iki buçuk aylık bebekle..

hayalimdekisen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
329
218
48
39
Hanımlar.benim oğlum ikibuçuk aylık.ve önümüzdeki hafta bir kış tatili planlıyoruz eşimle.sapanca tarafında ormanın için de otantik görünümlü bir otel.Ama kalorifer felan da var odalarda fakat orman soğuktur muhtemelen.çok ama çok kararsızm.ya bebeğim hasta olursa siz annelerden fikir bekliyorum.bebeği küçkken kışn yolculuk yapan var mı ?

ben bekarım tam bilmem çocuk bakımı ama
bildiğim kadarıyla uyku düzeni varsa problem olmaz ama siz de kolay hasta olabilir durumda olduğunuzu unutmayın...
emzirin uyutun çıkın gezin uyanmasına yakın gelin

İki buçuk aylık bebekle yolculuğa çıkmaya çekinmiyorsanız, oraya gittikten sonra hiç bir çekinceniz olmasın.
Orman havası gayette iyi gelir bebeğinize, kafasını ve ağız burun kısmını koruduktan sonra hiç bişeycicik olmaz rahat olun.

yani tabiki karar sizin fakat tatiliniz zehir olmasın sonra 2.5 aylık ta çok küçük annesi tüm enfeksiyonlara açık e tatil için gelenlerde olacak, orman havası soğuk etrafta insanlar olacak hastası, marazlısı tatile gidip odada oturacaksan da gitmenin manası yok biraz daha sık dişini derim ben. Allah korusun ama hasta olması sizi binpişman eder.

Aksine temiz hava bebeğinize daha iyi gelecektir. Hava şartlarına uygun giydirirseniz. Ense sıcaklığını kontrol ederseniz terlediğimde zamanında üzerini değiştirirseniz sıkıntı yaşamazsanız. Tatile odaklanın. Ayrıca sakınılan Göze ÇÖP batarmış.

Haklısınız kızlar çok kararsız kaldm.annemler git bişey olmaz diyorlar.kaynvalidemler kızıyor.Bende çok gitmek istiyorm.değişklk olur doğum yorgnluğumu atarm iyi gelr diye.ama bi yandan da çok korkuyorum

Sakaryada havalar henüz o kadar soğuk değil
bebeğinizi korumak göreviniz ama çok ehvamlı olmayın
güzelce giydirin sarın gezin

Haklısınız kızlar çok kararsız kaldm.annemler git bişey olmaz diyorlar.kaynvalidemler kızıyor.Bende çok gitmek istiyorm.değişklk olur doğum yorgnluğumu atarm iyi gelr diye.ama bi yandan da çok korkuyorum
Annnen iyiliğini istiyor kaynanan fesatlık peşinde
sen o kaynanaya anne sende gel otelde bebeğe bakarsın de yıldırım gibi gelmezse ne olayım

Havalar henüz güzel gidiyor. iki buçuk aylık henüz çok küçükmüş ama. dışarı gündüz çıkıp akşamları otelden çıkmazsanız bir şey olmaz sanırım..

Benim eşim bebeğimin bu dönemlerinde (kayınvalidemin yönlendirmesiyle) nazar değecek, hasta olacak bilmem ne olacak diye kafamı dışarı çıkarttırmamıştı.Halbuki kış bebeği, ne çektim be.. ne lohusalık yaşadım.
Madem eşin gezdirmek istiyor koş hiç durma, hepinize değişiklik olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…