iki baskın karakterin ilşkisiii?

ben aslan burcuyum sevgilim yay.
ama sırf aramız düzelsin diye bazen özür bile diliyorum :(
daha doğrusu düşünüp hata buluyorum kendimde.
ama o hatasını asla kabul etmez.
aslında ben de baskınımdır ama hatamı kabul edebiliyorum.
böyle olunca da sanki sırf ben suçluymuşum durumuna düşüyorum onun suçu olsa da.
bu daha zor bir durum :D

bak gerçekten tüm söylediklerin doğru..IQ m fazla yüksek ve kıvrak zekayım,çok ukalayım ve güzelim:)))) birde ben merak ettirmeye bayılırım eşimi..sürekli ilgi odağı olmamı sağlıyor bu:)) mesela buda bi silah bana göre:))
gevezeyim ama boş hiç konuşmam ve benle konuşan zamanı nasıl geçmiş bilemez :9:( .....örn: karşı komşum bana ne zaman gelse,daha doğrusu yemeği ocağa koyup gelse o yemek yanıyor yada dibi tutuyor:)).....:52:
bizde mesela bebek çalışmalarındayız ve o kadar çok istiyorum ki Terazi olmasını bebeğimin..eşim asla istemiyor hatta bunun için elimden geleni yaparım bi teraziye daha katlanamam aynı evde diyor:))))

aya yy çok ğüldüm sana ben yaaa aynı beni anlatnmısın hataa aa dedim bu benmi yazmışımm:))))))) bende teraziyim 13.ekim ve benle koç burcu eşim baş edemedii garibim çenemden adam susuyor yada bebeşim evet haklısın :)diyorr:23:

böyle olunca da sanki sırf ben suçluymuşum durumuna düşüyorum onun suçu olsa da.

yay burcunu sevmem çok zor karakterr ve kolay kolay kabul etmez hatasınıı

tatlım bence sizinki birazda uzaklıktan kaynaklanıyor ama hallolunmayacak bi mesele değil ki bu zamanla oturaklaşacak ilişkiniz daha çok yeni:4:

Son düzenleme:

en uyumlu çiftlermiş...:38:

aya yy çok ğüldüm sana ben yaaa aynı beni anlatnmısın hataa aa dedim bu benmi yazmışımm:))))))) bende teraziyim 13.ekim ve benle koç burcu eşim baş edemedii garibim çenemden adam susuyor yada bebeşim evet haklısın :)diyorr:23:

ahaha evett en kolay kurtulma yöntemleri buu..:))
evet yawrum tıpkı dediğin gibi diyor benimki..ayy kıyamam ama:)))

ahaha evett en kolay kurtulma yöntemleri buu..:))
evet yawrum tıpkı dediğin gibi diyor benimki..ayy kıyamam ama:)))

nepcaz bizz yaa bizden bitane daha olsaa düz tabanvay kaçarlarr bebek çalışmalra başladık off senden bitanede olsaa ne olurr diyorr:))) kocişim :30::9:

teraziler çok candan iyimser zeki hazır cevap ama karşındaki herkezi kendiş gibi görüyolarr:( bena rtık bir ikii şeyden sonraa insanlra bakış açım degişti :(

Aslında farkında değilsiniz ama o sizden daha baskın.. :) Bayan olmanın vereecği fedakarlıkta ekleniyor sizin üzerinize yani.

İki baskın karekterin anlaşması zor ama eğer ortak yol bulunursa diğer birlikteliklerden daha mutlu olunuyor..

İnşaallah hayırlısı olsun.

Back
X