- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.055
- 158
- Konu Sahibi ehl-i keyf
-
Nasılsın görüşmeyelitamam abla dikkat edecem
iyiyim abla evle çocukla ugrasıyorumNasılsın görüşmeyeli
Allah daha iyi etsin cnm senin kiloların doğumdan mı kaldıiyiyim abla evle çocukla ugrasıyorum
ilaç kullanımı ve iki dogum aslında hamileliklerimde çok kilo almadım dogum dan sonra aldım benAllah daha iyi etsin cnm senin kiloların doğumdan mı kaldı
romatizma ve alerjik astım 3 .5 yıldır ilacı bıraktımİlaç derken önemli bir rahatsızlığın yok inş.ikş gündür kk ya çok giremiyorum bizim entrika topiği nasıl gidiyor
Geçmiş olsunromatizma ve alerjik astım 3 .5 yıldır ilacı bıraktım
sagol abla 1 1.5 yıl önce bi ara 85 i gördüm uzun zamandır 78 dim geçen tartıldım 75 çıktımGeçmiş olsun
İyiyim cmm sen nasılsın atama işin ne oldubirkaç gündür yoğundum canım giremedim internete doğru düzgün nasılsın
İyiyim cmm sen nasılsın atama işin ne oldu
evet bitti abla ama sinirlerim harap oldu 75 kiloyum hadi tartı yanlış olsun 80 olayım ama düğünde benim eşime askıntı olan kuzeni ve eşimin teyzeleri sen en az doksan doksan bes varsın yalan söylüyorsun falan dediler duymazdan geldim eşimin kuzeni düğünde boyumu kilomu diline doladı en son dayanamayıp f: böyle seviyor dedim neyse bugün de halamlara oturmaya gittik orda bi kadın da += yıl geçsede kilo veremezsin sen dedi acayip bozuldum ugrasmak didişmek istemedim acil kilo vermem lazımGünaydın cnm nasılsın düğününüz bitti mi
hoşbulduk tatlımSelamlar ne zamandır buraya uğrayamadım. _haymeana_ hoş geldin1 hafta tatildeyim yediklerime dikkat edemedim çok çok üzgünüm diyetisyene gitmeye de korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?