İki ara bir deredeyim

Boyle konuları okuyunca hem gülüyorum hem hayret ediyorum...20li yaşlardaki kızlara 30lu yaşlarda erkekler ne kadar büyük gözüküyor öyle...sanırsın 50 küsür...bence yaşlarınız çok ideal...35 yaşında bir erkeğin enerjisi de düşük falan olmaz..daha olgunlaşmamıştır bile...Erkeğe enerjiyi kadın verir bunu unutma...

Buna şu şekilde karar verebilirsin ancak senin açından olumlu yönler ve olumsuz yönleri hesapla yaz hangisi ağır basarsa o düşünceşe yönel Ammiinnnn İnşaALLAH ALLAH rası olsun

Artıları eksileri bir yana diye ,Onuda yapmadım değil :)

Aslında hayata aynı bakış açısı ve enerjiyle bakılsa tabiki çok büyük yaş değil.
Ama söz konusu evlilik olunca insan kusur mu buluyo nedir :)
Kadın enerjiyi verir ama ya erkek hiç bişe yapmak istemiyosa kadın ne yapsın :)

Erkek hiçbişi yapmak istemiosa o kadına aşık değildir hevesi yoktur...

Günaydınlar kadınlar kulübü'nün güzel kadınları :)

Bu konuyla ilgili kararımı olumsuz olarak verdim.
Çünkü yaş konusu ve tam olarak aradığım kişi olmadığına karar verdim.
Hayat belki bir gün aşık olacağım kişiyi çıkarır kısmet :)
Güzel fikirleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Biraz banada öyle geliyor.kendi yaşıma daha uygun biriyle olabilir.
Yok kız neden evde kalayım :)
Sadece artık kendi ailem olsun istiyorum.şuan tam zamanı gibi.
Kesinlikle benim kuzeniminde evlendiği kızla yaş farkı bu kadardı. Kız bana bazen anlaşmamızlık oluyor ben gezip tozmak hayatın tadını çıkarmak istiyorum o daha durgun sakin olmak istiyor diyordu. Bence en güzeli kendi yaşına yakın olmak 4 5 yaşa kadar normal üstü aşırı. Herkes sorun olmuyor vs dese de illa ki sorun olduğu oluyordur

Aynen.Bu gibi durumları yaşayan/yaşamayan illa ki vardır.
Bende aynı durumu yaşarım şüphesi vardı hep aklımda.
Bana ayak uyduramayacak gibiydi sanki.
Ben biraz daha fırlama,aktif bir kişilik istiyorum.
Bi 10 sene sonra istediğimi ya bulamazsam?
Yaş konusu düşündürdü anlıyacağın.

Evet üstelik evlenmeden önce sana uyacak gibi de görünebilir ama ne olursa olsun yaşının getirdiği olgunluk olacaktır. Kendimi düşünüyorum 5 10 yıl önceki gibi değilim. Hem düşünce yapısı olarak hem o yapılan aktivelerin değişimi de oldu. Ne kadar aktif ve eğlenceli kişilik gibi görünse de zamanın getirdiği olgunluk ve dingin bir yaşam isteği olur. Umarım mutlu olacağına inandığın bir yönde hayatını çizersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…