iki arada bir derede

• Konu Sahibi Konu Sahibi brc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

brc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
37
0
86
29
İstanbul
merhabalar.öncelikle kahramanları tanıtayım: ben 17 yaşında bakımsız bir kül kedisiyim o ise bir prens fakat sorun şu ki ortada bir balo yok. :)) şakayı bi kenara bırakırsak hikayemi oldukça tuhaf buluyorum ben. 10.sınıf öğrencisiyim, ortalama notlara sahibim.hiçbir zaman güzellik delisi kızlardan olmadım fakat çok sevdiğim bir adam sayesinde artık değişime ayak uydurmaya çalışıyorum. o 18 yaşında ve son sınıfta okuyor.bakımlı ve hoş bir insan. tabi ki benim gözümde bundan çok daha fazlası ama sizin bunları bilmeniz yeterli.(kıskanç bir insanım, yalan yok) her neyse. zıt kutuplar birbirini çeker derler ya aynen öyle. o bende olmayan tüm özellikleri kendinde toplamış bu yüzden ister istemez ona doğru bir çekim hissediyorum.öhö öhmm öhömm. biz 6 aydır arkadaşız. ben voleybolcuyum o da öyle. tanışmamız da bu sayede oldu ve onun her hareketi bende ayrı duygular uyandırıyor.ah özür dilerim :)
kızlar özet geçmek istiyorum çünkü onu ve ona karşı duygularımı yazarken asıl hatları anlatmayı unutuyorum..
konu şu ki: ben bu adama onu sevdiğimi söyledim o ise kararsız olduğunu söyledi.. başlıkta da yazdığı gibi iki arada bi derede.. ona sevgimi belli ediyorum o da bana kendisinin karmaşık biri olduğunu, ne yapacağını bilmediğini söyledi. gelecek hakkında bir korkum yok. bazı şeyler değişse de arkadaşlığımızı kurtaracağımızdan eminim.sevdiği birinin olup olmadığını sordum o da yok dedi fakat aşk sözleri ve şarkıları paylaşıyor ve bu ikilem beni deli ediyor. anlayamıyorum. sizce ne yapmak istiyor olabilir? lütfen içinizden geleni söyleyin.emin olun gerçek şuan bana iyi gelecek tek şey.

Aşk sözleri paylaşıyorsa, sana bu konuda dürüst değil bana kalırsa.. Belkide arkadaşlığınızdan ötürü üzülme diye söylememiştir.. Böyle bir konuda kafa karışıklılığı ilk defa duydum.. bir insan ya sever, ya sevmez.. ya hoşlanır, ya hoşlanmaz.. Zaman mı kazanmaya çalışıyor acaba :44: bence bir süre geri çek kendini izle bakalım neler olacak

ayyy lise 2 desin daha :)
bence ortada olan tek gerçek derslerin cnm :)))
abla tavsiyesi...

Ah canim ya ne cesurmussun sevdigini soylemissin. Ben asla demedim diyemezdimde.

Ben kendini agirdan satan erkekleri sevmem, hele kendine asiri guveni olan, beni zaten herkes sever sende onlardan birisin tavrinda olan.

Benim icin kararsizim dediginde biterdi bu sevgi. Ama seni bilemem.

canım benım ,iki arada bır derede olunacak bır durum yok ortada.
hersey ack ve net.cocuk sızden hoslanmıyor .
kırmamak ıcın de kem kum edıyor .
ask sarkıları dınlemesını dusunmeyın .
o yaslar da bırakın ask sarkılarını arabesk dınleyecek
kadar asi oluyorlar.genelı boyle cunku .
ergenlıgın verdıgı bır durtü olmalı .

Gerı cek kendını tatlım sankı ona sevdıgını soylememıssın gıbı davran ve sonrakı adımı ondan bekle

daha aşk yolunda en başlardasın ama hemen açılmışsın sana kocaman bravo ben senin dönemlerindeyken denge yi sağlayamama korkusuyla aşkları sona bıraktım ama platonik aşklarım vardı yalan yok. eger dengeyi saglayabileceksen yani hem okulu aksatmayarak hemde aşka zaman ayırabileceksen önce kendine bakımla başlar ufak rütuşlarla aşkı yakalarsın diye düşünüyorum eminim onunda tek korkusu okul ve gelecek sınavlardaki başarı notudur ahhhhhh şimdi liseli olmak vardı

Ah siz gençler hoş bizlerde o yaşlarda böyleydik
ama sen fazla takılmamaya gayret et ve derslerinle ilgilen eğitim sistemimizin durumu ortada
daha ne duygular tadıcaksın bu hayatta önceliğin bunlar olmamalı

işte küçük yaşta pamuk prenses rapunzel uydurulan prenses hikayelerini yaşamak istiyor çocuklar
gerçek şu ki aşk diye bişey yok

ayyy lise 2 desin daha :)
bence ortada olan tek gerçek derslerin cnm :)))
abla tavsiyesi...

Evet yaşı küçük olabilir ama tek gerçek dersleri olmasınn bence.. Böyle şeyler de güzel herkesin yaşaması gerek.. Hem artık ilkokul 1. sınıf öğrencileri bile aşık oluyorlarr Bu aşk meşk işleri dersleri kötü yönde etkilemediği sürece iyidir.

kendini avutmaya calısma adam kararsızım diyorsa btmiştir daha fazla bi taraflarını kaldırma bence

bence denge sağlandığı sürece aşk da olacak tabi. aşık olmadan yaşanır mı?
ama olumsuz yanıt alırsan da karalar bağlayıp kendini salmamak lazım, geleceğin söz konusu burda.
ve anlattıklarına bakılırsa o kişi senden hoşlanmıyor, o yüzden duygularına yanıt vereceğini sanmıyorum.
yoksa şu ana kadar bir adım atardı.

kendini ağırdan satan erkek evet biraz itici oluyo ama daha güvenilri oldugu kesin :)

yani ben birine açılsam mesela öyle hemen atlasa yuh ya kaç asırdır yalnız acaba fln diye düşünürüm

yani bu abaza olmadıgını gösteriyor....kız meraklısı değil belli ki göstermelık ilişki değil , devam ettirebileceği bişey arıyo

veya şu yaşında (18) devam ettiremeyecegını bıldıgı için veya öyle sandıgı için hiç kimseyı krımayım kırılmayım boşa bekletmeyım

acele de etmeyım zamanı gelır nasılsa bakarsın pat diye aşık olurum diye düşünüp işi yavaştan da alıyor olabilir...

veya bu teklıf işi erkege düşer hacı ben karısıgım diyim kız beklesın bi süre sonra ben teklıf ederım

adama bu yakısır diyede düşünüyor olabilir...veya bazı erkeklerın düşünebileceği gibi çantada keklik nasılsa kız seviyo

accık dolaşıyım geri gelirim olmazsa diye de düşünüyor olabilri bu kadınalrın alışveriş yaparkenki "çok güzel bi elbıse gördüm

üstüme de tam oldu beni de açtı ama az daha gezeyım belkı daha güzelini bulurum" tavrına benzetilebilir....bence az geri çek kendını

karsılasınca konus özel diyaloglar üretme çabasına girme akışına bırak bakalım noluyo :)

Kafam karisik demek, aklimda baska biri var demektir.

Senin onu sevdigini bildigi icin kirmamak icin en klasik cumleyi kurmus.

Sen bence baska denizlere yelken ac canim zira bundan sana hayir yok.

seni kırmamak için ben senden hoşlanmıyorum diyememiş
onun yerine kafam karışık demiş.

öncelikle zahmet edip okuduğunuz ve düşündüğünüz için teşekkürler. cevaplarınızı okudum ve hepinize hak verdim. bu aşk meşk işleri derslerden de zor. eğer size danışmak için buraya yazmasaydım hala bir sevgi pıtırcığı gibi onun peşinde koşuyor olabilirdim. ama sizin tarafsız yorumlarınız beni kendime getirdi. yarın doğum günü var. bir mesaj atarım sonra da geri çekilme taktiğini uygularım diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…