İki arada bir derede.

Azgın teke sendromuna yakalanmış bir dede...Hey allahım sen bilirsin..Bu insanlar neden yaşına uygun davranmayı öğrenemiyor anlamadım..

Eğer cok yakın bi arkadasınız varsa erkek gelsin sevgiliniz gibi davransın arada da ciçek yollayın kendinize

Kardeşim siz hangi ülkede yaşıyorsunuz? Burası bebek yaşta kız çocuklarına 80 ilk adamların talip olduğu, hatta evlendiği, aile içi ensest tecavüzlerininzrvede yaşandığı, üstelik eğitim seviyesi farketmeksizin hemcins çocuklara dede yaşında adamların yıllarca yuvalarda tecavüz ettiği , çocukları koruyan mekanizmaların bir kereden bir şey Olmaz diye normalleştirdiği bir ülke ! Ve sen bu ülkede yaşıyorsun bacata bilmem ne adına yabancı isim de koysan kariyerini zirve de yapsan genetik kod belli kardeşim! Kendinize gelin artık yok ,bu eğitimli YÖK bu yurt dışında yaşamış bilmem ne sadece maske özü dna sı belli bu adamların nokta! Göz boyama kılık kıyafet afili söz bir iki avrupai tarz ile değişmeyecek gerçekler bunlar! Adam zaten belli kimse babanın oğlu da değil aa bu bana denk değil desin kendini layık görmesin! Ha olması gerekeni herkes biliyor o ayrı ama gerçekler çok farklı! Ne işin var bu heriflerle aynı ortamda yahu ben eğitim camiasında da çalıştım , amelelerle de özü aynı ! İmaj ve afili dil farklı dışında ! Gerçeklerle yaşamayı kendinizi gereksiz düşürmemeyi öğrenin rica edicem ! Bu da sana bir ders olsun hemen mesafeni bey vs diyerek ve çok yüZüne gülmeyerek koy! Ve lütfen bir daha yapma kimseye karşı bu hatayı!

Merhabalar,
Bir hastanede hemşire olarak çalışıyorum. Yaşım 29. 70 yaşındaki bir hocam beni sevgilisi olarak görüyor. 4 kişi (hepsi aynı çevreden kişiler) evine gitmiştik ve biraz alkol aldık. Hep birlikte dans ettik ve samimiyetin dozu arttı tabi ki. Şimdi de beni sevgilisi olarak görüyor, eminim. Olmayan bir durumu başka hocalarıma söyleyip rezil olmaktan çok korkuyorum. Çünkü bana inanmazlar muhtemelen. Kırıcı konuşmak da istemiyorum çünkü saygın bir insan ve herşeyi elde edebileceğini düşünüyor. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Teşekkürler.
İki arada bi dedede olcakmış

Sugar daddy adayı buldunuz galiba çünkü işin içinden sıyrılma gibi bir niyetiniz yok, kendimizi kandırmasak iyi olur. Sadece milletin tepkisinden çekiniyorsunuz gibime geldi. Sırf arkadaşça dans ettiniz diye kimse sizi sevgilisi olarak görmez, anlatmadığınız başka şeyler de olsa gerek. E mesafe koy deyince de "İstediği her şeyi elde ediyor ama" gibi boş bir bahane sunmuşsunuz. Eee yapacak bir şey kaldı mı o zaman? Takılmak istiyorsanız takılın, hastanede, arkadaş çevresinde belli etmezsiniz.

Kendini hala delikanlı zannediyor:) 70 yaş bunalımı :KK48:

Sırtımı hocaya dayayayım, e birazda yaşlı adamın aklını alayım demişsiniz. Elinizde patlamış. Ben bu durumdan rahatsız olduğunuzu da sanmıyorum. Sırf ucu bana bulaşır mı korkusu sizdeki.
Adamın evinde içip içip bachata yaptıktan sonra ne bekliyordunuz ki?

Önce evlilik de evlen gitsin kiz adam 70 yasinda ömür boyu hemsirelik mi yapican. Sali sallanir carsamba carsafa dolanir falan diye idare edersin.

Back
X