Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir ilk baslarda evet gelecek diye cok tedirgin oldum ama sonra evime geldi bana ben asla sizin huzurunuzu bozacak bisey yapmam sen benim yigenimsin esine asla icirmem icemez o yanimda o bidefa oldu falan dedi guven verdi benim icin rahatladi ama o bir turlu cikamdi bu psikolojiden mimlenmek biyle birsey guvensenizde inandiramiyosunuz iste bnde mimliyim galibaE amcanızın üstüne alınması normal değil mi? Zaten amacınız eşinizi ondan uzak tutmak değil mi? Adam doğru anlayıp üzerine alınmış işte.
Soyledim ama esim bu durumdan cok memnun kalabalik aileyi cok seviyor birlikte yenen yenekler yapilan sohpetler hosuna gidiyo bende seviyorum benim ailen sonucta ama insan ne bilim evinde yemek falan yapmak istiyor olarda esim bu durumdan memnun olunca bana kiriliyorlarAy söyleyin burda yemek yiyince kendimi evli gibi hissetmiyorum artık evimde yemek yapmak istiyorum diye.
Amca da alınsın işte ne güzel.
canim annemle babanla konus amcana biraz ayar versinler bir de evde ye yemegini tanam babaannen iyi niyetli ama sizinde bir duzeniniz olsun.Meraba hanımlar derdim Biraz Uzun olacak ama Gerçekten Artık başıma ağrılar giriyor çok mutsuzum üzgünüm yipraniyorum Artık Bu durumlardan
1 senelik evliyim...Yeni evliyken adanadaydik olmadı orda yapamadık Eşimin aile bağları çok kuvvetli değil Benim ailemle çok Daha yakındır bizde Benim ailemin olduğu yere gelmek istedik ve geldik ...Bütün ailem burda babaannem halamlar amcalar annemler Herkes burda kalabalık Bir aileyiz aile baglarimizda çok kuvvetlidir...
Eşimle severek evlendik...
Eşim 18 yaşında ailemize katıldı amcam barmen di eşimde Onun komisi( Şu an devlet memuru tayin alarak geldik )
Eşim ailemi çok sever sayar Kendi ailesinden Daha yakın anlatsam inanmassinz Belki o derece , yakınlar
Bu durum Beni çok Mutlu ediyor tabi
Ama sorun olan şeyler var Gelelim o kısım lara ....
Babaannem büyüttü Beni Her derdinle o ilgilendi sevdi korudu saolsun
Eşimde çok sever evlerimiz çok yakın...
İlk geldik düzeni oturtma falan derken yemekleri onda yiyorduk bekar Bi halam var Neyse Gel zaman gt zaman düzen oturtuk ve evimize geçmek istedik
Babaannem burda yiyin borcunuz var Bir süre Böyle olsun dedi
Ben Hiç istemedim Neden derseniz 2 kişilik hayata alıştım Ben Yemek yapmayida çok seviyorum ama babaannemde kıramıyorum hakkı çok üstümde e iyiligimize istiyo ....istemeye istemeye orda Yemek yemeye başladık ..Neyse Bu düzen Böyle giderken Benim Bi amcam var kızlar alkol problemi var ve çok sert birisi küçüklükten beri Hep Onun baskısıyla büyüdük
Neyse Bu eşim bekarken onla takilirdi evliykende Bi ara Bir araya geldi bunlar eşime icirmis 1 tane ( eşim içki kullanmaz) 1 hafta boyunca yedik birbirimizi ...Kendisi istanbuldaydi Hani derler Ya istemediğin ot başında biter diye benimkide o hesap oldu amca 1 hafta önce buraya taşındı Tabi Ben tabuları diktim Ona telaşlar kaygılar havada uçuşuyor Yine eşime icirmis diye...Eşim çok ıyi birisidir Bana güven Ben içki sevmeyen Bi insanım harama işim Olmaz o Bi defalikti dedi ...Inaniyorumda Ona eşim sözünü arkasında duran Biri ...Neyse bunlar geldi amcam iş bulamadı nenemlerde Yemek yiyorlar şimdilik bende Artık evime gitme zamanım geldi dedim nenem bidaha yemeye gelmiycem dedim yok Gel falan dedi ama ikna ettim ama Bu seferde amcam üstüne alınmış Bugün eşime yeğenim Ben Geldim diye rahatsız oldu Seni benle gezdirmek istemiyo falan demis eşim yok falan demiş ama nafile....Nenemde Öyle dusunuyo Bence Bu durum Beni çok üzdü aileme yakın olmanın zorluklarını anlıyorum Artık ...Ben haklimiyim sizce evimde Yemek Yemek istemem konusunda ? Amcamın söyledikleri konusunda ? Aileme haksızlık mi ediyorum onları kiriyo muyum Ne yapsam Bilmiyorum
Uzun oldu kusura bakmayın...
3 sene oldu vefat edeli canim....Annemde zaten amcamla pek konusmaz eskiden gelen bi kirginlik var aralarinda.....O zaten sorun degil ben esime bakarim onun kendisine sahip cikmasi onemli olan oda gereken konusmayi yapti benle zaten sorun onlarin beni yanlis anlamalri kirilmalari ....Aile iste atsan atilmiyo satsan satilmiyo uzuluyosun yanlis anlasilincacanim annemle babanla konus amcana biraz ayar versinler bir de evde ye yemegini tanam babaannen iyi niyetli ama sizinde bir duzeniniz olsun.
allah rahmet eglesin canimBabam
3 sene oldu vefat edeli canim....Annemde zaten amcamla pek konusmaz eskiden gelen bi kirginlik var aralarinda.....O zaten sorun degil ben esime bakarim onun kendisine sahip cikmasi onemli olan oda gereken konusmayi yapti benle zaten sorun onlarin beni yanlis anlamalri kirilmalari ....Aile iste atsan atilmiyo satsan satilmiyo uzuluyosun yanlis anlasilinca
Öyle bi amcaysa ben direk söylerim ona iyiki alınmış huzurun daha önemliMeraba hanımlar derdim Biraz Uzun olacak ama Gerçekten Artık başıma ağrılar giriyor çok mutsuzum üzgünüm yipraniyorum Artık Bu durumlardan
1 senelik evliyim...Yeni evliyken adanadaydik olmadı orda yapamadık Eşimin aile bağları çok kuvvetli değil Benim ailemle çok Daha yakındır bizde Benim ailemin olduğu yere gelmek istedik ve geldik ...Bütün ailem burda babaannem halamlar amcalar annemler Herkes burda kalabalık Bir aileyiz aile baglarimizda çok kuvvetlidir...
Eşim 18 yaşında ailemize katıldı amcam barmen di eşimde Onun komisi( Şu an devlet memuru tayin alarak geldik )
Eşim ailemi çok sever sayar Kendi ailesinden Daha yakın anlatsam inanmassinz Belki o derece , yakınlar
İlk geldik düzeni oturtma falan derken yemekleri onda yiyorduk bekar Bi halam var Neyse Gel zaman gt zaman düzen oturtuk ve evimize geçmek istedik
Ben Hiç istemedim Neden derseniz 2 kişilik hayata alıştım Ben Yemek yapmayida çok seviyorum ama babaannemde kıramıyorum hakkı çok üstümde e iyiligimize istiyo ....istemeye istemeye orda Yemek yemeye başladık ..Neyse Bu düzen Böyle giderken Benim Bi amcam var kızlar alkol problemi var ve çok sert birisi küçüklükten beri Hep Onun baskısıyla büyüdük
Neyse Bu eşim bekarken onla takilirdi evliykende Bi ara Bir araya geldi bunlar eşime icirmis 1 tane ( eşim içki kullanmaz) 1 hafta boyunca yedik birbirimizi ...Kendisi istanbuldaydi Hani derler Ya istemediğin ot başında biter diye benimkide o hesap oldu amca 1 hafta önce buraya taşındı Tabi Ben tabuları diktim Ona telaşlar kaygılar havada uçuşuyor Yine eşime icirmis diye...Eşim çok ıyi birisidir Bana güven Ben içki sevmeyen Bi insanım harama işim Olmaz o Bi defalikti dedi ...Inaniyorumda Ona eşim sözünü arkasında duran Biri ...Neyse bunlar geldi amcam iş bulamadı nenemlerde Yemek yiyorlar şimdilik bende Artık evime gitme zamanım geldi dedim nenem bidaha yemeye gelmiycem dedim yok Gel falan dedi ama ikna ettim ama Bu seferde amcam üstüne alınmış Bugün eşime yeğenim Ben Geldim diye rahatsız oldu Seni benle gezdirmek istemiyo falan demis eşim yok falan demiş ama nafile....Nenemde Öyle dusunuyo Bence Bu durum Beni çok üzdü aileme yakın olmanın zorluklarını anlıyorum Artık ...Ben haklimiyim sizce evimde Yemek Yemek istemem konusunda ? Amcamın söyledikleri konusunda ? Aileme haksızlık mi ediyorum onları kiriyo muyum Ne yapsam Bilmiyorum
Tesekkur ederimallah rahmet eglesin canim
Haklisiniz ....Öyle bi amcaysa ben direk söylerim ona iyiki alınmış huzurun daha önemli
aynen öyle istemiyorum diyeceksin benim hayatım insanlara böyle demekle geçti başka şekilde koruyamazsın kendini ve eşini hiç çekinmeMeraba hanımlar derdim Biraz Uzun olacak ama Gerçekten Artık başıma ağrılar giriyor çok mutsuzum üzgünüm yipraniyorum Artık Bu durumlardan