iki ayda 5 kg hatta daha fazla vermek isteyenler burada toplanalım mı

ehl-i keyf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
3.208
5.055
158
kızıma 53 kilo ile gebe kalıp doğuma 70 kiloyla girdim.şu an 58 kg yim.emzirdiğim için diyetim ağır olmayacak.bugün başlıyorum.topiğime gelmek isterseniz sevinirim.birlikten kuvvet doğar değil mi Dumaaam C cedric00

kahvaltıda iki dilim ekmek bir domates bir salatalık ve iki küçük sosis yedimve şekersiz çay eşliğinde

70den 58e düşmek için yaptığınız bir diyet mi? Yoksa doğum kiloları kendiliğinden mi gitti? Egzersiz yaptınız mı?

doğum kilolarımın sadece 4 ü gitti ;[ egzersiz yapmadım okula yürüyerek gidip geldim saat 5 ten sonra bişey yemedim işte bir yılda 8 kg verebildim sadece sütüm iyi maşallah

sorma ya benim de aklımda o günler geldi yediklerimi aklımda tutar akşam hemen topiğe yazardık değilmi gözlerim doldu şimdi zaman ne çabuk akıp geçmiş ssen benden daha istikrarlıydın daha çabuk vermiştin kiloları

hoşbulduk canım :) anlaştık yalnız ben şuan tatildeyim o yüzden tartım yanımda yok eczaneye gittiğim zamanlar tartılabilirim iki hafta boyunca tartıldığım zamanlar, eve döndüğümde de hergün tartılıp yazsam sorun olur mu

1.67 canım üniversite hayatı sağolsun hareketsizliğe alıştırdı beni 4 yılda 10 kilo aldım şimdi vermeye çalışıyorum hepsini :)

ilköğretim matematik öğretmenliği canım hep başladığım diyetleri yarıda bıraktım ama bu sefer kararlıyım :) kısmetse atanıyorum bu yıl yeni hayat yeni bir bedene merhaba demek istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…