70 yasinda emekli olmamismi hala cekilmemis kosesine bacatta macatta yapiyor nasil hayatlar bunlar neyin kafasiMerhabalar,
Bir hastanede hemşire olarak çalışıyorum. Yaşım 29. 70 yaşındaki bir hocam beni sevgilisi olarak görüyor. 4 kişi (hepsi aynı çevreden kişiler) evine gitmiştik ve biraz alkol aldık. Hep birlikte dans ettik ve samimiyetin dozu arttı tabi ki. Şimdi de beni sevgilisi olarak görüyor, eminim. Olmayan bir durumu başka hocalarıma söyleyip rezil olmaktan çok korkuyorum. Çünkü bana inanmazlar muhtemelen. Kırıcı konuşmak da istemiyorum çünkü saygın bir insan ve herşeyi elde edebileceğini düşünüyor. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Teşekkürler.
Sürekli WhatsApp'tan yazıyor. Engelleyeceğim. Bu sefer adam istediğini elde edemedi diye iftira atar diye de korkuyorumOlan olmus artık...
Dede sana kaldı..
:)))
Sürekli WhatsApp'tan yazıyor. Engelleyeceğim. Bu sefer adam istediğini elde edemedi diye iftira atar diye de korkuyorum
Dediğiniz dans “bachata” biraz flörtümsü bir dans değil mi :)Dedem yaşında insan ve flört? Yok artık daha neler
Orda herkes birbiriyle dans etti ki. Roman havası da oynadık, çökertme de, baccata daOlsun canım ne bilim dede sonuçta artı bi de hoca. İlginç. Neyse olanla ölene çare Yok derler. Ama dede kolay vazgeçmez. Araştırdım bachata dansı yaptıysanız samimi bir dans gibi duruyor
Dedem yaşında insan ve flört? Yok artık daha neler
bachata sıkıntılı bi dans. Behlülle Bihter in ettiği dans değil mi o yaOrda herkes birbiriyle dans etti ki. Roman havası da oynadık, çökertme de, baccata da
Vay annesine haElin 70 yaşında ki dedeleri bachata mı ne zıkkımsa ondan yapıyor,biz koca kişisiyle misket bile oynayamıyoruz....
Vay annesini ya....
Çünkü kendi meslektaşının adını çıkarmış bir adam. Yalan ya da gerçek net bilmiyorum ama kadının adı çıkmış. İnkâr etmiş, o beni evine davet etti demiş ki bence kendisi etmiştir çünkü beni de sürekli ediyor, gitmiyorum. Gitmem de daha da. WhatsApp'dan yazıyor, okumuyorum mesajlarınıYok daha neler....
Madem yaziyor elinde delil var iste...
Neyin tedirginligi bu...
Sen sadece dans ettiginden eminsin dimi ?
Boşamak için bir sebep işte sanaElin 70 yaşında ki dedeleri bachata mı ne zıkkımsa ondan yapıyor,biz koca kişisiyle misket bile oynayamıyoruz....
Vay annesini ya....
Daha da seksisi orda ki danstanbachata sıkıntılı bi dans. Behlülle Bihter in ettiği dans değil mi o yaUyuyan Adamdan Nefret
Çünkü kendi meslektaşının adını çıkarmış bir adam. Yalan ya da gerçek net bilmiyorum ama kadının adı çıkmış. İnkâr etmiş, o beni evine davet etti demiş ki bence kendisi etmiştir çünkü beni de sürekli ediyor, gitmiyorum. Gitmem de daha da. WhatsApp'dan yazıyor, okumuyorum mesajlarını
Bence bi çakma sevgili edinin bir süreliğine herkesle tanıştırın.Çünkü kendi meslektaşının adını çıkarmış bir adam. Yalan ya da gerçek net bilmiyorum ama kadının adı çıkmış. İnkâr etmiş, o beni evine davet etti demiş ki bence kendisi etmiştir çünkü beni de sürekli ediyor, gitmiyorum. Gitmem de daha da. WhatsApp'dan yazıyor, okumuyorum mesajlarını
amanıııın o zaman durum tehlikeli vallaDaha da seksisi orda ki danstan
evet üzülmesin de adam sonuçta yaşlı. Kalp malp Allah korusunMavi tik olunca cevap vermezsen üzülür...
Okundu bilgisini kapat
evet üzülmesin de adam sonuçta yaşlı. Kalp malp Allah korusun
Dede ikimizden hızlı yaşıyor canım o kesinYa bırakkk
Dede hepimizi gömerrrr :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?