iki ayda 5 kg hatta daha fazla vermek isteyenler burada toplanalım mı

ilköğretim matematik öğretmenliği canım hep başladığım diyetleri yarıda bıraktım ama bu sefer kararlıyım :) kısmetse atanıyorum bu yıl yeni hayat yeni bir bedene merhaba demek istiyorum :)
waw süper dumaamve ben de eğitimciyiz.yeni eğitim-öğretim yılına zayıflayarak bomba gibi başlayalım inş

Canım ne yazık ki tartım dijital değil. O yüzden pazartesiden pazartesiye kilo bildirimi yapmam daha doğru olacak sanırım.
Alın bakalım abinizi kreşten :))) Çoook imrendim maşallah.

bende katılak istiyorum 66 kiloyum bende kızım 1.5 yaşnda ve hala kiloyu veremedim bi ara 61 edüştüm ama oturarak çalışıyorum hareketsizim 3 gündür koşu bandına başladım haftaya pzrtesi kilo bildirimi yapalım

aramıza0 hoşgeldin@edaidris;] dün öğleyin bir dlim pastabir tabak rus salatası yedim bu nedenle akşam bir hhhkase yayla çorbası içtim

herkese günaydın :) dün öğlen bir tabak patates yemeği yedim o yüzden akşam çok fazla yemedim sadece yoğurt yedim yarım saat de yürüyüş yaptım :)

Dün,
Sabah:
1 fincan sütlü nescafe

Öğle:
Ekmek arası tavuk döner (ama mayonezsiz ketçapsız)
1 ayran

Akşam:
3 köfte
diyet kola
1 kase cips (yazarken utandım inşallah utana utana bırakırım)

Oglushummm sen kadrolu çalışıyordun dimi? Bi de branşın neydi? Dilci miydin sende?

Benimde cnm pek bişi istemiyor kızım yaşına girecek daha regl da olmadım oğlum on aylıkken regl olmuştum direkt iki kilo gitmşti

Ne güzel. Öğrenciliğimde bütün Din Kültürü öğretmenlerimiz erkekti bizim. Bayan olsaydı özel zamanlarımızla ilgili sorular sorabilirdik güzel olurdu.
Bende 10.ay civarı olmuştum ama öncesi çok sıkıntılıydı. Sürekli terliyordum. İnşallah çabuk olursun canım.

Öğle yemeği:
3 dilim ekmek
bi parça tavuk
az salata
yarım kase yoğurt

Akşama 1 kase çorba içicem muhtemelen kızlar.

burdayım :)

kahvaltım: bir dilim peynir biraz ekmek çay

öğle yemeğim: bir tabak sebze yemeği

akşam bir kase yoğurt ve 4 hurma

hastalığım yaklaştı sanırım bugün canım çikolata istedi fazlasıyla o yüzden bir gofret yedim

Eeee nerdesiniz kızlar?
Ben bugün zorlu birgün geçirdim oğlum kreşe gitmek istemedi.iyi o zaman evde duralım dedik baktım kızımı dövmeye çalışıyor evde oyuncaklarını paylaşmıyor sürekli kızımı kaçırıuorum son çare saat iki de dışarı çıktık o park senin bu park benim.sonuç olarak bugün doğru dürüst bişey yemedim.o yüzden bugün pek giremedim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…