demiş .
Arkadaşım kendiniz bilirsiniz.sımdı bu ne alaka :) soruyorum zaten merak etmeyın anlasılabılme adına yazdım bunu yoksa esımı sıze sormam :)