İki aylık bebeğimin saçları dökülüyor

hilali_yigidim

yigidin annesi
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
85
30
3
Merhaba hanımlar benim 2aylık 2,5aylık bebeğim var ve tüyleri dökülmeye başladığı kafasındaki saçları tüyleri her yastıkta bir sürü kıl buluyorum onu Burak’ın ağzına girecek gözüne girecek ellerinde hep ince ince tüyler normal mi ????

Merhaba hanımlar benim 2aylık 2,5aylık bebeğim var ve tüyleri dökülmeye başladığı kafasındaki saçları tüyleri her yastıkta bir sürü kıl buluyorum onu Burak’ın ağzına girecek gözüne girecek ellerinde hep ince ince tüyler normal mi ????
Endişe etmeyin çok normal. Bu aylarda saçların bir kısmı veya hepsi dökülür zaten.

Benim kizimdada olmustu. Ilk saci cok dokuluyordu, birde bolge bolgeydi. Bazi yerleri kel bazi yerleri sacliydi. Iki aylikken kazidik saclarini sonra cikankar dokulmedi

Bebeklerin saçı dökülür. Dayısı benim oğluma okul müdürü gibi olmuş derdi. Tepeler hep dökülmüştü. Ensede kalmıştı sadece hey gidi hey :KK48:

yerım ya :)
ne guzel anılar hatırladım sımdı
cok normal konu sahıbı
saglıkla buyusun ınsallah :)

Canim soruna inanamadim. Tabiki bebeklik saclari dokulecek, dokulsunki yenileri ciksin dimi :)
Ya biliyorum ben de ama felaket bir şekilde döküldüğü için bir de benim paşam yüzüstü yatmayı çok seviyor ve yüzüstü yattığımda hep yüzünü kaşıyor böyle bayabi saçı yatağını yastığını yapışıyor ilk başta biraz tedirgin oldum tabi ilk çocuk ama sizin sayenizde endişelerim de kalkıyor ☺️☺️☺️

Benim bebeğim 38 günlük onunkilerde dökülüyo gayet normal.

Back
X