- 2 Eylül 2015
- 50
- 21
- 3
- 34
- Konu Sahibi leylakbahcesi
-
Selam günlük ,
Cumartesinin raporunu yazayım :) Bu tam olarak bir yatmadan 1 saat öncesine kadar diyete cok güzel uydum mesajidir. Akşam az yiyince gece tatlıya saldırıyosam demek ki.
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 salatalık 7 zeytin biraz peynir 2 dilim kepekli ekmek
Öğlen 1 kase sebzeli bulgur pilavi 1 kase yoğurt
Ara 3 kuru kayısı 1 salkim siyah üzüm
Akşam 1dilim kepekli ekmek ve salata
Gece 11 de tv izlerken 1 kase kakaolu dondurma
Kendimi tutmam gerekirdi.
Su 1.5 lt
Spor Bugün yok, yarın fitnessa gideceğimmmm.
Kendimi tutmam için bana güç ver günlük :) olur mu
Günlük sanırım kesin kurallar koymazsam bu diyet işe yaramayacak. Kendime akşam yemeğinde ekmek makarna pilavi yasak ediyorum. Ve akşam 7 den sonra da yemek yok. Üzgünüm kendim, ama bunu fazlasıyla hak ettin. Hem hareketsiz olup hem yarim ekmek yiyemezsin. Öğle Yemeğinde bir dilime izin var ve genelde beyaz ekmek yemek zorunda kalıyorum iş yerinde öylesi var. Ama en azından dilim sınırı getiriyim.
Merhaba Günaydın:) mesajı şimdi okudum. diyetime arkadaşlık etmene çok sevinirim. Haftalık hedef koyarız bence iyi motivasyon olur. Hem hedeflerimiz de aynı :) Akşamları raporlarim da belki daha düzenli olur . Malum bazı günler yazmıyorum unutuveriyorum.Selamm goruyorum ki yetistim 5 kilo fazlasi olan bir tek benim saniyordum tam umitsizlige kapilmistim ki seni gordumben de 168 boyunda ve iki yildir tartida 62.5 e sabitlenmis nefsini terbiye edemeyen doymak icin degil zevk icin yiyen illa acilan biskuvi bitecek ya da tabakta yemek kalmayacak tika basa yenecek modunda olan biriyim. Bu arada 5 yasinda bir oglum var . Neyse kendimi sunum faslim bitmisken benim de hedefim 5 kilo verip 57 yi gormek. Amacimiz birse kasim a kadar her hafta bir kilo hedefiyle ise baslasak mi? Sen zaten baslamissin ben takilayim olmazsa. Yemek konusunda mutlaka protein tuketmen gerektigine ben de katiliyorum kahvalti haric her ana ve ara ogunde sut ya da sut urunu tuketirsen yag yakimi hizlanir. Hem ne mutlu sana ben fitness a yazilip devam edemeyenlerdenim. Bu hafta hedefim 5 gun yurumek belki tanimadigim biriyle motive olabilirim diye dusundum. Gun sonu rapor vermek iyi olur. Naptinnnnn sennnn amannnn diyebilirsek birbirimize bu is olur mu ne dersin bu arada ben bir ogretmenim ptesi itibariyle yogun tempoo ama yapmayi kafaya koydum en gec yilbasinda istedigimiz kiyafeti giyebilmeliyiz uhh ne yazdim ama neyse bunu usenmeyip ojursan zaten bu isi yaparsin demektir ))
Merhabalar, öncelikle başarılar! :)
Bu sorun bende de var maalesef. Akşama kadar mükemmel gidip, en dikkat edilmesi gereken öğünde ve sonrasında sapıtmak. En güzeli abur cubur tarzı şeyleri eve sokmamak. O anlarda bol su içmek ve açıp o başta koyduğunuz gibi bir kaç fotoğrafa bakmak iyi gelecektir sanırım. :)
Kesin kurallar konusuna da katılıyorum. Aksi takdirde bir ileri bir geriden öteye gidilemiyor benden söylemesi. :) Benim bu hafta için kendime koyduğum hedef abur cubur yememek. Bakalım artık 1/7 çoktan bitti bile.
Bir de dikkatimi çekti, protein pek tüketmiyorsunuz. Öğle ya da akşam yemeğinizde tavuk, balık vs tüketmenizi öneririm. Yoksa menüleriniz ve çözümleriniz gayet iyi. :)
Güzel ve faydalı yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Protein konusuna bilhassa el atıcam çünkü bunu doktorum da devamlı söylüyor :)
Sizin abur cubur yememe planını bende uyguluycam. Mesela bugün ve haftasonu boyunca hiiiiiç aburcubur yemiycem :)
Sevgiler
Hello günlük
Ekim ayı da eylül gibi bir hışımla gelip geçecek sanırsam ayın ilk 5 günü aktı diyebilirim. Eylulden de bi şey anlamadım. Is güç bayram derken.
Neyse haftasonu diyetim namına faydalı oldu. Cumartesi özellikle hem sağlıklı beslendim hem spor yaptım. Fırında biberli dereotlu kabak pisirmistim 2 tatlı kaşığı zeytinyagiyla haftasonu güzel güzel Kabak yedim. Yaninda da yine az zeytinyağlı bulgur pilavi ve yoğurt tüketim.
Tatlı krizlerimi meyveyle geçirdim üzüm ve erik almıştım çikolata yemeden iki gun geçirdim meyve sayesinde. Bunu tekrarlıycamçikolata ve abur cubur yerine meyve...
Bir de haftasonu kahvaltı dışında ekmek yemedim . Gerçi bulgur yemiş oldum ama iki günde toplam 3+3 yemek kaşığı yedim.
Şimdilik benden bu kadar.
Sevgiler.
Çok sevindim haftasonunuzun iyi geçmesine, benimki aksine baya kötüydü ama olsun. Canımı sıkmıyorum. :)
Yalnız dediğiniz çok doğru, ekim ayının 4-5 günü geçti bile, yerimizde saymak olmaz, her ay baştan baştan başlamak olmaz. Umarım bu sefer başarılı oluruz hepimiz. :)
Merhaba bence de canınızı hiç sıkmayın.
Ama birkaç yeni kuraldan zarar gelmez di mi :) Yeni prensipler mi belirlesek ?
Ya da bi iki gün detoks gibi bişey mi yapsak?
Nasıl olur???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?