Her cift her yerde tartisabilir, bunun komsularinin ve ailesinin onunde olmasi bir bosanma sebebi degildir bence. Oyle seylere onem veriyor olsaydi seni de insanlarin icinde bagirip cagirip rezil etmezdi. Esinin bence baska bir bosanma sebebi var ve bu herhangi birsey olabilir. Aklina sacma sapan seyler sokmak istemiyorum arkadasim ama acaba baska bir kadina asik olmus olabilir mi? Bence senin suan tek yapman gereken sey beklemek. Belki o da pisman olur, vicdani rahat degildir. Ama senin vicdanin rahat olsun, sen bosanilacak hic birsey yapmadin.
Benim esim beni bir keresinde komsulara rezil etti. Yemege gidiyorduk evden cikarken tirnak ojesi surdum diye ve guzel giyindim diye tartisarak evden asagi arabaya indik, oyle sinirliydi ki ben arabaya o sinirliyken binmek istemedim. Korkuyorum dedim bu sinirle araba kullanmamalisin dedim ve siniri daha da artti. Ben cok korktum ve kendi basina git o zaman gelmiyorum diyerek eve dogru yurudum. Arabadan inip kolumdan cekistirerek beni arabaya sokmak istedi, ben direndim. Butun komsularim gordu rezil olduk elaleme. Neredeyse bizi ayirmaya geliuyorlardi ki ben artik daha fazla dayanamayip o arabaya bindim. Bagirdi cagirdi arabayi sert kullandi derken ben sok halinde 1 saat arabada agladim. Neye ugradigimi sasirdim nasil muamele bu dedim. Birkac saat sonra unuttu birsey olmamis gibi hayatimiza devam ettik. O zaman bile bosanmayi dusunmedim. Suan bosanmayi dusunuyorum ama farkli nedenlerden (aldatma, yalan ve kumardan). Ben de suan cok kotu durumdayim o yuzden seni cok iyi anliyorum... Vicdanin rahat olsun.