Yani annenize bir ithamda bulunmak istemiyorum ama evlatlık öyle hadi tamam verelim gibi bir şey değil annenize verileceğini hiç sanmıyorum çok uzun bir prosedür var diğer konuyu bilemeyeceğim için yorum yapmıyorum hakkınızda hayırlısıArkadaşlar, yaşım 45, 6 senelik evliyim. çocuğumuz olmadı, geç de evlendik. neyse dedik boşverdik ama eşim son bir yıldır, son treni de kaçırmayalım, bir evlat sahibi olalım diye tutturdu. yumurta donosyonu ile evlat sahibi olabilirmişim.(dinen ve ahlaken yasak vs bunları biliyorum). herneyse.
benim şahsen hiç gözüm almıyor gibi, biraz da tembel bir insanım. yapmayalım desem eşim çok istesede tamam oldu der, beni üzmek istemez.bu da tamam fakaaat. benim bir de tek başına yaşayan, ve de tek başına yaşamaktan nefret eden bir annecağızım var. yaşı da genç sayılır 65 yasında. ben çocuk yapmaktan vazgeçtim dediğimde, 6-7 yaşlarında evlatlık alicam ben dedi. sana da kardeş olur dedi. şok oldum. gitmiş esirgeme yurduna konuşmuş, tamam demişler. sonra annem bana dedi ki sen hiç yorma kendini o yaşta bir sürü hormon ılacı alican bir de 9 ay taşıyacaksın. ben evlatlık alacağım. kendim büyütürüm benden sonra da sana kardeş olur dedi. ben şok oldum. ne bileyim tabii evlatlık almak hem çok büyük bir sevap ve zaten orada o kadar yetim yuva bekliyor ama ben kendim de bir annelik yaşamayı, hamile kalmayı tecrübe etmek, yaşamak isterdim. öte yandan o çocuk benim yasal kardeşim olacak. ne yapayım bilemedim, kafam bir dünya, o kadar karışık ki doğru düzgün düşünemiyorum bile şu an.akıl akıldan üstündür. sizden yardım istedim. ne yapayım, olur mu diyeyim, yoksa kendim eşimle kendi çocuğumuzu yapmayı mı deniyelim?
Evet Lutran, sanki icimdeki huzursuzluk bununla alakali. Sanki birseyler dogru degil gibi hissediyordum ki su ana kadar yorumlardan anladigim sanirim hislerim dogru.Annenizin kendi kararina sizi sormadan ortak etmesi dogru gelmedi bana.sizin icin yapiyorsa bile, siz bu yolu secseydiniz kendiniz icin basvururdunuz zaten.Bunu ifade edin.
Cok dogru, belki de rahatsiz eden buydu, bu kardeslikle alakali, evlat olarak benimsemek baska, kardes olarak benimseyecek miyim? o beni ne kadar abla olarak gorecek. belki hic gorusmeyecek bile benle sonrasinda. Ki sanmiyorum ben bir kardesim kadar yakin goreyim. bir kere aramizda 40 yas farki olacak ki, o da tuhaf olacak. ne annesiyim, ne ablasiyim, teyzesi gibi birsey olacagim.Ayrıca evlat gibi benimsemek başka
Kardeş gibi benimsemekse bambaska.
Belki kardes gibi benimseyemeyecek, alisamayacaksiniz.
Fakat bu basvuruyu siz kendi isteginizle kendiniz yaparsiniz, o zaman yasayacaginiz duygu yerinde olur.
Cok farkli duygular.
Anneniz kendi istekleriyle sizin duygularinizi karistirmasin.
Tabii ki denemek istiyorum da, ama yasimdan dolayi riskli ve masrafli, bir de yumurta donasyonu ile olacak, gerci yine esimden bir parca olacak, kendim doguracagim. ama iste bunlari tartisirken annem atildi, sen hic yorulma, kendini riske atma, ben evlatlik alivereyim diye. Esim evlatlik istemiyor. belki ondan oyle soyluyor ama yine de ben taniyorum annemi, yalniz kalmamak icin istiyor, sonucta kendisi icin istiyor isin hulasasi.Eğer gerçekten bebek istiyorsan neden denemiyorsun.
evlatlık almak sevap mi?
yarin bi gün hiç bakmaz evlatlıığm deyip de.. kan bagi olmayan insanla ne yapacaksin.
Tabii ki denemek istiyorum da, ama yasimdan dolayi riskli ve masrafli, bir de yumurta donasyonu ile olacak, gerci yine esimden bir parca olacak, kendim doguracagim. ama iste bunlari tartisirken annem atildi, sen hic yorulma, kendini riske atma, ben evlatlik alivereyim diye. Esim evlatlik istemiyor. belki ondan oyle soyluyor ama yine de ben taniyorum annemi, yalniz kalmamak icin istiyor, sonucta kendisi icin istiyor isin hulasasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?