iki baskın karakterin ilşkisiii?

HTML:
:)) ben teraziyim 24 eylül ve ayarsızım..gerçektende:))))
bi saatim bi saatime uymaz çok gülerim,hiç kinci değilim,inanılmaz yardımseverim,çoook konuşurum,çok yerim çok içerim çok gezerim..yani ne varsa herşeyin çççookk u bende inan..daha bu sabah kahvaltıda eşimle konuşurken bazen yoruluyorum yawrum seni takip etmekten gözünü seveyim normal olsana 1 gün diyor:))))
sanıyorum o bana ayak uydurmak için Aslanlığından taviz veriyor:)))))

ne güzel maşallah:nazar: bende 19 eylül..anlattıklarınn çoğu bana uyuyor ama benimki neden aslanlığından taviz vermiyo acaba:1:

bi saatim bi saatime uymaz çok gülerim,hiç kinci değilim,inanılmaz yardımseverim,çoook konuşurum,çok yerim çok içerim çok gezerim..yani ne varsa herşeyin çççookk u bende inan..daha bu sabah kahvaltıda eşimle konuşurken bazen yoruluyorum yawrum seni takip etmekten gözünü seveyim normal olsana 1 gün diyor:))))
.....................

Son düzenleme:

.....................

Son düzenleme:

evet ya teraziler öyle gevezeler 12 yaşında kız kardeşim terazi bizi böyle bıktıryor resmen ama çok zeki ve çekicidir sempatikte olur teraziler :) benim bebeğimde terazi olcak diyorum napcam ben bi geveze gitti başka geveze geliyr :D çok konuşacak sorular soracak eminim kardeşim küçükkende hiiç susmadı bütün şarkıları ezberleyip akşama kadar sıkılmadan söylerdi :) senin aslanın gözü baya korkmuş resmen o seni idare ediyr çaktırmadan :52:

HTML:

ne güzel maşallah:nazar: bende 19 eylül..anlattıklarınn çoğu bana uyuyor ama benimki neden aslanlığından taviz vermiyo acaba:1:

bilmiyorum ki canım...ama şuna eminim aslan erkeğini yola getirmeyecek kadın tanımıyorum ben.kesinliklee

evet ya teraziler öyle gevezeler 12 yaşında kız kardeşim terazi bizi böyle bıktıryor resmen ama çok zeki ve çekicidir sempatikte olur teraziler :) benim bebeğimde terazi olcak diyorum napcam ben bi geveze gitti başka geveze geliyr :D çok konuşacak sorular soracak eminim kardeşim küçükkende hiiç susmadı bütün şarkıları ezberleyip akşama kadar sıkılmadan söylerdi :) senin aslanın gözü baya korkmuş resmen o seni idare ediyr çaktırmadan :52:

bak gerçekten tüm söylediklerin doğru..IQ m fazla yüksek ve kıvrak zekayım,çok ukalayım ve güzelim:)))) birde ben merak ettirmeye bayılırım eşimi..sürekli ilgi odağı olmamı sağlıyor bu:)) mesela buda bi silah bana göre:))
gevezeyim ama boş hiç konuşmam ve benle konuşan zamanı nasıl geçmiş bilemez :9:( .....örn: karşı komşum bana ne zaman gelse,daha doğrusu yemeği ocağa koyup gelse o yemek yanıyor yada dibi tutuyor:)).....:52:
bizde mesela bebek çalışmalarındayız ve o kadar çok istiyorum ki Terazi olmasını bebeğimin..eşim asla istemiyor hatta bunun için elimden geleni yaparım bi teraziye daha katlanamam aynı evde diyor:))))

peki kızdığın yada onun haksız olduğu durumlarda nasıl davranıyosun,yani yaklaşımın nasıl

direk sessiz oluyorum süt dökmüş kedi gibi..ama asla yanından gitmiyorum ,dikine dikine yanında aynı odada oturuyorum,ama sessizim derken küsmüyorumda..öylece donuk duruyorum...hemen dibimde bitiyor..çünkü o dakikalarda yanıma gelip özür dilemez ise gönlümü almaz ise başına neler gelebileceğini kavrıyor..yani olay tamamen onun ruh sağlığı açısından tehlikeli olur:)

Son düzenleme:
bak gerçekten tüm söylediklerin doğru..IQ m fazla yüksek ve kıvrak zekayım,çok ukalayım ve güzelim:)))) birde ben merak ettirmeye bayılırım eşimi..sürekli ilgi odağı olmamı sağlıyor bu:)) mesela buda bi silah bana göre:))
gevezeyim ama boş hiç konuşmam ve benle konuşan zamanı nasıl geçmiş bilemez :9:( .....örn: karşı komşum bana ne zaman gelse,daha doğrusu yemeği ocağa koyup gelse o yemek yanıyor yada dibi tutuyor:)).....:52:
bizde mesela bebek çalışmalarındayız ve o kadar çok istiyorum ki Terazi olmasını bebeğimin..eşim asla istemiyor hatta bunun için elimden geleni yaparım bi teraziye daha katlanamam aynı evde diyor:))))

zaten o IQ dan oluyor herşey kardeşimde öyle zeka küpü resmen :D terazilerle vakit güzel geçiyr gerçekten ama erkekler zaten genelde konuşmayı çok sevmedikleri için hele birde terazi kadınını idare etmek zor yani çene konusunda :D inş dilediğin gibi olur terazi bi bebek gelir sanada gerçi vakti geçti şimdiden sonra olursa farklı olur bir dahaki ocağı beklemen lazım terazi olması için :) hayırlısı olsun .. bende yengeç isitiyrdum ama terazi nasip oldu bakalım nasıl olcak biraz geç olsaydı benim gibi akrep olcaktı ama nasip :)

direk sessiz oluyorum süt dökmüş kedi gibi..ama asla yanından gitmiyorum ,dikine dikine yanında aynı odada oturuyorum,ama sessizim derken küsmüyorumda..öylece donuk duruyorum...hemen dibimde bitiyor..çünkü o dakikalarda yanıma gelip özür dilemez ise gönlümü almaz ise başına neler gelebileceğini kavrıyor..yani oaly tamamen onun ruh sağlığı açısından tehlikeli olur:)

şimdi daha ii kavradım olayı..yani sen merakta ettiryosun,sorun burda ozaman bende.çünkü ben merak ettirmeyi yada özlettirmeye zaman bırakmam direk ben merak ediyorum çok üstüne gidiyorum biz henüz evli değiliz.en sonunda artık bende merak etmicm onu sessiz kalıp beklicm demiştim hatta ogün tartışmıştık. hiç ogün sesimi çıkarmadım.budefa ogün o üstüme düştü sesin hiç çıkmadı bugün hayırdır,aslında sen meraktanda çatlamışsındır şimdi şöyle şöyle yaptm vs ogün kırk takla atmıştı sesim çıksın die:1: sen deyince farkettim şimdi bunu

zaten o IQ dan oluyor herşey kardeşimde öyle zeka küpü resmen :D terazilerle vakit güzel geçiyr gerçekten ama erkekler zaten genelde konuşmayı çok sevmedikleri için hele birde terazi kadınını idare etmek zor yani çene konusunda :D inş dilediğin gibi olur terazi bi bebek gelir sanada gerçi vakti geçti şimdiden sonra olursa farklı olur bir dahaki ocağı beklemen lazım terazi olması için :) hayırlısı olsun .. bende yengeç isitiyrdum ama terazi nasip oldu bakalım nasıl olcak biraz geç olsaydı benim gibi akrep olcaktı ama nasip :)

.

ayy canım inşlh ama artık geçti dediğin gibi..aman eli ayağı sağlam olsun sağlıklı olsunda hangi burç olursa olsun ..o kadar çok istiyorum ki bir bebeğimizin olmasını..
Allah dilerim sağlıkla verir seninde kucağına bebişini:))..

şimdi daha ii kavradım olayı..yani sen merakta ettiryosun,sorun burda ozaman bende.çünkü ben merak ettirmeyi yada özlettirmeye zaman bırakmam direk ben merak ediyorum çok üstüne gidiyorum biz henüz evli değiliz.en sonunda artık bende merak etmicm onu sessiz kalıp beklicm demiştim hatta ogün tartışmıştık. hiç ogün sesimi çıkarmadım.budefa ogün o üstüme düştü sesin hiç çıkmadı bugün hayırdır,aslında sen meraktanda çatlamışsındır şimdi şöyle şöyle yaptm vs ogün kırk takla atmıştı sesim çıksın die:1: sen deyince farkettim şimdi bunu

evet canım merak insanı ilgi odağı yapıyor..ben mesela bişey olduysa hemen anlatmam ama içimden çatlarım o ayrı...sonra roller değişir,anlatmam gereken yada konuşmam gereken her ne ise o sorar öyle öğrenir,sonrada çenem açılır zaten susturana aşkolsun:)))

ayy canım inşlh ama artık geçti dediğin gibi..aman eli ayağı sağlam olsun sağlıklı olsunda hangi burç olursa olsun ..o kadar çok istiyorum ki bir bebeğimizin olmasını..
Allah dilerim sağlıkla verir seninde kucağına bebişini:))..

amin inş :) benim 7 ay hiç korunmadk hiç sebepsiz 7 .ayda oldu bende forumlarda deli gibi bebek,doğum vs hkayeler okuyup okuyup duygulanıyrdum rabbim nasip etti sonunda meğer zamanı değilmiş ama işte insan o zaman anlamıyor her ay adet olunca dünya başıma yıkılıyrdu sinir olurdum 4.ayda doktora gitmiştim daha erken demişti sonra tekrar 6. ayda gittim test yaptı bir sürü herşey normla bekle erken dedi 1 yıl olmaması normalmiş galiba neyseki 7. ayda pozitifi gördüm böyle bekleyi olmasıda ayrıbi tatlı oldu kıymeti artı :))

amin inş :) benim 7 ay hiç korunmadk hiç sebepsiz 7 .ayda oldu bende forumlarda deli gibi bebek,doğum vs hkayeler okuyup okuyup duygulanıyrdum rabbim nasip etti sonunda meğer zamanı değilmiş ama işte insan o zaman anlamıyor her ay adet olunca dünya başıma yıkılıyrdu sinir olurdum 4.ayda doktora gitmiştim daha erken demişti sonra tekrar 6. ayda gittim test yaptı bir sürü herşey normla bekle erken dedi 1 yıl olmaması normalmiş galiba neyseki 7. ayda pozitifi gördüm böyle bekleyi olmasıda ayrıbi tatlı oldu kıymeti artı :))

ayy ne güzell..bende yaşamak istiyorum o hissi...yaşayacağımda çok inanıyorum..kürler falan devam bakalım..aslında bi sorunda yok ama dediğin gibi zamanı var sanırım:))

sonuna kadar katılıyorum.bende başak burcuyum ilişkimiznde bukadar sürmesi buyüzden die düşünüyorum:52:

bende başak burcuyum..ama görüştüğüm kişi aslan..6 ay kadar oldu ayrıldık..çok fazla gururlu..herşeyi ben bilirim modunda..sürekli pohpohlamak gerekiyor..sen yapabiliyormusun tüm bunları..yada nasıl davranıyorsun??geri dönecek biliyorum ama grurundan dönmüyor

Bende aslanım, sevgilimde koç.. ikimizde çok baskınız konu ne olursa olsun haksız bile olsak sürekli kendimizi savunuyoruz..Bütün tartışmalarımız kendimizi savunmakla geçiyor, sonra işin içinden çıkamıyoruz, hiç bir şey olmamış gibi devam ediyoruz.. Ama çok zor, çok yıpratıcı ve özveri gerektiren bir durum.. Bazen bıktım artık diyorum içimden, sonra da düşünüyorum benim gibi cadıyı da ondan başkası çekmez diyorum :37::37:

Dinsizin hakkından imansız gelir misali =)

Son düzenleme:
iki baskın karakter değil sevgili, anne oğul, baba kız ya da kardeş olsalar da anlaşamazlar çünkü her iki tarafta dediğim dediktir. ilişki olduğundaysa bu durum ilişkiyi çok yıpratıyor. sonuçta insan öyle bir ilişki de huzur bulamıyor aksine yoruluyor ve yıpranıyor sonunda da bir yerde ipler kopuyor.

ben koç burcu olmama rağmen daha sakin ve alttan alan bir yapıdayım. sevgilimse baskındır genelde. ben kavga edemem daha da kötüsü karşımdaki sinirliyken beni gülme alır:52: baskın olmasına rağmen karşısında ezilmiyorum. sinirliyken konuşmuyorum, düşünüyorum ve sakinleştiğinde ben bastırıyorum. tamamen taktiksel:)

yine de baskın karakterlerin ilişkileri yorucu oluyor. iki tarafta kendilerini biraz törpülemezse birbirini seven ama bir arada duramayan mutsuz kişiler ortaya çıkıyor malesef:50:

biz de eşimle 2 baskın karakteriz..

ilk yıllarda çok sorun yaşadık bu yüzden.. şimdi birbirimizi öyle iyi tanıyoruz ki o çok sinirli olursa ben alttan alıyorum, ben çok sinirli olursam o alttan alıyor..

evle ya da çocuklarla ilgili de ortak noktada buluşmaya çalışıyoruz... ortak noktayı bulamazsak benim dediğim oluyor.. hi!hi!hi!:1:

mrb kızlar aslan burcu erkeği kadar zor bir burç bilmiyorum aslanın eşi biraz pasif yumuşak huylu olmalı ki yürüsün yoksa çok zor aslan erkeği çok gururludur çünkü :s aslan erkeği sevgilisi yada eşi olanalr kolay gelsin :D benim eşim yengeç ben akrep çok uyumluyuz şükürler olsun :) bunlar benim fikrim amaaa ben o aslanı kedi yapmayı bilirim derseniz de bravo derim :)

bende yengeç sevgilim akrepp :D çok uyumluyuz bencedee <3 sizede nazar değmesin

ayrıca aslan erkeğinden daha zoru akrep burcu erkeğidir bilginize aslan erkeğini tamam sensin diyerek geçiştirebilirsiniiz :DD:D

Back
X