İki ara bi sıkıntı

1. Sı bana gore su arıtma lux degıl ıhtıyac 2.sı aılem asla oyle bır yapıda ınsan degıl 3.su 650 tl cok fazla degıl 4.su bız zaten her hafta 8 lıraya damacana alıyoruz ve bence cok saglıksız

Prki bunları eşinize söylediniz mi

Zaten aylık 32-40 arası veriyoruz onun yerine bu olsun demediniz mi

Şunun için lüks dedim, annem biraz verecek ablam biraz verecek demişsiniz dayım gerekirse para almayız dedi vs demişsiniz

Yani bu miktar bana lüks olmayabilir ama çevrenize göre size lüksmüş ya da onlar öyle görüp bunu da eşinize hissettirmişler

Onların iyi insanlar olması eşinizin bu şekilde bir ima olacağını düşünmesine engel değil ki

Akraba ile iş yapılmaz peşin para veririm diye düşünmüştür eşin sonra derken

O zaman bahsettiğimiz arıtmalardan farklı çünkü bayanın bahsettiği arıtmayı takmak için teknik servis lazım bağlantısını filan yapması pek kolay değil. Tezgah üstü mü sizinki?
Yok,lavabonun altindaki dolapta duruyor deposu vssi. Normal muslugun yanina ek bir musluk daha koyuluyormus,bakarak yaptim ben de. Aslinda gozum daire kapisinin girisindeki vanaya takilan aritmalarda. O zaman banyo suyu da aritmadan gecmis oluyor daha saglikli. Kendi evime onu dusunuyorum. Ama tabii ona servis sart

D
dedım kabul de ettu ama bu tavır ne anlamadım gercekten

Valla karar sizin. Ama bir domates sogan degil yani esinizin onayi olmadan almayin derim.

Ablana eşinin ödemek istediğini,o yüzden bir süre beklemesini söylesen.Ezip geçmek istemiyorum o ödemek isteyince desen beklemez mi biraz canım.İkisinin de gönlü olur böylece.

Ablana eşinin ödemek istediğini,o yüzden bir süre beklemesini söylesen.Ezip geçmek istemiyorum o ödemek isteyince desen beklemez mi biraz canım.İkisinin de gönlü olur böylece.
oyle yaptım ablacım .. Tek kızdıgım esımın sınırlenıp gıtmesı

sunu merak ettımbenım bıldıgım o kucuk cesmeyı takmak ıcın delmek gerekıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…