- 17 Eylül 2014
- 329
- 218
- 48
- 39
- Konu Sahibi hayalimdekisen
-
Bu konuda herkesin çekincesi olabilir, şahsen ben o kadar küçük bebekle gitmeyi tercih etmezdim. K.validen de bebek üşür hasta olur diye gitme demiş ama fesat olmuş...
Ben subatta dogum yaptim, yolculuk falan da yaptim birseycik de olmadi. Evhamli olanlarin bebekleri hep hasta hep hasta. Ben rahatim hep. Bebegim 9 aylik, hic de hasta olmadi.
Astronot al canım bebeğine. Kafasına da bir bere ohh mis gibi yürüyüşler yaparsınız. Şehrin kirli havasını alacağına mis gibi orman havası alsın bebecik. Arabasının yağmurluğunu falan almayı unutmaHaklısınız kızlarçok kararsız kaldm.annemler git bişey olmaz diyorlar.kaynvalidemler kızıyor.Bende çok gitmek istiyorm.değişklk olur doğum yorgnluğumu atarm iyi gelr diye.ama bi yandan da çok korkuyorum
hiç bir bebek,hatta çocuk uyurken yalnız bırakılmamalıdır.2,5 aylık olup illa uyarınca bağıracak mı bebekler... Uyanır karnı henüz aç değilse etrafı süzer bunu neden garipsediniz anlayamadım....
Uyansın arkadasım sanki uyarınca ne olmuş biraz yattığı yerde oyalanır. Bu kadar
Uyansın arkadasım sanki uyarınca ne olmuş biraz yattığı yerde oyalanır. Bu kadar
DepresifPolyanna: 37730567 .!.:Ben 8 yaşındaki oğlumu evde tek başına bırakmıyorum ufacık bebek bırakılır mı? yüzüstü dönebilir, kusabilir, beşik ölümü diye bir şey var. Bebeğini yalnız başına bırakıp hangi anne rahatça gezebilir. Çok yanlış bir öneride bulunuyorsunuz...
Hangi anne baba bebegini evde birakip gezebilir.. uyusun uyumasin.. kusmugundan bogulabilir de, allah korusun deprem olur yangin cikar.. daha donemiyor bile, o kadar aciz..bir anne bebegi uyusun uyumasin yalniz birakip disari cikiyorsa tatile degil psikologa gitmeli. (Konu sahibine degil sozum)
Çocuğun uyku periyodu arasında nasılımı kapısını çekip evler ilgileniyoruz 2 yada 3 saat elbetteki Ufak bi orman gezintiside yapılır nedir yani
Var arkadaşım sorun mu var? Çocuk uyanırsa ölmez merak etmeyin. Nasıl ki evimizde uyurken yalnız bırakıyoruz oradada olur. Görüntülü telsizini alırsın. Bitti gitti. Sanki ben çocuğu bir hafta yakın bırakın dedim ki zaten ilk ben demedim o fikride!! Kimse benden alıntı da yapmasın bu konuda artık şikayet ederim.Sizin çocuğunuz var mı ?
ben bekarım tam bilmem çocuk bakımı ama
bildiğim kadarıyla uyku düzeni varsa problem olmaz ama siz de kolay hasta olabilir durumda olduğunuzu unutmayın...
emzirin uyutun çıkın gezin uyanmasına yakın gelin
He annelik Babalık okadar kolaydı.Bebeği bırakıp çıkıp gezecekler öylemi
Var arkadaşım sorun mu var? Çocuk uyanırsa ölmez merak etmeyin. Nasıl ki evimizde uyurken yalnız bırakıyoruz oradada olur. Görüntülü telsizini alırsın. Bitti gitti. Sanki ben çocuğu bir hafta yakın bırakın dedim ki zaten ilk ben demedim o fikride!! Kimse benden alıntı da yapmasın bu konuda artık şikayet ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?