- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi yukselay57
Arkadaş olabiliriz diyebilirsin yani tanımak amaçlı hemen sevgili pozisyonuna girmeyin bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görücü usulü nedense bana saçma geliyor ya.
Ne bileyim,evlenmek için tanıştırılmak istemezdim ben.
Ayrıca yaşınız çok genç,bu acele neden ki?
Yaş konusu çok değişken kişisel bir konu. Eşim benden 7 yaş büyük. Gezmeyi sever ve çocuklarıyla çok ilgilenir oynar. Arkadaşım ve eşi yaşıtlar. Haftada bir gün dışarda yemek yerler o da zorla. Eşi genelde arkadaşlarıyla takılmayı sever. ÇocuklarımıZ aynı yaşta ve arkadaşın eşi çocuğuna hiç bakmaz. Buyur burdan yak
Eşimle aramızda 7 yaş var herhangi bir olumsuz bir duruma sebep olmadı aramızdaki yaş farkı. Karakter önemli bu noktada.
Ayrıca bir nevi görücüye usulü tanışıp evlendim eşimle, görücü usulü olan evlilikler mantık evliliği olur gibi bir genelleme çok yanlış. Görücü usulüyle tanışıp aşık da olabiliyor insan, çok da seviyor.
Acele karar vermeyin arada aileler var diye, hakkınızda hayırlısı olsun.
26 yaş görücü usulü ile evlenmek için erken bir yaş.
Yaş farkı sadece yaş farkından mı ibaret bakmak lazım enerji durumu nasıl ? Senin yapmaktan keyif aldığın şeyleri o da yapabilecek mi ? Sen yüksek ses severken belki onun kafası götürmeyecek vs onları sorgulamak lazım aslında
Tanıyın ve acele edin eğer his varsa yaş falan sorun değil
Zenginse sıkıntı olmaz![]()
Arkadaş olabiliriz diyebilirsin yani tanımak amaçlı hemen sevgili pozisyonuna girmeyin bence
Tek soru işareti yaş ise bence fazla değil bizimde aramızda 9 yaş var ve bence ideal olan böyle diye düşünüyorum.
Kendini tanıyan sensin.. Biz ancak yaptığın yoruma göre yanıt verebiliriz.. Gerçekten görücü usulü olan evlilikler flört dönemi yaşamış evliliklere oranla daha sağlam temelde oluyor.. Evleneceğin insan kim olursa olsun.. İster görücü ister flört aynı evin içine girdiğin zaman tanıyacaksın.. Senin de yaşın çok küçük sayılmaz yani yaşlarınız uyumlu diye düşünüyorum.. Yaş dışında herhangi bir takıldığın konu yoksa çok güzel bir evlilik olabilir.. Hayatınız boyunca mutlu olun inşaALLAH![]()
9 yaşta bir sorun yok bence,15 e kadar yolu var 17 18 yasta olabilir. Bu konuda ben bu sekilde düşünüyorum.
Zengin mi?
Buna şu şekilde karar verebilirsin ancak senin açından olumlu yönler ve olumsuz yönleri hesapla yaz hangisi ağır basarsa o düşünceşe yönelKendimi tanıyorum.Ama karşımdaki insanla ne derece uyuşurum?
Bu yüzden insan aradaığını bulamazmış yaa.
Aslında mantık evliliği daha uzun süren evlilik diye söyleniyor.
Kesinlikle aynı ev başka olur.
Yaş sorun ama enerjisi hayat bakısı uyusur mu?
Aklımda deli sorular :)
Sizinde gönlünüz geçen ne varsa gerçekleşir inşallah.Hep mutlu olun.
Güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim.
Amin amin inşallah. Senin için de hangisi en hayirlisiysa o olsun. HAYIRLI Ramazanlar dilerimAşkınız,sevginiz hiç eksik olmasın canım :)
Kesinlikle aynı fikirde olabilmek önemli.