- 5 Eylül 2018
- 85
- 30
- 3
- Konu Sahibi hilali_yigidim
-
Endişe etmeyin çok normal. Bu aylarda saçların bir kısmı veya hepsi dökülür zaten.Merhaba hanımlar benim 2aylık 2,5aylık bebeğim var ve tüyleri dökülmeye başladığı kafasındaki saçları tüyleri her yastıkta bir sürü kıl buluyorum onu Burak’ın ağzına girecek gözüne girecek ellerinde hep ince ince tüyler normal mi ????
Ya biliyorum ben de ama felaket bir şekilde döküldüğü için bir de benim paşam yüzüstü yatmayı çok seviyor ve yüzüstü yattığımda hep yüzünü kaşıyor böyle bayabi saçı yatağını yastığını yapışıyor ilk başta biraz tedirgin oldum tabi ilk çocuk ama sizin sayenizde endişelerim de kalkıyorCanim soruna inanamadim. Tabiki bebeklik saclari dokulecek, dokulsunki yenileri ciksin dimi :)
Sizin sayenizde telaş yapmıyorum bu sayfayı kim yaptıysa helal olsunÇok normal annesi. Telaş yapma.
Değil mi benimkisi de soru hahahaÇok normal tabiki dökülecek annesi
Benim bebeğim 38 günlük onunkilerde dökülüyo gayet normal.Merhaba hanımlar benim 2aylık 2,5aylık bebeğim var ve tüyleri dökülmeye başladığı kafasındaki saçları tüyleri her yastıkta bir sürü kıl buluyorum onu Burak’ın ağzına girecek gözüne girecek ellerinde hep ince ince tüyler normal mi ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?