• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki arada bi derede kaldım ...

Birincisi bu adam zaten gidecekmis bahane ariyormus.
Ikinci hayatinda baska biri varPe miydi? Cunku pc basinda kimlerle gorusuyordu biliyor misunuz? Simdi kiminle nerede kaliyor mesela?
Ucuncusu anlasmali bosanma oyle tek tarafli dilekce vermekle olmaz. O cekismeli davalarda olur. Anlasmali bosanmada siz bir kagit imzaladiniz mi, bir anlasma yaptiniz mi? Eger bir anlasma metnini imzalamadiysaniz o adam neyi mahkemeye verecek?
Dorduncusu onu niye bekliyorsunuz eger bosanmak istiyorsaniz siz verin mahkemeye. Terk eden taraf kusurludur.
Besincisi artik ozur dilemeyin. Bir kez dilemissiniz bundan sonrasi kendinizi kucultmek olur. Bu adam bu sekildr sizi sindirmek de istiyor olanilir. Tekrar donerse gitmesin diye kul kole olursunuz. Giderse gitsin aldirmayip yasantiniza devam etseydiniz onu sasirtacaktiniz. Cunku o sizin onsuz yapamayacaginizi dusunuyor. Cocuk icin bu wvliligi bitiremeyeceginizi dusunuyor o yuzden onun istedigi kivama gelene kadar devam ediyor.
Benim eski esim de terk etmisti. 6 ay beklemistim ben. 6 ay sonra bosanalim demisti. Ben de actim davayi. Oglumu da alip baska sehirde yeni bir hayat kurdum. Ne saniyorlarki kendilerini. Baba ise baba, es ise es gibi davranmali. Sorumluluklarini almali. Kizip gitmis olsa da evladinin ibtiyaclarini karsilamali. O basit yolu secmiz. Kendi bekar hayati yasarken sorumlulugu size birakmis. Bu arada 40 yas sendromu var erkeklerin ve genelde bu tip seyler bu yaslarda cok gorunuyor.
Dedigim gibi ben benzer sey yasadim. Kimsenin yuvasinin yikilmasini istemem ama herkese de bosandim diyorsa kafasinda da bitirmis demektir. Cok da umitlenmeyin derim. Ancak ozur dilerim de demeyin. Siz o hayatinizda hic olmamis gibi yasantiniza devam edin. Biz sensiz de yasariz gibilerden. Baktiniz gelmeye donmeye niyeti yok, ziz acin davayi ve haklarinizi talep edin. Tazminat, mal paylasimi, taki.... ne hakkiniz varsa...asla geri donsun diye kucultmeyin kendinizi.
Peki sizin neden 6 ay sürdü bu süreç

Eşiniz size boşanma davası açmayacak. Boşandım dediğine göre bir süre hayatını yaşayıp geri dönecek. Yaptığı terbiyesizlik

Başka

Ikinci bi insan

Ikinci birisi yok eminim pcde online oyun oynardi savaş oyunu konusurdu mikrofon ile arkadaşlarıyla ben zaten çoktan verirdim dilekceyi ailem tutuyor verme o ugrassin diyorlar
Her cift her yerde tartisabilir, bunun komsularinin ve ailesinin onunde olmasi bir bosanma sebebi degildir bence. Oyle seylere onem veriyor olsaydi seni de insanlarin icinde bagirip cagirip rezil etmezdi. Esinin bence baska bir bosanma sebebi var ve bu herhangi birsey olabilir. Aklina sacma sapan seyler sokmak istemiyorum arkadasim ama acaba baska bir kadina asik olmus olabilir mi? Bence senin suan tek yapman gereken sey beklemek. Belki o da pisman olur, vicdani rahat degildir. Ama senin vicdanin rahat olsun, sen bosanilacak hic birsey yapmadin.

Benim esim beni bir keresinde komsulara rezil etti. Yemege gidiyorduk evden cikarken tirnak ojesi surdum diye ve guzel giyindim diye tartisarak evden asagi arabaya indik, oyle sinirliydi ki ben arabaya o sinirliyken binmek istemedim. Korkuyorum dedim bu sinirle araba kullanmamalisin dedim ve siniri daha da artti. Ben cok korktum ve kendi basina git o zaman gelmiyorum diyerek eve dogru yurudum. Arabadan inip kolumdan cekistirerek beni arabaya sokmak istedi, ben direndim. Butun komsularim gordu rezil olduk elaleme. Neredeyse bizi ayirmaya geliuyorlardi ki ben artik daha fazla dayanamayip o arabaya bindim. Bagirdi cagirdi arabayi sert kullandi derken ben sok halinde 1 saat arabada agladim. Neye ugradigimi sasirdim nasil muamele bu dedim. Birkac saat sonra unuttu birsey olmamis gibi hayatimiza devam ettik. O zaman bile bosanmayi dusunmedim. Suan bosanmayi dusunuyorum ama farkli nedenlerden (aldatma, yalan ve kumardan). Ben de suan cok kotu durumdayim o yuzden seni cok iyi anliyorum... Vicdanin rahat olsun.
Çok doğru söylüyorsunuz ben akşam 20:30 da tek başıma sehir disi bir yerde 8 yasindaki kızım ile birlikte gözümde yaş otobüs tıklım tıklım Suriyeli dolu arkamiza baka baka kızımla eve geldik ne ailesi ne kendi dur bakayım nereye gidiyorsun bu saatte hiç kimse bişey demediler bu saatten sonra gerçekten bişey yapmam değmez aslında hiç değmez bnm yaptıklarım ama kızım için elimden gelen ne varsa yaptım işte
Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun cnm desteğin için çok teşekkür ederim

Eşiniz size boşanma davası açmayacak. Boşandım dediğine göre bir süre hayatını yaşayıp geri dönecek. Yaptığı terbiyesizlik
Evet yalan atmisti iki saat önce konuştuk sordum ne zaman davayi aciyorsun diye parami alınca dedi acsin bu gidişle annemi ikna edip ben acicam o acmaz sa zaten

Peki sizin neden 6 ay sürdü bu süreç
Benim hikayem cok uzun.
Annen o ugrassin demis de, cekismeli davayi o acarsa o kendi haklarini ister, seninkiler icin sen de acmak zorunda kalabilirsin cunku sen bir sey talep etmezsen kimse sana bir sey vermez, hakim bile. Yani her halukaeda sen de ugrasacaksin sen de yipranacaksin.
Anlasmali olursa ancak o zaman az yipranirsin. Ortak bir yazili metin hazirlarsiniz. Ya da sen hazirlayip ona mail ile gonderirsin. Kabul ederse ikiniz de imzalarsiniz. Sonra da hakimin onune cikip evet bosanmak istiyoruz diye cikarsiniz ve 5 dakikada biter. Imza ile baslar imza ile biter anlasmalida. Hakime evet dedikten sonra son imzayi atmadan bitmez ama.
Ben bir avukatla gorusmeni tavsite ederim.

Kayınvalideler vs. dahil üçüncü kişilerin yanında tartışmayı çok yanlış buluyorum. Bir de el kadınlarının yanında ''eve gelme'' demek bir erkek için gerçekten ağır olabilir. Ama bunun temelinde başka sorunlar da var gibi, onu da göz ardı etmeyin.

Var tabi evlendiğimde kucuktum 18 yaşındaydim cahillik yaptım adamın işi bile yoktu pc oyun hastasiydi dugununu bile ailesi yapti ben az cok calismaya alistirdim onu kader işte iki senedir arasıra işsizliği oyunda saçma sapan arkadaşlar edinmesi uykudan uyanamamasi mesela ben isteyim cocuk okula gidecek dimi o evde oldugu halde kalkmazdi yine ben gotururdum cocugumu okula vb bizden çok oyundaki arkadaşları ile konuşması bana gina getirirdi ve bu sebepten laf sokmalarim bitmedi bu yüzden sorunlar bunlar arkadaşım

Benim hikayem cok uzun.
Annen o ugrassin demis de, cekismeli davayi o acarsa o kendi haklarini ister, seninkiler icin sen de acmak zorunda kalabilirsin cunku sen bir sey talep etmezsen kimse sana bir sey vermez, hakim bile. Yani her halukaeda sen de ugrasacaksin sen de yipranacaksin.
Anlasmali olursa ancak o zaman az yipranirsin. Ortak bir yazili metin hazirlarsiniz. Ya da sen hazirlayip ona mail ile gonderirsin. Kabul ederse ikiniz de imzalarsiniz. Sonra da hakimin onune cikip evet bosanmak istiyoruz diye cikarsiniz ve 5 dakikada biter. Imza ile baslar imza ile biter anlasmalida. Hakime evet dedikten sonra son imzayi atmadan bitmez ama.
Ben bir avukatla gorusmeni tavsite ederim.
Görüştüm avukat ile bnm istediklerimi kabul ederse anlasirım etmezse zaten tek taraflı acarim davami yoluma bakarım bu anlattiklarimin da hepsi gerçek cekismeli dava olursa bile hakimin benden taraf olacağına inanıyorum. ..

Evet malesef o gün nasıl yaptım öyle bişeyi hala aklım almıyor şeytana uydum işte ama bunun için ilk bir ay çok güzel iyi lmsjlar attım hiç bir şekilde geri donmedi kararlı gözüküyor ama dilekçeden haber yok
Sonuçta bayan olarak çocuğumu daha çok düşündüğüm için açıkçası yuvamin yikilmasindan yana değilim ama iki aydır zaten yıkılmış gibi Yuvam bu hayata da alisiyorum sanki
Aylar geçmiş , geri döneceğini sanmıyorum . Burnunu sürtmek istese iş yerindekilere boşandım demezdi . Bence sen iş aramaya ve kendi düzenini kurmaya başla .sonuç itibariyle bir kızın var , yalnız değilsin ..Böyle bir adam dönerse de kabul etme zaten ..aylardır ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz kiranizi kim ödüyor diye düşünmeyen adamdan bir cacık olmaz ..hadi senden geçti diyelim ,insan kızını da mı düşünmez ?

Aylar geçmiş , geri döneceğini sanmıyorum . Burnunu sürtmek istese iş yerindekilere boşandım demezdi . Bence sen iş aramaya ve kendi düzenini kurmaya başla .sonuç itibariyle bir kızın var , yalnız değilsin ..Böyle bir adam dönerse de kabul etme zaten ..aylardır ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz kiranizi kim ödüyor diye düşünmeyen adamdan bir cacık olmaz ..hadi senden geçti diyelim ,insan kızını da mı düşünmez ?
Aynen öyle cnm bnm calisiyordum isim vardi zaten senin babacigin gibi dünyaya gerçek babalar zor gelir ...

Aynen öyle cnm bnm calisiyordum isim vardi zaten senin babacigin gibi dünyaya gerçek babalar zor gelir ...
Biliyorsun konumu o zaman :/

Üzülerek söylüyorum ,dünyada sayıları az ..benimki zaten çok başkaydı ..

Şuan bir işin var mı ? Geçimini nasıl sağlıyorsun ?

Biliyorum cnm çok acı bi durum bende babamı kaybedeli 1 sene oldu evet çalışıyorum ablamin is yerinde çok şükür idare ediyorum cnm

Esin zaten sıkıntılı bir insanmış anladığım kadarıyla. Yine de herseye rağmen 9 yıl devam etmiş evliliğiniz. Kavga olur, insan kendini kaybedince üçüncü kişilerin önünde de olur. Keske olmasa ama olabiliyor. Yalnız o insanların önünde eve sakın gelme sözünüz hiç olmamış. Ayni durumu yaşasam evimin semtinden geçmezdim. Allah yardımcınız olsun.

her evlılıkte tartısma olabilir.ınsanız yanı..bırakın bskasının yanında evıne polıs geliyor okadar tartısıyorlar.birde bakmıssınız barısmıslar.yanı kayınvalıde komsu yanındada ınsan tartısabılır.bir anlık ofke .olmasa iyi ama olmus birkere.asla bosanma sebebı olarak hiçbir erkegin gorecegını sanmıyorum.evladından ayrılmak esını seviyorsa esinden ayrılmak dahamı ıyı.dahamı onemlı..insanlar bazen yuvası ıcın akrabalrıyla gorusmuyor kaldıkı kolu komsu..etrafımızda onlarca esıne sureklı bagıran cagıran erkek var.herkesin yanından hemen kadınlar bosuyormu.kadınların gururu yokmu.bence ozurdılemıssınız.bırakın artık o yuvasını kurtarsın.

Eşimi 13 senedir tanıyorum 9 senelik te evlilik hayatım oldu severek evlendik ve 8 yaşında bi kızım var mesele şu kızlar
Her evlilikte olduğu gibi bizimde iyi ve kötü gunlerimiz oldu ama iki sene içinde çok fazla oldu onun pc oyun tutkunlugu bnm bu sebepten laf sokmalarim ve en son iki ay öncesinde annesinin yanında bi tartışmamiz oldu iki tanede yabancı komşu vardı onların yanında eşime eve gelme dedim ve kızımida alıp çıktım ordan eve geldim iki üç saat sonrada o geldi esyalarini alıp beni hiç dinlemeden gitti ablasina yerleşti evet ben onun gururunu İncitmistim orda ben hatamı anlamistim ve iki üç gün içinde msj Attım ozurdiledim aradim ama affetmedi cok kotu günler yasadım çok ağladım ablam onu aradı bende ağladım belki iki üç gün daha aglicam ama bitircem bu isi dedi hmn hmn ilk bir ay hiç bi şekilde cvp vermeyince bazen iyi bazen sert msjlar attım ona ve son bi aydır atmiyorum aramıyorum çocuk için bi kaç kez telefonda görüştük o kadar anlasmali bosanalim dedi bu olayın başından beri kabul ettim ama kızıma nafaka şartı ile en son iki gün önce aradık napti diye dilekçe isini acmadi telefonu msj attik donmedi sonrada telini kapattı yani bitmiş biseye noktayı koymuyor veya evine dönmüyor ne yapmak istedigini anlayamıyorum yardimci olur musunuz kizler. ..
sende haketmişsin yani... sen davayı aç o zaman

her evlılıkte tartısma olabilir.ınsanız yanı..bırakın bskasının yanında evıne polıs geliyor okadar tartısıyorlar.birde bakmıssınız barısmıslar.yanı kayınvalıde komsu yanındada ınsan tartısabılır.bir anlık ofke .olmasa iyi ama olmus birkere.asla bosanma sebebı olarak hiçbir erkegin gorecegını sanmıyorum.evladından ayrılmak esını seviyorsa esinden ayrılmak dahamı ıyı.dahamı onemlı..insanlar bazen yuvası ıcın akrabalrıyla gorusmuyor kaldıkı kolu komsu..etrafımızda onlarca esıne sureklı bagıran cagıran erkek var.herkesin yanından hemen kadınlar bosuyormu.kadınların gururu yokmu.bence ozurdılemıssınız.bırakın artık o yuvasını kurtarsın.
Aynen öyle cnm desteğin için çok saol

Esin zaten sıkıntılı bir insanmış anladığım kadarıyla. Yine de herseye rağmen 9 yıl devam etmiş evliliğiniz. Kavga olur, insan kendini kaybedince üçüncü kişilerin önünde de olur. Keske olmasa ama olabiliyor. Yalnız o insanların önünde eve sakın gelme sözünüz hiç olmamış. Ayni durumu yaşasam evimin semtinden geçmezdim. Allah yardımcınız olsun.
Saolun amin insallah

Bugün neden ozurdiledin derseniz hiç aklımdan böyle bişey geçmiyordu ama adam bnm yüzümü gördüğünde gülüyor tebessüm ediyor her zaman ciddiyetini koruyamiyor ama illede bosanacagiz diyor neden böyle yapıyor anlayamıyorum sonuçta zor dönemden geçiyoruz

Back
X