- 26 Aralık 2017
- 1.564
- 2.901
- 53
Ahahhahaaja bahtsız alemsinO kadarcıktan birsey olmaz...
Şu sıralar penguen dansı daha tehlikeli...
Çılgın Bediş'in de böyle bi dedesi vardıaynen öyle 70 yaşındaki amca ve dans kavramları Nası oldu da bi araya geldi hala şaşkınım
İyice yüz göz olmak istemiyorum. Bu konu açıkça konuşulursa sanki iş iyice çığırından çıkacakmış gibime geliyor.....
Birlikte gittiğim arkadaşım şahit zaten her şeyeAranızdaki yaş farkını ve evli olduğunu sürekli yüzüne vurun. Etrafınızda insanlar varken üstelik. Kadına iftira atması kolay çünkü. Yarın bir gün size de iftira atmaya çalışırsa şahidiniz olur hem.
hahahaha bu ülke ne dedeler gördü diyorsunÇılgın Bediş'in de böyle bi dedesi vardı
Zaten 5 arıyorsa, 1 açıyorum telefonu. Mesajlarını okumuyorumYa açıkca konusma zaten...
Adam sana sevgilim ol demedi nihayetinde....
Ama mesafeni hissettirmek senin elinde.
Bunda bu kadar tedirgin olacak birsey yok...
Rapor al falan diyenler olmuş ama ne münasebet!
Isinle okulunla ilgilenmeye devam et...
Uzak dur o kadar...
O ne ki?:)Bence adam sevgilisi sanmiyor. Kur yapiyor iste. Eve atma peşinde. Yuz vermezseniz anlayacaktır.
acmayindedeler.swf gonderin olmadi
Zaten 5 arıyorsa, 1 açıyorum telefonu. Mesajlarını okumuyorum
O ne ki?:)
Zaten eve atma peşinde kesin. Bugün de odasına davet etti. Tedavi zamanı hocam kusura bakmayın dedim kaçtım yanından.
"Bachata'dan çıkmış yangın, sahip çıkalım dedeye"
Evine birlikte gittiğim arkadaşım çok iyi bir insan, kesinlikle sapıklığı yok demişti. Güvendim, ondan böyle oldu. Bu hoca zaten her gece içiyormuş, alkol problemi var ama kafa zehir gibi. Evine herkesi davet ediyor, tek başına alkol almayı sevmiyor. Hadi gidelim dedik, ki arkadaşım hocanın evine de sürekli giden bir kız. Niye böyle oldu anlamadımAyrica tabii ki kimseye anlatmaz. Boyle bir sey hastanede hocalar arasinda çok prestij kaybina yol acan şeyler. Boşuna korkuyorsunuz. Ama sizdeki cesarete de hayran kaldim dogrusu. Hastanelerin ne denli dedikodu yuvasi oldugunu bilirsiniz, kus ucsa hemen ağızlara sakiz olur. Bölüm hocasının evine gitmeyi doğru bulmadim. Hem is iliskisi acisindan hem de ozel hayatinizdan goturebilecekleri açısından.
Evine birlikte gittiğim arkadaşım çok iyi bir insan, kesinlikle sapıklığı yok demişti. Güvendim, ondan böyle oldu. Bu hoca zaten her gece içiyormuş, alkol problemi var ama kafa zehir gibi. Evine herkesi davet ediyor, tek başına alkol almayı sevmiyor. Hadi gidelim dedik, ki arkadaşım hocanın evine de sürekli giden bir kız. Niye böyle oldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?