İki arada bir derede...

haberleri bile olmaz mı....
önemli olan haberleri olunca ne diyeceğin...
bu seni hiç vicdanen rahatsız etmeyecek mi...
yarın birgün sevgilinden ayrılınca ne olacak peki...

Bir başka versiyonu da bizimki işte.Gerçekten dürbünü var diye bizde tırsıyoruz.Sadece dürbün değil ensesinde de bir gözü var gibi Birde öyle hizmetliler öyle güvenlik görevlisi bulmuş ki hepsi aynı kafa.Aynı fabrikanın üretimi gibiler.Şaşıp kalıyor insan.Ayrıca çok iyi yapmışsın değiştirmekle de :)

O evden gitmek zorunda kaldığım takdirde durumumda bir değişme olmaz zaten.Ama haklısınız kesinlikle , eyvallahım yoktur zaten :) Teşekkürler dikkate alıcam :)

haberleri bile olmaz mı....
önemli olan haberleri olunca ne diyeceğin...
bu seni hiç vicdanen rahatsız etmeyecek mi...
yarın birgün sevgilinden ayrılınca ne olacak peki...

Ya burada özet geçeyim ben şöyle ; ailemden sadece kardeşimle görüşüyorum.O açıdan haberleri olunca vs. gibi bir durum yok.Dolayısıyla vicdanlık bir durumum da yok.Daha açıklayıcı olmuştur sanıyorum :)

Evet çok zor birdurumdasın ama yurdun değil sevgilinin yüzünden biraz düşünürsen asıl baskıyı yanıma taşın diye o yapıyor sakın taşınma 1-2 ay sonra geçinemezseniz ne yapacaksın kalacak yerim yok diye çekecek evden atmasa diye dua mı edeceksin sakın sorun çıkmaz deme evli insanlar 1-2 ay sonra boşanıyor

Ailenle iletişimin yok.
Okul masrafların hiç bir şey harcamayan bir kız olsan bile mutlaka var.
Kim karşılıyor merak ettim.

Yerinde olsam part time bir iş bulup arkadaşlarımla eve çıkarım..

Ben part time çalışıyorum şu an ama eve çıkabilecek durumda da değilim.Bir senedir İstanbulda olduğum için öyle her gel ya sorun olmaz para verme diyen arkadaşa da gidemiyorum.Sonuçta evlerine çökmek gibi olur diye.Okul masraflarını da ben karşılıyorum ama üç ayda bir bursta var tabii.

Yanıma taşın diye baskı yapmadı.Teklifti sadece ki ayrılırsakta eski usul hayatıma geri dönerim.Öyle ne olur atmasın falan diye bir şey yok o kadar aciz değilim çok şükür Ben taşınırsam monotonlaşır mıyız işin büyüsü kaçar mı diye korkuyorum sadece.

Bence çağıran arkadaşa gidebilirsin.
Hiç para vermemek olmaz elbette.
Eve alışveriş yapsan arada, temizlik ve yemeğe yardımcı olsan kötü hissetmezsin.
Onlar da yük görmez sanırım.
Fazla mı iyi niyetliyim? :)

Yani sonuçta yaklaşık bir senedir tanıdığım insanlar diye çok içime sinmedi.Arada gidip kaldım yurt saatlerini kaçırdığımda ama temellisini düşünmedim niyeyse.Bu arada çok iyi niyetlisin tabii , onlarda iyi niyetli sağolsunlarTemizlikmiş alışverişmiş sıkıntı etmem zaten yurtta beş katını yapıyoruz Bunu da bir düşünsem fena olmaz demek ki...

Sevgilinin yanına taşınmak en en en son tercihin olsun.
Hatta mümkünse olmasın..:)

Hem ilişkiniz çabuk monotonlaşabilir.
Evli biri olarak flört dönemini bin kere tercih ederim sana bu kadar diyeyim :)

Yarın öbür gün bir ayrılık olur.
Ama bu sadece evsiz, yersiz kalma anlamında değil duygusal anlamda çok yıpratır seni.
Aynı evde evli gibi bir birlikteliğin bitirilişi daha büyük yaralar.

Anlatabildim umarım..

Çoook teşekkürler dikkate alıcam hepsini :)

Canım degıstırmemek gıbı bır alternatıfım yoktu kovmustu benısen boyle anlatınca anımsadım o gunlerı.ben mezun olalı baya cok olyuyor on yıldan fazla:))

heheheh devlet yurdu sanırım :) tam 4 yıl katlandım wc'ye giderken tiksintiden elime poşet takardım, banyoooo ayrı bir dert, gece 12'de 220voltluk prizleri kapatırlar ki öğrenciler nescafe filan alıp içmesin kantine bağlı kalsın, özetle Nazi Kampı

Beraber eve çıkarsan kesinlikle bugünlerini ararsın.Git kal ama tamamen yanına taşınma.Kavga ettiğinde gidecek yerin bile kalmıyor..

Hiçbir zaman böyle bi ilişki mutşu evlilik yoluna gitmiyor derken hangi gözlemlerinizle bu kadar katı konuştunuz anlayamadım. Buyrun ben varım. On yıllık sevgilim 5 aydır gayet mutlu evlilik. Üniversite döneminde yurttada kaldım aparttada kaldım sevgilimin evinfede kaldım sonra kendi evime çımtım o benimle kaldı. Yani hiçbir zamn çok ama çok iddalı olmuş genellikle kullanabilirsşn bnce:-D

Konu Sahibine gelince bulunduğun şehirde başka devlet yurdu varsa oraya geçebilirsin. Yada 3 kız bir olup uygun bir eve çıkabilirsiniz. İlk etapta erkek arkadaşının yanına gitmeni önermem. Ki ailen bilmeyecekse çok riskli. Ayrıca ayrışınca başının çaresine bakabilcek durumdamısn? Yani yarın sevgilinden aayrılınca eve çıkcam desiğinde ailen yoknderse ne yaparsın düşündünmü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…