- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.055
- 158
- Konu Sahibi ehl-i keyf
-
70den 58e düşmek için yaptığınız bir diyet mi? Yoksa doğum kiloları kendiliğinden mi gitti? Egzersiz yaptınız mı?
neden kızayım cnm ;]Kızacaksın ama daha kahvaltı etmedim canım.
Maşallahdoğum kilolarımın sadece 4 ü gitti ;[ egzersiz yapmadım okula yürüyerek gidip geldim saat 5 ten sonra bişey yemedim işte bir yılda 8 kg verebildim sadece sütüm iyi maşallah
neden kızayım cnm ;]
dumaam kaç kilosun şimdi haftalık mi günlük mü bildirim yapalım
sorma ya benim de aklımda o günler geldi yediklerimi aklımda tutar akşam hemen topiğe yazardık değilmi gözlerim doldu şimdi zaman ne çabuk akıp geçmiş ssen benden daha istikrarlıydın daha çabuk vermiştin kilolarıGüldüm valla ya.
Yeniden yazışıyoruz ya bi an bende lohusa olduğumuz o zamanki moda girdim galiba o yüzden hani emzirdiğimi mi düşündüm nedir. Doğru ya niye kızasın ki :))
Saçmalamışım işte :)
tamam cnm ben de 58.7 yim hersabah yazalım baskülün dijital mi60 kiloyum canım. 53-54 e düşmek istiyorum yine. Hergün tartılırım ben ama sen bilirsin ne zaman yapalım?
tabiki cnmkolay gelsin :) ben de 65 kiloyum öncelikli hedefim 60 a düşmek sonrasında da 57 ye beni de aranıza alabilirmisiniz :)
10kg fazla değil cnm boyunda uzun verirsin// hangi bölümü bitirdin1.67 canım üniversite hayatı sağolsun hareketsizliğe alıştırdı beni 4 yılda 10 kilo aldım şimdi vermeye çalışıyorum hepsini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?