- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.098
- 398
Hmmm cidden çok elitmiş ya.Kızı yaşındakine sarkacak kadar hem de.
Torunu diyecektiniz sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmmm cidden çok elitmiş ya.Kızı yaşındakine sarkacak kadar hem de.
İki arada bi dedede olcakmışMerhabalar,
Bir hastanede hemşire olarak çalışıyorum. Yaşım 29. 70 yaşındaki bir hocam beni sevgilisi olarak görüyor. 4 kişi (hepsi aynı çevreden kişiler) evine gitmiştik ve biraz alkol aldık. Hep birlikte dans ettik ve samimiyetin dozu arttı tabi ki. Şimdi de beni sevgilisi olarak görüyor, eminim. Olmayan bir durumu başka hocalarıma söyleyip rezil olmaktan çok korkuyorum. Çünkü bana inanmazlar muhtemelen. Kırıcı konuşmak da istemiyorum çünkü saygın bir insan ve herşeyi elde edebileceğini düşünüyor. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Teşekkürler.
70 yaşındaki bir adamla, samimiyetin dozunu arttıracak ne yaşamış olabilirsiniz ki çok merak ettim.Hep birlikte dans ettik ve samimiyetin dozu arttı tabi ki.
Baccata yapmışlar70 yaşındaki bir adamla, samimiyetin dozunu arttıracak ne yaşamış olabilirsiniz ki çok merak ettim.
ben neden sizn her şeyinize gülüyorum çok tatlı birisiniz kesin valla her yorumun öldürüyor beni.O kadarcıktan birsey olmaz...
Şu sıralar penguen dansı daha tehlikeli...
ben neden sizn her şeyinize gülüyorum çok tatlı birisiniz kesin valla her yorumun öldürüyor beni.
Sugar daddy