- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.055
- 158
- Konu Sahibi ehl-i keyf
-
waw süper dumaamve ben de eğitimciyiz.yeni eğitim-öğretim yılına zayıflayarak bomba gibi başlayalım inşilköğretim matematik öğretmenliği canım hep başladığım diyetleri yarıda bıraktım ama bu sefer kararlıyım :) kısmetse atanıyorum bu yıl yeni hayat yeni bir bedene merhaba demek istiyorum :)
waw süper dumaamve ben de eğitimciyiz.yeni eğitim-öğretim yılına zayıflayarak bomba gibi başlayalım inş
Süpersin kahvaltı yaptın mı pekiherkese günaydın :) dün öğlen bir tabak patates yemeği yedim o yüzden akşam çok fazla yemedim sadece yoğurt yedim yarım saat de yürüyüş yaptım :)
Süpersin kahvaltı yaptın mı peki
Benimde cnm pek bişi istemiyor kızım yaşına girecek daha regl da olmadım oğlum on aylıkken regl olmuştum direkt iki kilo gitmştiSabah çeyrek simit yedim nescafeyle. Regl oldum canım hiç birşey yemek istemiyor kızlar.
Benimde cnm pek bişi istemiyor kızım yaşına girecek daha regl da olmadım oğlum on aylıkken regl olmuştum direkt iki kilo gitmşti
Ben bugün zorlu birgün geçirdim oğlum kreşe gitmek istemedi.iyi o zaman evde duralım dedik baktım kızımı dövmeye çalışıyor evde oyuncaklarını paylaşmıyor sürekli kızımı kaçırıuorum son çare saat iki de dışarı çıktık o park senin bu park benim.sonuç olarak bugün doğru dürüst bişey yemedim.o yüzden bugün pek giremedim cnmEeee nerdesiniz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?