- Konu Sahibi Backyoureyes
-
1. Sı bana gore su arıtma lux degıl ıhtıyac 2.sı aılem asla oyle bır yapıda ınsan degıl 3.su 650 tl cok fazla degıl 4.su bız zaten her hafta 8 lıraya damacana alıyoruz ve bence cok saglıksız
Yok,lavabonun altindaki dolapta duruyor deposu vssi. Normal muslugun yanina ek bir musluk daha koyuluyormus,bakarak yaptim ben de. Aslinda gozum daire kapisinin girisindeki vanaya takilan aritmalarda. O zaman banyo suyu da aritmadan gecmis oluyor daha saglikli. Kendi evime onu dusunuyorum. Ama tabii ona servis sartO zaman bahsettiğimiz arıtmalardan farklı çünkü bayanın bahsettiği arıtmayı takmak için teknik servis lazım bağlantısını filan yapması pek kolay değil. Tezgah üstü mü sizinki?
cam şişe de su var mı ?Ben de musluk suyu icmiyorum,yemek cay bile yapmiyorum. Simdilik cam siselerde aliyorum suyumu ama kendi evime de takacagim aritma cihazi. Annem cok memnun.
niye,biz hemen hemen her şeyi netten alıyoruz.bu arada kesınlıkle netten almayın derım ben
Neden? Kuzenim de internetten aldi iki evine de 5 senedir kullaniyor. Servis cagiriyor ayni insanlar geliyor ha magazadan almis ha netten bir farki yok.bu arada kesınlıkle netten almayın derım ben
Evet tabii ki varC
cam şişe de su var mı ?
dedım kabul de ettu ama bu tavır ne anlamadım gercektenPrki bunları eşinize söylediniz mi
Zaten aylık 32-40 arası veriyoruz onun yerine bu olsun demediniz mi
Şunun için lüks dedim, annem biraz verecek ablam biraz verecek demişsiniz dayım gerekirse para almayız dedi vs demişsiniz
Yani bu miktar bana lüks olmayabilir ama çevrenize göre size lüksmüş ya da onlar öyle görüp bunu da eşinize hissettirmişler
Onların iyi insanlar olması eşinizin bu şekilde bir ima olacağını düşünmesine engel değil ki
Akraba ile iş yapılmaz peşin para veririm diye düşünmüştür eşin sonra derken
peki memnunsanız sorun yokNeden? Kuzenim de internetten aldi iki evine de 5 senedir kullaniyor. Servis cagiriyor ayni insanlar geliyor ha magazadan almis ha netten bir farki yok.
Valla karar sizin. Ama bir domates sogan degil yani esinizin onayi olmadan almayin derim.gıcık olan ne bılıyor musunuz eaım tamam dedı ama mılletı oynatıyor .. Yok dese almam bu atese korukle gıtmek olur .. Goruslerınıze onem verecegım. Ablamşarın ısrarı su yuzden mesele paraysa bız oara ıstemıyorux sen tak kullan dıyorlar cunku bana 1500 luk malı 650 ye sayıyorlar .. Tesekkur ederım
iyi :)niye,biz hemen hemen her şeyi netten alıyoruz.
sebebini sordum,bir durum varsa bizde bilelimiyi :)
demekki memnunsunuz devam etmenızde bi mahsur yok bosverın :)sebebini sordum,bir durum varsa bizde bilelim
memnun olmasam zaten etmem de ima nızı anlamadım.demekki memnunsunuz devam etmenızde bi mahsur yok bosverın :)
İyi niyetle yapılan tum yorumlara teskkur ederım bayanlar
o zaman skıntı yok alınmayın.. Zıra farklı goruslerı daha cok onemsıyırum ama uslup onemlıcümlenizden iyi niyetle yorum yapmayan arkadaşlar olduğu anlamı çıkar ki kimse de konunuzda olumsuz bir yorum yapmamış
oyle yaptım ablacım .. Tek kızdıgım esımın sınırlenıp gıtmesıAblana eşinin ödemek istediğini,o yüzden bir süre beklemesini söylesen.Ezip geçmek istemiyorum o ödemek isteyince desen beklemez mi biraz canım.İkisinin de gönlü olur böylece.
sunu merak ettımbenım bıldıgım o kucuk cesmeyı takmak ıcın delmek gerekıyor ?Yok,lavabonun altindaki dolapta duruyor deposu vssi. Normal muslugun yanina ek bir musluk daha koyuluyormus,bakarak yaptim ben de. Aslinda gozum daire kapisinin girisindeki vanaya takilan aritmalarda. O zaman banyo suyu da aritmadan gecmis oluyor daha saglikli. Kendi evime onu dusunuyorum. Ama tabii ona servis sart
Evye delinecek. Matkapla halloluyor hemen. Cok buyuk bir islem degil,esiniz bile yapabilir. Veya konu komsuda anlayan birileri varsasunu merak ettımbenım bıldıgım o kucuk cesmeyı takmak ıcın delmek gerekıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?