iki ayda 5 kg hatta daha fazla vermek isteyenler burada toplanalım mı

Gayet iyi cnm bir gofretten bişey olmaz

Ben şimdi kreşe gidiyorum kızımla dönüşte parka uğrayıp o basit egzersiz aletlerinden yarım saat kadr egzersiz yaparım oğlum da kaydırak kayar kızım da beni izler akşama görüşmek üzere

Bugün sabah beş zeytin azıcık peynir iki üç çatal reçel ve iki ekmek
öğleyin bir kase çorba bir porsiyon yeşil fasulye
arada iki armut iki erik
bir dondurma
akşamleyin de azcık patates kızartması yarın görüşmek dileğiyle

Kahvaltıda biraz peynir bir dilim ekmek bir domates
öğlen yemeğinde bir porsiyon kuru fasulye
ara öğün bir dondurma
akşam bir kase yoğurt yedim
spor yapmaya da başladım yürüyüşün yanında :)

Günaydın kızlar bugün dördüncü günümüz sabah tartıldım57.9 olmuşum yaklaşık 800 gram gitmiş galiba iki aya kalmadan beş liloyu vericem ne dersiniz 4200 gr kaldı geriye

Günaydın canım çok iyi gitmiş süpersin:) ben de bugün eczaneye gidersem tartılayım bakalım bi

Hayırlı akşamlar kızlar
sabah bir domates bir salatalık azcık reçel azcık peynir ve beş zeytin iki dilim ekmek
arada dondurma
öğleyin bir pide ve ayran
arada iki armut
akşam bir kase mercimek çorbası

Sana da hayırlı akşamlar canım ben de sabah: bir dilim ekmek biraz peynir bir domates salatalık çay
öğlen: bir tabak fasulye bir dilim ekmek
ara öğün bir fincan kahve biraz kuruyemiş yedim akşam yemeği istemedi canım
yarım saat yürüdüm bugün diğer egzersizlerimi de yapmadım çok sıcak olunca hava canım istemedi

Olsun cnm gayet güzel diyet yapıyorsun

Dumaaam nerdesin cnm jeschiem gittinmi eczaneye kuzum atamalar ne zaman belliolacak

yürüyüşe çıktığımda gideyim dedim de canım kapalıydı eczane
31 inde kadrolar belli olacakmış canım 5 ine kadar tercih yapacakmışız bekliyorum bakalım stresten ölecem sanırım artık bıktım şu süreçten

Bilirim cnm kpss stresini ne diyim Allah yardımcınız olsun gittikçe zorlaştırıyorlar bir yandan kendim içşn şükrediyorum bir yandan da kpss stresi çekenleri gördükçe üzülüyoruö

Bilirim cnm kpss stresini ne diyim Allah yardımcınız olsun gittikçe zorlaştırıyorlar bir yandan kendim içşn şükrediyorum bir yandan da kpss stresi çekenleri gördükçe üzülüyoruö

Amin canım aynen dediğin gibi gittikçe zorlaştırıyorlar sanki zor değilmiş gibi bazen uyuyup bir ay sonra uyanmak istiyorum nereye atanmışsam orada uyanayım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…