iki ayda 5 kg hatta daha fazla vermek isteyenler burada toplanalım mı

Merhaba kızlar ben annemlerdeyim dün diyeti bozdum çok kızgınım kendime öküz gibi yedim bugün kaldığım yerden devam inş sizler nasılsınız

Mrb kızlar topiğimiz sessiz üç gündür annemlerdeyim oğlum rahatsızlandı iyileşti şükür ama dr amca iyileşse dahi iğnelerine devam edeceksiniz dedi çarşamba bitecek inş. diyet yalan oldu tabi ama sabah tartıldım 57.3 geldim 400 gr gitmiş

Merhaba herkese. Ekmegi buraktim kizlar. Makarna pilav zaten sevmezdim. Smoothie ye sardim bu aralar. Dondurulmus muzu yogurtla mikserde karistiriyorum tadini ilk basta pek sevmedim ama su anda acayip seviyorum. Hem tok tutuyo hem de saglikli. Insallah ise yarar.

internetimde sorun vardı kızlar birkaç gündür giremedim internete bugün tartılmadım sabah aç karnına tartılıp yazayım kilomu acaba tablo mu yapsak kim kaç kilo veriyor görürüz hem gelişmemizi

Merhabalar geçmiş olsun ehl-i keyf . Rabbim tez zamanda şifa versin küçüğe tablo fikri çok güzelmiş ben yarın tartılacağım ama son 2 gün pek dikkat edemedim umarım sonuç kötü olmaz

Kızlar artık evimdeyim yarından itibaren diyet işine daha sıkı sarılacağım ah sergerdanım yine kodese girmişsin inş çıktığında topiğimizdebekliyoruz .sweight jeschiem be hamsireçeli nerdesiniz

birkaç gündür giremiyorum kızlar internete diyeti de aksattım dün spor yapmaya başladım ama :) dün sabah tartıldım 62,5 çıktım :)

Günaydın kızlar
dün sabah akşamdan kalan etli pide varfı bir tane ondan ısıttım yedim :)
Arada nir gofrrt
öğleyin bir kase çorba çok az makarna
arada bir yeşil incir
akşam salata :) yağsız

Hala 60 kiloyum, tabi nedeni belli.
Motivasyonum mu eksik anlamadım ama yemek yemeyi kesemiyorum kızlar ya.
Ehli keyf, bana bi el at nolur.

Hala 60 kiloyum, tabi nedeni belli.
Motivasyonum mu eksik anlamadım ama yemek yemeyi kesemiyorum kızlar ya.
Ehli keyf, bana bi el at nolur.
Canım ben de farklı değilim motivasyonum düşük bir buçuk kilo kadar verdim sma üstten gitmiş hep artık 38 beden elbise alsam bijaç tane sırf onlara girmek için motive olurum belki
Sen nasılsın oğlun nasıl kaka durumunuz düzeldi mi

Maşallah diyeyim bayağı bayağı düzelmeye başladı canım. Dua et bize olur mu?
Havalar soğuyor ve ben ne giyerim bu kiloda hiç bilmiyorum? Şuan yaz tabi elbise, etekle kilomu anlayamadım zaten ama kışa giyecek bişeyim olmayınca anlayacağım durumun vehametini galiba :)

O zaman buhün tam anlamıyla başlıyoruz inşallah dumaamcım ama senin boyun uzun sanmam gayet ince görünüyorsundur 60 kiloylada

Merhabalar ben geldim arkadaşlar nasılsınız ? Nasıl gidiyor keyifler? Her hafta 1 kilo verirdim bu sefer 600 gr vermişim. Çok moralim bozuldu doktor normal olduğunu söyledi. İlk başlarda hızlı verip sonra biraz yavaşlıyormuş bunu yaşayan var mı arkadaşlar

Öyle pluyor cnm bu arada geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…