- Konu Sahibi agresifkiz
Merhaba kızlar. Yakın zamanda ilişkim bitti iki senelik. Zor atlattım ilk zamanları ama şu an gayet iyiyim. Üç dört gün önce üniversiteden bir arkadaşım bana yazdı. Normalde hiç konuşmuşluğumuz yok çocukla. Bölüm gereği 180 kişi falandık çünkü. Neyse hal hatır sorma falan derken bir baktım çocuğun niyeti başkaymış. İlk başta ben kibarlık olsun diye cevap veriyordum ama sonra niyetini açık açık belli etti. Benimde içim rahat etmedi ve yakın zamanda uzun bir ilişkimin bittiğini böyle bir şeye hazır olmadığımı ve beklentiye sokmak istemediğimi söyledim kendisine. O kadar kibar ve efendi biri ki bunu söylediğime çok sevindiğini söyledi onunla paylaşmam hoşuna gitmiş ve ne kadar istersem o kadar bekleyeceğini söyledi. Şimdi ben ayrılalı üç hafta oldu ve atlattım desemde hep aklıma geliyor o sonra yaptıklarını düşünüyorum ve asla diyorum kendime engel oluyorum. Özet geçersem bana küfür etmişti ve ben bitirdim. Pek affedebileceğim bir şey değil küfür. Zaten düşünmeden bitirdim anında dediğim gibi. Ama kendime itiraf edemesem de sanki hala bir umut bekliyorum onu. Çok salağım biliyorum. Ama gönlüme söz geçiremiyorum. Dil unuttum dese de gönül öyle hemen unutmuyor.
İki gün sonra doğum günüm var ve ben nedense için için yazacak diye bekliyorum ama bir yandan da sakın affetme diyorum kendime.
Diğer çocuğa gelince çok düzgün birisi aşırı aklı başında efendi. Şimdi böyle aklım karışıkken ona asla haksızlık yapmak istemediğim için görüşmek istemediğimi ve durumumdan bahsettim hala anlayışlı. Bir yandan kendime de diyorum ki onu unut hatta bu çocukla bir gelecek düşün şans ver. İki arada bir derede kaldım bir akıl verir misiniz rica etsem?
İki gün sonra doğum günüm var ve ben nedense için için yazacak diye bekliyorum ama bir yandan da sakın affetme diyorum kendime.
Diğer çocuğa gelince çok düzgün birisi aşırı aklı başında efendi. Şimdi böyle aklım karışıkken ona asla haksızlık yapmak istemediğim için görüşmek istemediğimi ve durumumdan bahsettim hala anlayışlı. Bir yandan kendime de diyorum ki onu unut hatta bu çocukla bir gelecek düşün şans ver. İki arada bir derede kaldım bir akıl verir misiniz rica etsem?