- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
- Konu Sahibi Backyoureyes
-
sız mı deldınız :) ne guzel tebrık ederım. Abımın aletlerı var sanırım elını surdurmez banaEvye delinecek. Matkapla halloluyor hemen. Cok buyuk bir islem degil,esiniz bile yapabilir. Veya konu komsuda anlayan birileri varsa
Ben delerim ya normal bir issız mı deldınız :) ne guzel tebrık ederım. Abımın aletlerı var sanırım elını surdurmez bana
:)Ben delerim ya normal bir is
Ona da hak ver kuzum.Erkekler böyle şeyleri gurur meselesi yapabiliyor.Ailene mahçup olmak istemiyordur.Israr edilince ondan öfkelenmiştir.Sıkma canını.oyle yaptım ablacım .. Tek kızdıgım esımın sınırlenıp gıtmesı
Güzel tespitBu arada bize 1500 e satacakları sistemin esasen 650 ye geldiğini de öğrendik
Yok,lavabonun altindaki dolapta duruyor deposu vssi. Normal muslugun yanina ek bir musluk daha koyuluyormus,bakarak yaptim ben de. Aslinda gozum daire kapisinin girisindeki vanaya takilan aritmalarda. O zaman banyo suyu da aritmadan gecmis oluyor daha saglikli. Kendi evime onu dusunuyorum. Ama tabii ona servis sart
Cam şişede su var ama 15 tl filan :) geçen seneki fiyatıydı hatta bu şimdi ne kadar bilmiyorum. Daha sağlıklı ama pahalı..C
cam şişe de su var mı ?
Ya icmesem de olur benim bir ekstra sorunum da banyo yaptigimiz sudan emin olamamak. Caydanligin ici tortu kaplaniyor hemen iki gunde. O suyla yikaniyorum dusuncesi rahatsiz ediyor aslinda. İcme suyuna ayri birsey yaptirmam lazim haklisiniz.O bahsettiğiniz daire kapısına takılanlar içme suyu vermiyor. Suda ki kireci önlüyor. Banyo yaparken çamaşır yıkarken koku ve kireç olmamasını sağlıyor o makimadan içme suyu alamazsınız. Onu ayrı taktırmanız gerekiyor :)
Anladım szin sistemi o da kullanışlı güzel bir sistem. Bağlantıyı yapmış olduğunuz için de tebrik ederim,biz çözebilen eleman zor buluyoruz :))
Peki deliği nasıl açtınız tezgahta ek musluk için?
Ya icmesem de olur benim bir ekstra sorunum da banyo yaptigimiz sudan emin olamamak. Caydanligin ici tortu kaplaniyor hemen iki gunde. O suyla yikaniyorum dusuncesi rahatsiz ediyor aslinda. İcme suyuna ayri birsey yaptirmam lazim haklisiniz.
Deligi matkap aciyor ya,30 saniye bile surmedi inanin. Azicik tamirci gibiyim galiba. Tamamen mesleki bir durum ama matkap kullanmak zor degildir pek. Evde olunca kullaniliyor.
Valla helal olsun ya :)) sizi bizim iş yerine götürmek lazım örnek olarak elemanlara :)))
Çaya arıtma suyu kullanabilirsiniz kireçden dolayı oluyor o torkular. Çamaşırda ki beyazlık da kireçten onu çözebilen şey ise yumuşatma sistemi.
Ben kendi evim değil diye taktıramıyorum malesef yer de yok..
yoksa inanılmaz kullanışlı birşey.
elektrik isinden de anlarim avize falan takarim hhhahahaha. Sagolun.
Kendi evinize gecmek kismet olur insallah. Bebisiniz dogunca mutlu mesut. O zaman yaptirirsiniz. Olup olacagi 1000 lira aslinda,hem icme hem kullanma suyu icin aritma. Mis gibi olur valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?