İki ara bi sıkıntı

sunu belırteyım esım hep kendı onde olmak ıster eve ufak bıse alsam bozulur benı fazla baskıya aldıgını dusunuyorum sızce bu normal mı? Hanı benım odeyecegım bırseye bu kadar karısması normal mi

Kafam karişik simdi ben kendı paramla evıme eşimden habersız birsey alamayacak mıyım ?

E

esımı ıkna ettım ama onun dert ettıgı ucuza saymaları ve ablamın gelıp takıyorum demesı
Hmmm anladım şimdi ablan bu sebepten ısrar ediyor. İyide ne yapacaktı peki ablansonucta illa ki indirim yapıcak :) biz de aynı işi yapıyoruz bazen hediye bile ettiğimiz oluyor. Anneme hediye ettik mesela. Eşimin akrabalarından bi iki kişiye de öyle. Saçma yani bu konuda gurur yapması.

Mantıklı yorum istiyorum e sen bilirsin vs dıye cevap vermenız gereksız .. Sayet cıdden fikirlerınızı onemsıyorum fıkrınız yoksa yazmayın yada sen bılırsın demeyın

Bakın evlilikte sen ödedin,ben ödedim cümleleri biraz ayıp olmuyor mu?
Başından beri aynı cümleyi kuruyorsunuz,dikkatimi çekti,yok biz böyle anlaşıyoruz diyorsanız sıkıntı yok da bana kocam böyle konuşsa rahatsız olurdum çalışsam da çalışmasam da.
Neyse...
Baskıyı,bozulmayı bilmem.
Bizde eve bir iğne bile alınacak olsa ortak karar verilir,bu yüzden kendi bildiğim aklı verdim.
Herkesin hayatı farklı sonuçta.
Alacaksınız alın tabii üzülecek olan yine sizin eşiniz,beni bağlamaz.

sorun bu gerekırse para bıle almayız yeterkı kullan dıyor ablam ama bu dert oldu bılmıuorım ben ne yanlıs yaptım

selametle tesekkur ederım

O evde en cok vakit geciren sizsiniz.calismiyorsunuz sanirim?Neden evinizde kullanacaginiz bu tip esyalar icin illa esinize soruyorsunuz ki?Hemde siz oduyorken?
Bugun istiyorsaniz taktirin gitsin

madem bu ısı bılıyorsunuz anlatayım bakın pompalı ve kabınlı cok ıyı bır mal gelıs fıyatının cok az yakınına satıyorlar annem ben yardım edecegım dıyor ablam bemde dıyor dayım gerekırse hedıye ederız para sorun degıl yeterkı taksın kullansın dıyor mesele bu.. Benım suya cok hassasıyetım var bunu esimde bılıyor

Esiniz kendi kendine kanepe koltuk takimi alsin gelsin ne de olsa kendisi odeyecek diye. Hosunuza gider mi?

boşuna uğraşma kendi gibi düşünmeyenlerin yorumları mantıksız.
güya fikir almak için açılmış konu ama karşı fikirlere tahammül yok.
sabit fikirli bir arkadaş belli ki.
şimdi senide kovar konusundan.

yoo asla kovmam fıkırler ıcın tesekkur ederım :)

Rica ederim. Bu arada aritmalara birsuru para vermeyin. İki ay once anneme aldim aritma cihazi,250 liraya. Gunde 250 litre su aritiyor. Aklinizda olsun ille alacaginiz zaman akrabayla is yapmayin
baya uygun almışsınız pompalı mı pompasız mı aldınız cok ucuz degıl mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…