- 17 Eylül 2014
- 329
- 218
- 48
- 39
- Konu Sahibi hayalimdekisen
-
Sakaryada havalar henüz o kadar soğuk değilHanımlar.benim oğlum ikibuçuk aylık.ve önümüzdeki hafta bir kış tatili planlıyoruz eşimle.sapanca tarafında ormanın için de otantik görünümlü bir otel.Ama kalorifer felan da var odalarda fakat orman soğuktur muhtemelen.çok ama çok kararsızm.ya bebeğim hasta olursasiz annelerden fikir bekliyorum.bebeği küçkken kışn yolculuk yapan var mı ?
Annnen iyiliğini istiyor kaynanan fesatlık peşindeHaklısınız kızlarçok kararsız kaldm.annemler git bişey olmaz diyorlar.kaynvalidemler kızıyor.Bende çok gitmek istiyorm.değişklk olur doğum yorgnluğumu atarm iyi gelr diye.ama bi yandan da çok korkuyorum
Annnen iyiliğini istiyor kaynanan fesatlık peşinde
sen o kaynanaya anne sende gel otelde bebeğe bakarsın de yıldırım gibi gelmezse ne olayım
Benim ikizlerim 9 gün sonra 1 yaşına girecek kış bebekleri sürekli gezdik çok şükür bişey olmadı.
Dediğim gibi önemli olan mevsime uygun giydirmek. Zaten ayazda dışarı çıkmazsınız. Orman Havası hepinize iyi gelir. Tanımadığınız insanlara sevdirmeyin dokunmasınlar tatilin tadını çıkartınAyy ne güzel.çok sevindm bu yorumamaşallah.
2.5 aylik cocuk tek basina birakilir mi hadu erken uyanirsa belli olmaz ki...ben bekarım tam bilmem çocuk bakımı ama
bildiğim kadarıyla uyku düzeni varsa problem olmaz ama siz de kolay hasta olabilir durumda olduğunuzu unutmayın...
emzirin uyutun çıkın gezin uyanmasına yakın gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?