- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
- Konu Sahibi Backyoureyes
-
sunu belırteyım esım hep kendı onde olmak ıster eve ufak bıse alsam bozulur benı fazla baskıya aldıgını dusunuyorum sızce bu normal mı? Hanı benım odeyecegım bırseye bu kadar karısması normal miArkadaşım kendiniz bilirsiniz.
Eş sizin,abla sizin,hayat sizin.
Ben olsam kocamın kırılacağı/üzüleceği/mahcup olacağını bile bile adım atmam.
Hele ki su arıtma cihazıymış.
Eksik olsun derim,kocamı mı üzecem bir alet için?
He yok ben ezer geçerim diyorsanız,buyurun!
bakın odemesını ben yapacagım ve annem esım bunu bılıyor
e taktırın o zaman ne diyim.
Kafam karişik simdi ben kendı paramla evıme eşimden habersız birsey alamayacak mıyım ?
Hmmm anladım şimdi ablan bu sebepten ısrar ediyor. İyide ne yapacaktı peki ablansonucta illa ki indirim yapıcak :) biz de aynı işi yapıyoruz bazen hediye bile ettiğimiz oluyor. Anneme hediye ettik mesela. Eşimin akrabalarından bi iki kişiye de öyle. Saçma yani bu konuda gurur yapması.E
esımı ıkna ettım ama onun dert ettıgı ucuza saymaları ve ablamın gelıp takıyorum demesı
habersiz almamışsın ki adamı işin içine sokmuşsun baştan.[/QUOTE canım :) kendıne ıyı bak
Bakın evlilikte sen ödedin,ben ödedim cümleleri biraz ayıp olmuyor mu?sunu belırteyım esım hep kendı onde olmak ıster eve ufak bıse alsam bozulur benı fazla baskıya aldıgını dusunuyorum sızce bu normal mı? Hanı benım odeyecegım bırseye bu kadar karısması normal mi
sorun bu gerekırse para bıle almayız yeterkı kullan dıyor ablam ama bu dert oldu bılmıuorım ben ne yanlıs yaptımHmmm anladım şimdi ablan bu sebepten ısrar ediyor. İyide ne yapacaktı peki ablansonucta illa ki indirim yapıcak :) biz de aynı işi yapıyoruz bazen hediye bile ettiğimiz oluyor. Anneme hediye ettik mesela. Eşimin akrabalarından bi iki kişiye de öyle. Saçma yani bu konuda gurur yapması.
selametle tesekkur ederımBakın evlilikte sen ödedin,ben ödedim cümleleri biraz ayıp olmuyor mu?
Başından beri aynı cümleyi kuruyorsunuz,dikkatimi çekti,yok biz böyle anlaşıyoruz diyorsanız sıkıntı yok da bana kocam böyle konuşsa rahatsız olurdum çalışsam da çalışmasam da.
Neyse...
Baskıyı,bozulmayı bilmem.
Bizde eve bir iğne bile alınacak olsa ortak karar verilir,bu yüzden kendi bildiğim aklı verdim.
Herkesin hayatı farklı sonuçta.
Alacaksınız alın tabii üzülecek olan yine sizin eşiniz,beni bağlamaz.
Esiniz kendi kendine kanepe koltuk takimi alsin gelsin ne de olsa kendisi odeyecek diye. Hosunuza gider mi?Kafam karişik simdi ben kendı paramla evıme eşimden habersız birsey alamayacak mıyım ?
madem bu ısı bılıyorsunuz anlatayım bakın pompalı ve kabınlı cok ıyı bır mal gelıs fıyatının cok az yakınına satıyorlar annem ben yardım edecegım dıyor ablam bemde dıyor dayım gerekırse hedıye ederız para sorun degıl yeterkı taksın kullansın dıyor mesele bu.. Benım suya cok hassasıyetım var bunu esimde bılıyorHmmm anladım şimdi ablan bu sebepten ısrar ediyor. İyide ne yapacaktı peki ablansonucta illa ki indirim yapıcak :) biz de aynı işi yapıyoruz bazen hediye bile ettiğimiz oluyor. Anneme hediye ettik mesela. Eşimin akrabalarından bi iki kişiye de öyle. Saçma yani bu konuda gurur yapması.
Esiniz kendi kendine kanepe koltuk takimi alsin gelsin ne de olsa kendisi odeyecek diye. Hosunuza gider mi?
yorumuz ıcın saolun ıyı gunler dılerımEsiniz kendi kendine kanepe koltuk takimi alsin gelsin ne de olsa kendisi odeyecek diye. Hosunuza gider mi?
yoo asla kovmam fıkırler ıcın tesekkur ederım :)boşuna uğraşma kendi gibi düşünmeyenlerin yorumları mantıksız.
güya fikir almak için açılmış konu ama karşı fikirlere tahammül yok.
sabit fikirli bir arkadaş belli ki.
şimdi senide kovar konusundan.
Rica ederim. Bu arada aritmalara birsuru para vermeyin. İki ay once anneme aldim aritma cihazi,250 liraya. Gunde 250 litre su aritiyor. Aklinizda olsun ille alacaginiz zaman akrabayla is yapmayinyorumuz ıcın saolun ıyı gunler dılerım
sizin eşinle paranız ayrı mıKafam karişik simdi ben kendı paramla evıme eşimden habersız birsey alamayacak mıyım ?
baya uygun almışsınız pompalı mı pompasız mı aldınız cok ucuz degıl mi ?Rica ederim. Bu arada aritmalara birsuru para vermeyin. İki ay once anneme aldim aritma cihazi,250 liraya. Gunde 250 litre su aritiyor. Aklinizda olsun ille alacaginiz zaman akrabayla is yapmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?