- 30 Mayıs 2015
- 14.299
- 13.971
- 298
- Konu Sahibi Backyoureyes
-
madem bu ısı bılıyorsunuz anlatayım bakın pompalı ve kabınlı cok ıyı bır mal gelıs fıyatının cok az yakınına satıyorlar annem ben yardım edecegım dıyor ablam bemde dıyor dayım gerekırse hedıye ederız para sorun degıl yeterkı taksın kullansın dıyor mesele bu.. Benım suya cok hassasıyetım var bunu esimde bılıyor
evet ayda elıme 200 lira para gecıyor esım ıstedıgını al ye ıc dersizin eşinle paranız ayrı mı
Rica ederim. Bu arada aritmalara birsuru para vermeyin. İki ay once anneme aldim aritma cihazi,250 liraya. Gunde 250 litre su aritiyor. Aklinizda olsun ille alacaginiz zaman akrabayla is yapmayin
emin olun maddı durumla alakalı degıl ama o dedıgı zaman olacak tek skntı buEvet kapalı kasa sistem. Çok kullanışlı bence taktırın,eşiniz zaten sakinleşir zamanla. Ben arıtma suyu dışında su içemiyorum artık.
Hem suya cerdiğiniz paraya yazık hem sağlığınızdan oluyorsunuz. Eşin bunu dert etmemeli siz ailesiniz ya böyle şeylerin lafını yapıp gurur yapmamalı. Anlaşılan çok gururlu bir insan yada bazı şeyler konusunda eziliyor. Maddi durumunuz iyi değil sanırım? Ve bunu konpleks yapmış olabilir mı?
o zaman kendi almak istiyor ve zamanı var demek ki.evet ayda elıme 200 lira para gecıyor esım ıstedıgını al ye ıc der
ve bakın ben her hafta damacanaya para verıyorum onun yerıne ayda 40 45 lıra cok degıl benceRica ederim. Bu arada aritmalara birsuru para vermeyin. İki ay once anneme aldim aritma cihazi,250 liraya. Gunde 250 litre su aritiyor. Aklinizda olsun ille alacaginiz zaman akrabayla is yapmayin
tesekkurlero zaman kendi almak istiyor ve zamanı var demek ki.
emin olun maddı durumla alakalı degıl ama o dedıgı zaman olacak tek skntı bu
tesekkur ederımAl o zaman taktır boşver. Bi iki kez söylenir tartışırsın sonra zaten hoşuna gider eminim.
madem bu ısı bılıyorsunuz anlatayım bakın pompalı ve kabınlı cok ıyı bır mal gelıs fıyatının cok az yakınına satıyorlar annem ben yardım edecegım dıyor ablam bemde dıyor dayım gerekırse hedıye ederız para sorun degıl yeterkı taksın kullansın dıyor mesele bu.. Benım suya cok hassasıyetım var bunu esimde bılıyor
Pompasiz 10 asamali aritma aldik. Anneme doktoru tavsiye etmisti. Markasina kadar verdi adam. Gidip de dunya kadar para verilecek bir esya degil, aldim n11den kendim taktim bile. Bu kadar basit bir sey icin esle kotu olmaya degmez,akrabayla is yapmaya da degmez. Uc gun sonra ictigin suyu bile sayemde iciyorsun der insanlar.baya uygun almışsınız pompalı mı pompasız mı aldınız cok ucuz degıl mi ?
İnternetten aldim. 10 yil garantisi var servis uzerinden. Hatta arayip teknik destek de aldim,servis cagirma durumunda da ucretsiz oldugunu belirttiler. Kendim taktim zaten cok basit birseymis meger. Cok tesekkur ederim fikir icin,su faturasini kontrol etmek lazim hep250 tl ye almışsınız anlaşılan internetten aldınız. Ama arıza varsa atığı fazla atar ve bu da faturaya yansır. Bütün arıtmaların yaptığı birşey değil bu. Aldığınız yerden teknik servis yönlendirsinler.
Ben de musluk suyu icmiyorum,yemek cay bile yapmiyorum. Simdilik cam siselerde aliyorum suyumu ama kendi evime de takacagim aritma cihazi. Annem cok memnun.ve bakın ben her hafta damacanaya para verıyorum onun yerıne ayda 40 45 lıra cok degıl bencebılmıyorum kı neresı. Yanlıs kemdısı de cesme suyu ıcemez berbat tadı var
bu arada eger gercekten eve lazım olan bırseyse ve benden habersız alırsa kesınlıkle mutluluktan boynuna atlarım net.. Bence damacana ıcecegımıze onun parasıyla su artma alabılırz ben cok cok onemsıyorım sayet sularımız gercekten cok kotuEsiniz kendi kendine kanepe koltuk takimi alsin gelsin ne de olsa kendisi odeyecek diye. Hosunuza gider mi?
1. Sı bana gore su arıtma lux degıl ıhtıyac 2.sı aılem asla oyle bır yapıda ınsan degıl 3.su 650 tl cok fazla degıl 4.su bız zaten her hafta 8 lıraya damacana alıyoruz ve bence cok saglıksızTamam iyi hoş da acele neden
Ucuz bir şey değilmiş herkes yardım edecekmiş vs
Şimdiye kadar arıtmasız yaşamışsınız
Eşin ileride başına kakılmasın, orada burada biz arıtma cihazı verdik denmesin istiyor ve haklı
Sen ödesen de taksit yapsalar da onlar biz verdik diye pazarlayacak reklam yapacaklar
Bu tarz şeyler lükstür anneden vs alınıp da yaptırılmazdı gerekmez aksi halde ayranı yok içmeye tahterevalli ile gider .... diye devam eder
Simdi soyle bir durum var. Siz de calisiyorsunuz esiniz de calisiyor. Ama alinacak esya eve aliniyor. Yani ortak karar olmali. Alinacak her seyi esimize sormak gerekmez buna hak veriyorum. Lakin İsrarla istemiyorum diyen adama da inat yapar gibi o esyayi alip getirmek gereksiz bir tartismaya yol acar. Ablaniz ve dayinizdaki bu israr da garip. Hayir diyor bir insan. Vakti saati var demek ki. Bunca israr kiyamet olunca taktiracagim varsa da vazgecerim. Gider el adamindan alirim. Kimseye eyvallah etmem bari.bu arada eger gercekten eve lazım olan bırseyse ve benden habersız alırsa kesınlıkle mutluluktan boynuna atlarım net.. Bence damacana ıcecegımıze onun parasıyla su artma alabılırz ben cok cok onemsıyorım sayet sularımız gercekten cok kotu
İnternetten aldim. 10 yil garantisi var servis uzerinden. Hatta arayip teknik destek de aldim,servis cagirma durumunda da ucretsiz oldugunu belirttiler. Kendim taktim zaten cok basit birseymis meger. Cok tesekkur ederim fikir icin,su faturasini kontrol etmek lazim hep
gıcık olan ne bılıyor musunuz eaım tamam dedı ama mılletı oynatıyor .. Yok dese almam bu atese korukle gıtmek olur .. Goruslerınıze onem verecegım. Ablamşarın ısrarı su yuzden mesele paraysa bız oara ıstemıyorux sen tak kullan dıyorlar cunku bana 1500 luk malı 650 ye sayıyorlar .. Tesekkur ederımSimdi soyle bir durum var. Siz de calisiyorsunuz esiniz de calisiyor. Ama alinacak esya eve aliniyor. Yani ortak karar olmali. Alinacak her seyi esimize sormak gerekmez buna hak veriyorum. Lakin İsrarla istemiyorum diyen adama da inat yapar gibi o esyayi alip getirmek gereksiz bir tartismaya yol acar. Ablaniz ve dayinizdaki bu israr da garip. Hayir diyor bir insan. Vakti saati var demek ki. Bunca israr kiyamet olunca taktiracagim varsa da vazgecerim. Gider el adamindan alirim. Kimseye eyvallah etmem bari.
bu arada kesınlıkle netten almayın derım benSimdi soyle bir durum var. Siz de calisiyorsunuz esiniz de calisiyor. Ama alinacak esya eve aliniyor. Yani ortak karar olmali. Alinacak her seyi esimize sormak gerekmez buna hak veriyorum. Lakin İsrarla istemiyorum diyen adama da inat yapar gibi o esyayi alip getirmek gereksiz bir tartismaya yol acar. Ablaniz ve dayinizdaki bu israr da garip. Hayir diyor bir insan. Vakti saati var demek ki. Bunca israr kiyamet olunca taktiracagim varsa da vazgecerim. Gider el adamindan alirim. Kimseye eyvallah etmem bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?