sifirdanhayatcokmuzor
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 8 Mayıs 2023
- 613
- 1.678
- 33
- 32
- Konu Sahibi whiteemochaaa
BIr daha yazsam tam olarak bunlari yazardim. Durum bundan ibaret. Ben yeterince ifade edememisim umarim sizin mesajinizi okuyunca daha net anlasilir.Ben de sizinle aynı fikirdeyim, taviz verdikçe arkası geliyor, bence en sağlıklısı kimse kimsenin ailesini memnun etmeye çalışmasın, konu sahibi net ve dik dursun , hayır demek kötü birşey değildir yerine göre bunaldığında istemediğinde tabi ki de hayır demeli, herkes kendi ailesini memnun etsin , ben en başta ailesi memnun olsun diye sustum ama işi çok abarttılar haftanın hergünü görüşme istekleri , sürekli aramaları artarak devam etti ,ne zaman sınır koydum hayır dedim başta bozuldular eşim de ık mık etti baktı ben çok netim artık aileleri bırakıp evliligimize odaklandık, ne eşim benim aileme karşı sorumlu ne de ben onun ailesine karşı sorumluyum , ayda yılda bir akşam çayına gideriz bir de bayramda giderim o kadar , eşim canı çok isterse tek gider gelir, konu sahibini tek eleştirdiğim nokta evden gitmesi bunlar hiç hoş şeyler değil, evi terketmek ileriki kavgaların boyutunu arttırır asla işe yaramaz , net ve kararlı olacak , hayır dediği için suçluluk duymayacak ve eşiyle oturup güzelce konuşacak, konuya yorum yapan kadınların eş ailesini idare et demeleri asla çözüm değil, sınırlar en baştan koyulur , Tm arada gitsin gelsin ama sürekli gitmek gelmek ve görüşmek zorunda bırakılmak asla mantıklı ve doğru değil, eş aileleri verdikçe daha fazlasını isterler o yüzden kararlı ve sınırlı olmak lazım, nerede dur demeli iyi bilmek lazım, konu sahibi taviz vermemeli ama bunu evden giderek değil eşiyle konuşarak tartışarak gerekirse eşine tavır koyarak halletmeli...