merhabalar.öncelikle kahramanları tanıtayım: ben 17 yaşında bakımsız bir kül kedisiyim o ise bir prens fakat sorun şu ki ortada bir balo yok. :)) şakayı bi kenara bırakırsak hikayemi oldukça tuhaf buluyorum ben. 10.sınıf öğrencisiyim, ortalama notlara sahibim.hiçbir zaman güzellik delisi kızlardan olmadım fakat çok sevdiğim bir adam sayesinde artık değişime ayak uydurmaya çalışıyorum. o 18 yaşında ve son sınıfta okuyor.bakımlı ve hoş bir insan. tabi ki benim gözümde bundan çok daha fazlası ama sizin bunları bilmeniz yeterli.(kıskanç bir insanım, yalan yok) her neyse. zıt kutuplar birbirini çeker derler ya aynen öyle. o bende olmayan tüm özellikleri kendinde toplamış bu yüzden ister istemez ona doğru bir çekim hissediyorum.öhö öhmm öhömm. biz 6 aydır arkadaşız. ben voleybolcuyum o da öyle. tanışmamız da bu sayede oldu ve onun her hareketi bende ayrı duygular uyandırıyor.ah özür dilerim :)
kızlar özet geçmek istiyorum çünkü onu ve ona karşı duygularımı yazarken asıl hatları anlatmayı unutuyorum..
konu şu ki: ben bu adama onu sevdiğimi söyledim o ise kararsız olduğunu söyledi.. başlıkta da yazdığı gibi iki arada bi derede.. ona sevgimi belli ediyorum o da bana kendisinin karmaşık biri olduğunu, ne yapacağını bilmediğini söyledi. gelecek hakkında bir korkum yok. bazı şeyler değişse de arkadaşlığımızı kurtaracağımızdan eminim.sevdiği birinin olup olmadığını sordum o da yok dedi fakat aşk sözleri ve şarkıları paylaşıyor ve bu ikilem beni deli ediyor. anlayamıyorum. sizce ne yapmak istiyor olabilir? lütfen içinizden geleni söyleyin.emin olun gerçek şuan bana iyi gelecek tek şey.
ayyy lise 2 desin daha :)
bence ortada olan tek gerçek derslerin cnm :)))
abla tavsiyesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?