- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.055
- 158
- Konu Sahibi ehl-i keyf
-
Gayet iyi cnm bir gofretten bişey olmazburdayım :)
kahvaltım: bir dilim peynir biraz ekmek çay
öğle yemeğim: bir tabak sebze yemeği
akşam bir kase yoğurt ve 4 hurma
hastalığım yaklaştı sanırım bugün canım çikolata istedi fazlasıyla o yüzden bir gofret yedim
Günaydın kızlar bugün üçüncü günümüz inş
Şimdi kreşe gidiyorum kızımla akşam durum bildirimi yaparım inş öpüyorum hepniziGünaydın canım çok iyi gitmiş süpersin:) ben de bugün eczaneye gidersem tartılayım bakalım bi
Olsun cnm gayet güzel diyet yapıyorsunSana da hayırlı akşamlar canım ben de sabah: bir dilim ekmek biraz peynir bir domates salatalık çay
öğlen: bir tabak fasulye bir dilim ekmek
ara öğün bir fincan kahve biraz kuruyemiş yedim akşam yemeği istemedi canım
yarım saat yürüdüm bugün diğer egzersizlerimi de yapmadım çok sıcak olunca hava canım istemedi
Olsun cnm gayet güzel diyet yapıyorsun
Bilirim cnm kpss stresini ne diyim Allah yardımcınız olsun gittikçe zorlaştırıyorlar bir yandan kendim içşn şükrediyorum bir yandan da kpss stresi çekenleri gördükçe üzülüyoruöyürüyüşe çıktığımda gideyim dedim de canım kapalıydı eczane
31 inde kadrolar belli olacakmış canım 5 ine kadar tercih yapacakmışız bekliyorum bakalım stresten ölecem sanırım artık bıktım şu süreçten
Bilirim cnm kpss stresini ne diyim Allah yardımcınız olsun gittikçe zorlaştırıyorlar bir yandan kendim içşn şükrediyorum bir yandan da kpss stresi çekenleri gördükçe üzülüyoruö
Canım ya :) yarın görüşmek üzereAmin canım aynen dediğin gibi gittikçe zorlaştırıyorlar sanki zor değilmiş gibi bazen uyuyup bir ay sonra uyanmak istiyorum nereye atanmışsam orada uyanayım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?