İki arada bir derede:(((

mrb a canım erkek arkadasına bu konuyu anlat bunun senin için sorun olmadıgını ama iliskinizin uzun zamandır sürdügünü ve ailenin akrabalarının bu durumdan haberdar olduklarını söyle ve artık bazı seylerin vaktinin geldigini aileninde bu durumdan rahatsız olmaya basladıgını hani durumları çok iyidegilsede kendi aranızda bi söz yüzügü gibi bişey yapmayı düşündüklerini söylersin laf lakırtı olmasın diye nede olsa alan razı satan razı hani isticeklerde vermiyecek durumu yok anladıgım kadarıyla.... Kendine çok iyi bak

slm arkadaşım en iyisi aileler arası bir tanışma yemeği düzenlemek .nasıl olsa iş isteme olayına getirir ailen kolay gelsin

ben evlenmeden önce aynı şekilde eşim ağırdan alıyordu...evlenme teklifi etti ama gerisi yok...gel zaman git zaman baktım bir hareket bir kıpırdanma yok canıma tak etti dedimki

-bak osman bugün ayın kaçı?
-10u hayatım
-hımmm tamam bak ailenle ne şekilde görüşeceksin bilmiyorum ama ayın 15ine kadar geldiler geldiler yok gelmezlerse sana hayatta başarılar...

Aradan 2 gün geçti ve bu süre içinde hiç görüşmedik dedim bu iş bitti ama en azından artık önümü görebilirim boşa zaman harcamam dedim. Akşama bir telefon

-hayatım 15inde değilde 16sında gelseler olur mu lütfen 15inde otobüste hiç boş yer yokmuş.

tabi geldiler paşa paşa ama 12 saatlik yoldan iner inmez kız istemeye bize gelince yemin ediyorum 2 cümlenin birinde uyukluyorlardı hatta annem çok garip karşılamıştı.

Back
X